Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kje so moški med 55 in 65 let, ki jih resna zveza še zanima?

Kje so moški med 55 in 65 let, ki jih resna zveza še zanima?

Jaz pa sem ločeni pri 51 pa si ne najdem primerne ženske. Ja za vse prvo za druženje, izlete, nežno romantično druženje in resne veze se tudi ne bi branil. Ne spadam pa med tiste ki si samo iščejo deset let mlajše. Kaj menite? Kakši nasvet da bom uspešnejši se katera oglasi lahko napišem meil

Lepo se napravi ter nadišavi in pojdi na veselico .
Tam je veliko pijanih moških ki te bodo prosili za ples .
Vendar če se napiješ boš sploh lepa zato se nastavljaj .
Če pride do tebe kakšni pijani moški ki je sam se mu predruži .
Ko je glzba pojdita na ples ter se malce stiskajta objeta k srcu ljubezni .

Joj če ste to meni napisali jaz iščem žensko saj lepo piše. Res bi bilo fajn če bi se katera javila 041957092

Danes žal na splošno je težko najt resno vezo. Jaz sem pa 20 let mlajša od vas pa tudi nisem imela sreče, zdaj mi je pa vseeno. Mlajši oz mojih let iščejo večinoma sex, žensko za občasna srečanja. Starejši moški 10 let od mene in več od mene, mi pa ne dišijo. Tako, da sem si sprijaznila biti sama in gre življenje naprej. Svetujem pa vam, da se pač registrirate na portale spletne, mogoče boste koga tam spoznala.

Ne vem zakaj se ne javite.

Danes žal na splošno je težko najt resno vezo. Jaz sem pa 20 let mlajša od vas pa tudi nisem imela sreče, zdaj mi je pa vseeno. Mlajši oz mojih let iščejo večinoma sex, žensko za občasna srečanja. Starejši moški 10 let od mene in več od mene, mi pa ne dišijo. Tako, da sem si sprijaznila biti sama in gre življenje naprej. Svetujem pa vam, da se pač registrirate na portale spletne, mogoče boste koga tam spoznala.[/quote]

…sama sebe obsodila na osamljenost.

Tudi mene ženske mojih let več sploh ne privlačijo. Kaj šele, da bi se z vrstnico spustil v karkoli trajnejšega, resnejšega. Bi morala biti res vrhunska.
Sem pa tja kakšno še poseksam. Kadar sem potreben, boljše/mlajše pa ni na vidiku. Samo še v tem primeri mora hitro pasti. Tiste, ki preveč komplicirajo, si jo lahko kar same drkajo.

večina samskih je to zato, ker so 45-letniki prepričani, da so božji dar in pričakujejo, da se bodo 22-letnice noro zaljubljale v njihovo plešo, od čikov porumenele zobe in zanemarjen vamp. 40-letnice so za njh seveda prestare :))) potem se hvalijo po forumih, kako pričakujejo lahke 22-letnice, ki jih “po moško” hiter skenslajo in pošljejo domov naj “same zrihtajo”.

hec je v tem, da imajo 22-letnice na kupe seksi sovrstnikov in nimajo potrebe po tem, da bi “same rihtale” – tako kot zanemarjeni 45-letniki, ki jih v resnici nobena ne povoha :))))))))))))))))))))))))

Tako kot je Diogen iskal ‘poštenega človeka’ jaz še vedno iščem inteligentno žensko.
Ne,ne iščem lepo žensko ker lepe ženske so za ljudi brez mašte.
Kot zgleda bom prej umrl ko kaj pametnega najdel …
🙂

……..ker ne veš, da je postavnost ženske figure (če hočeš lepota) več vredna kot inteligenca (kao izobrazba=kao ženska pamet)

Obstaja ravno toliko inteligentnih žensk, kot je inteligentnih moških. Problem je v tem, da ti, tako kot večina, spadaš med zabite moške z večvrednostnim kompleksom, ki po forumih dokazujete, kako obstaja “ženska logika”. Ravno tako kot so vsi napadli Marylin vos Savant in se ji smejali, kako je neumna… slepec pač ne more videt barv, ravno tako kot tepci ne morete najt inteligence. 🙂

Pozdravljena, sem poslala mail na [email protected] in mi je zavrnilo…mi lahko še 1x daš pravi mail ?

Pozdravljena, bi prosila za kontakt…morda imam pravega za vas…sem pisala že Verbatim na njen [email protected] in mi je zavrnilo mail…lp Maja

Morda je katera že pisala o tem, se mi pač ne da brat vseh prepucavanj, zato se že v naprej oproščam, če se bom ponavljala v temi.
Sem 50+, ločena, športno aktivna in mi na kraj pameti ne pade, da bi se še enkrat resno vezala. Sem realist in nisem romantik, vem kaj lahko še v življenju pričakujem, približno kam plovem. In ne razumem svojih sovrstnic, ki iščejo princa pri teh letih. Pa resno zvezo. Pa življenje v dvoje. A ste normalne?
Za sex in druženje se vedno dobi kakega tipa, jaz imam že nekaj let istega, a nobenemu od naju niti na pamet ne pade, da bi rekla “da hodiva”. Družijo naju točno določene potrebe in tu se romantika konča.
Lahko rečem samo : te jeseni nikomur ne dam! 🙂

Pa ne da si pametna ali kaj posebnega. Tako razmišlja velika večina-skoraj vsi ljudje teh let.

