Kje so najboljši nevrologi?
Zanima me, kje so najboljši nevrologi za glavobole/vrtoglavice in sum na epilepsijo?
So v Mb, Ce, Lj, Nm, oz. kje drugje?
Zelo sem vam hvaležna za vaša mnenja, ker me ze več mesecev mučijo glavoboli in vrtoglavice in sedaj ne vem, kako naprej, sem že bila v Celju, vendar me zanima, če so kje morda boljši, oz. kakšne so vaše izkušnje, ker mi te težave izjemno otežujejo življenje.
Dr. Miro Denišlič. V lj za modro laguno, na koncesijo in tudi samoplačniško. Je že starejši, še vedno dela. Izredno priznan, delal tudi veliko let v Nemčiji, kjer je bil predstojnik, če se ne motim.
Je pa še vedno veliko v tujini, včasih par mesecev skupaj, tako da vsekakor svetujem njega. Če se naročiš pri njemu, prosi prav za njega. Tudi drugi zdravniki ga zelo cenijo, ker se poglobi v stvari. Slišala že od več zdravnikov direktno. Vem da je tudi učil na medicinski fakulteti v Lj. Lahko malo poguglaš o njemu.
jaz sem zelo zadovoljna – preprosta in prijazna dr., ki si vzame čas za pacienta in se mu resnično maximalno posveti. Še nisem slišala slabe kritike.