Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kje so moški med 55 in 65 let, ki jih resna zveza še zanima?

Kje so moški med 55 in 65 let, ki jih resna zveza še zanima?

Iščem žensko s podobnimi nazori, ki ji športna obutev dobro pristoji.

Zanimivo vas je bilo prebirati.
Imam občutek, da ni problem samo v starosti.

Ko sem prebirala odgovore so mi bili zelo zanimivi od BTDT: delovalo mi je kot dokaj razgledana oseba, ki ve kaj želi v življenju. Ampak škoda, da ena slaba izkušnja (ločitev) meče slabo luč na vse ženske, ker marsikaj ni res, ker je presplošno napisano. Razgledana oseba bi vedela, da se nikoli ne posplošuje zadev. Drugače je pa marsikaj napisano resnično/dobro.

Vsak samski si v glavi oblikuje neko idejo, kaj naj bi bodoči imel ali pa tudi ne. Sama nimam določeno kakšen naj bi bil točno določen izgled (oči, lasje…), postava pa že malo (da je bolj športnega izgleda in da ni nosečniškega/pivskega trebuha). Sem si pa zamislila, da bi (vsaj na začetku ali pa malo več časa) zgledalo tako, da bi med tednom imel vsak svoje zadeve (služba, hobi…), seveda lahko kdaj kakšno srečanje in klic po telefonu. Med vikendom (pa ne nujno vedno) pa skupni izleti, preživljanje časa, smučanje, plavanje…. ali pa kdaj poležavanje;) Pa variante, ki je samski moški zelo radi izkoristijo pri novi partnerici: čuvanje njegovih otrok – no way. Otrok je tvoj. Ko ga imaš, ti preživljaj čas z njim. Kasneje, če/ko je pa zveza trdna, pa lahko pride do spoznavanja. To opažam, da se kar nekako pričakuje od novega partnerja- zakaj že? ”Imela” sem svoja otroka, sem si vzela čas, ju vzgojila, sedaj pa sta še več ali manj odrasla. In to je mimo.
Pa nisem v starostni skupini 55 – 65 (sem mlajša), pa ni kar tako najti tako osebo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close