Pa ne da si pametna ali kaj posebnega. Tako razmišlja velika večina-skoraj vsi ljudje teh let.[/quote]
Zase sem pametna in za nekoga nekaj posebnega. Tako kot vsak človek. Imam pa to prednost, da sem pozitivna in nasmejana, ti pa hudo zagrenjen/a in jezen/jezna na cel svet. Releksni se mal!

Pa ne da si pametna ali kaj posebnega. Tako razmišlja velika večina-skoraj vsi ljudje teh let.[/quote]
Zase sem pametna in za nekoga nekaj posebnega. Tako kot vsak človek. Imam pa to prednost, da sem pozitivna in nasmejana, ti pa hudo zagrenjen/a in jezen/jezna na cel svet. Releksni se mal![/quote]
Kaj cviliš? Samo napisala ti je resnico. Veliko nas razmišlja tako.Ti si pa polna sama sebe in samovšečna, da misliš da si edina.

Sam sem pri svojih 30 izgubil željo do žensk, kaj šele, da bi iskal ženske po 50-tem letu. Nekako se človek navadi te samskosti in bi mi bilo vse drugače zelo tuje. Sploh pa iskanje današnjih “kraljic” je kot depresivna mučeniška soba. Kot sam se počutim veliko bolje, kot takrat ko sem se še z njimi ukvarjal. Ampak sem pogledal temo, ker zelo redko vidim, da bi ženske namenjale pozornost moškim. Ponavadi smo itak moški v zvezi samo zato, da rešujemo ženske težave, pozornosti pa ponavadi itak ne dobimo, ženske pač mislijo, da dovolj če dobi tisti seks…

Princa? Dvomim. Za seks dobi ženska moškega kdajkoli, ampak redko iščejo zgolj to.
Ampak prej hočejo moškega, ki jim lahko ponudi kaj več kot penis, s katerim so čustveno globlje povezani, ki jim je dober življenjski sopotnik, prijatelj, s katerim delijo malo nežnosti, s katerim gredo skupaj kam, da niso same – zvečer in tudi skozi dan, čeprav so ves čas v družbi ljudmi in se udeležujejo raznih športnih aktivnosti… 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Princa? Dvomim. Za seks dobi ženska moškega kdajkoli, ampak redko iščejo zgolj to.
Ampak prej hočejo moškega, ki jim lahko ponudi kaj več kot penis, s katerim so čustveno globlje povezani, ki jim je dober življenjski sopotnik, prijatelj, s katerim delijo malo nežnosti, s katerim gredo skupaj kam, da niso same – zvečer in tudi skozi dan, čeprav so ves čas v družbi ljudmi in se udeležujejo raznih športnih aktivnosti… ;)[/quote]
Se strinjam, ene pogrešajo tudi to. Ampak pozabljaš, da v paketu dobijo tudi obveznosti in, hočeš-nočeš, počasi izgubijo samostojnost. Poleg tega, počasi, nastopijo še zdravstvene tegobe in ko vse skupaj sešteješ se ,vsaj meni, še vedno ne izide.
Sicer pa je,po moje, pomembno to, kako je šla ženska skozi življenje do sedaj. Če je bila samostojna, potem si ,zagotovo, na stara leta ne bo nakopala še enega starca, ki ga bo treba vozit od bolnice do bolnice. Že tako bo imela sama s seboj dovolj opravil, ker bo tudi njej zdravje pešalo, kamoli da to nadlogo duplira.

Ampak prej hočejo moškega, ki jim lahko ponudi kaj več kot penis, s katerim so čustveno globlje povezani, ki jim je dober življenjski sopotnik, prijatelj, s katerim delijo malo nežnosti, s katerim gredo skupaj kam, da niso same – zvečer in tudi skozi dan, čeprav so ves čas v družbi ljudmi in se udeležujejo raznih športnih aktivnosti… ;)[/quote]
Se strinjam, ene pogrešajo tudi to. Ampak pozabljaš, da v paketu dobijo tudi obveznosti in, hočeš-nočeš, počasi izgubijo samostojnost. Poleg tega, počasi, nastopijo še zdravstvene tegobe in ko vse skupaj sešteješ se ,vsaj meni, še vedno ne izide.
Sicer pa je,po moje, pomembno to, kako je šla ženska skozi življenje do sedaj. Če je bila samostojna, potem si ,zagotovo, na stara leta ne bo nakopala še enega starca, ki ga bo treba vozit od bolnice do bolnice. Že tako bo imela sama s seboj dovolj opravil, ker bo tudi njej zdravje pešalo, kamoli da to nadlogo duplira.[/quote]

Na vse lahko gledamo iz negativne ali pozitivne perspektive, tudi na zvezo.
Da, če je tako ZATE, nima smisla iti v zvezo, ker boš vedno našla dovolj napak.
Za druge pa to ne velja, ker bodo kljub morebitnim težavam, videli več prednosti v zvezi.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ne vem zakaj imajo eni ljudje težave v spoznavanju drugih ljudi. V kočah po planinah spoznaš ceo kup ljudi samo če si vsaj malo družaben. Če greš bičiklirat tudi… Samo sproščen moraš biti … 🙂

Kje ste zenske da vas nenajdemo.
Za to sem se odlocil da probam po tej poti spoznati sorodno duso.
Sem preprosti fant ,delaven ki rad ima zivali in opravila kmeckih opravil saj ni nujno.Star sem pac 60 let in iz prekmurja.

Sem preprosti fant ,delaven ki rad ima zivali in opravila kmeckih opravil saj ni nujno.Star sem pac 60 let in iz prekmurja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close