Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kje so punce, ki ne žurajo?

Kje so punce, ki ne žurajo?

Nikoli nisem imel težav s spoznavanjem punc, ampak težava je, da vedno najdem energične, ultra družabne žurerke, ki jim mora stalno dogajati, ki jim energijo dajejo množice ljudi in vedno nove dogodivščine. Mene pa tak lifestyle utruja. Čeprav so super punce, niso zame. Rad imam na easy, hedonistično, v dvoje. Manj akcije več relaksacije.

Problem je da ugotavljam, da takrat ko niso v šoli/službi, so mirne punce vglavnem doma, kjer berejo knjige, gledajo nadaljevanke, se ukvarjajo s svojimi hobiji… zunaj pa ponavadi niso v situacijah ki so ugodne za spontano spoznavanje. Zdi se mi, da jih lahko najdeš le po naključju.

Torej, mirne punce, kje vas lahko najdem? Kaj počnete takrat ko hočete biti družabne?

Sej tud tiste mirne hodjo na žure.

na portalih so, hedonistično pametujejo medtem ko so na socialki, poglej samo ženske tukaj, to je 90% socialne, samohranilke in luzerke, izvzemši morda 3-4

Izberi si svojo 😀

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ti bom dal par odštekanih primerov. Dobrodelne organizacije, jezikovni tečaji, cerkve, knjižnica..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ja samo to je kr neki. Sej tud te, k hodjo v cerkev, v knjižnice, se ga hodjo nacejat na kšne študentske žure ipd

Avtor išče predvsem čudakinje, takih je pa izredno malo.

Avto al pa sprejmi, da se nasprotja privlačijo. Če želiš mirnih pa jih najdeš kjer čš. Med sošolkam, sodelavkami, na busu, znanstvih. Al bi rad še take, k bi te tudi ogovorile, potem pa hitro spet postale mirne in sramežljive, le za 5min bi se pretvorle v energične. Te mirne najdeš povsod kjer se nahajaš, sam odpri oči.

čudakinj je veliko, ampak se skrivajo.
svašta, na kaj vse se ljudje palijo – “iščem žensko, ki ne žura” :))))))))) looool

naj proba v avstriji pri kakem fritzlu, tiste zagotovo ne grejo nič ven na žur…

Meni s epa zdi želja razumljiva. ne pašejo vsem žurerke. Avtor, probaj kakšen ona-on..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

No ja…Će si ti ena izmed njih, še ne pomeni, da jih je veliko.

Saj te žurerke so samo navidezne. Ponavadi se čez dane presedajo iz ene ritnice na drugo, zvečer oživijo in delujejo uauuu nabite z energijo. Malo mladih ima res tisto pravo energijo, od katere imaš kaj pametnega.

Maš prav starka

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Iščejo družabne moške preko spoznavnih portalov. 🙂

Avtor, ko sem prebrala naslov teme, sem pomislila, ta pa išče eno tako kot sem jaz.
Namreč jaz sem vse prej kot žurerka. Ne žuram, ne poopivam , nič takega.
SAmo potem sem pa prebrala, da iščeš eno brez energije. Kar, če ne žuram, še ne pomeni, da sem brez energije in da čepim pred TV. Smo tudi take, ki ne žuramo, smo pa polne energije, potujemo, športamo, predvsem pa ne čepimo doma pred TV.

Avtor rabi fuckdoll žensko.

Po moje pa tega nisi prebrala, samo tako si razumela. Napisal pa on tega ni. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Marko, sem šla še enkrat brati avtorja:

… težava je, da vedno najdem energične… easy, hedonistično, v dvoje. Manj akcije več relaksacije…. – tole se bere biti ležeren, len, brez energije

Problem je da ugotavljam, da takrat ko niso v šoli/službi, so mirne punce vglavnem doma, kjer berejo knjige, gledajo nadaljevanke, se ukvarjajo s svojimi hobiji… tudi tole se bere kot, da nimajo energije za kaj drugega kot da doma čepijo berejo in TV gledajo

Kaj pa vem, ampak ja, to se bere vse skupaj kot da išče eno brez energije in ne eno, ki bi stekla na vrh gore potem pa še šla recimo kolesarit pa šele potem prebrati kako knjigo.

Imaš prav. Še vedno lahko upaš na to, da se je narobe izrazil in je samo želel poudariti neko razliko med dvema tipoma žensk. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

A jih je tukaj več kot 3-4? 4 registrirane in 1 multinick.. ok 5 vse skupaj

Zakaj bi upala? Avtor išče nek tip žensk. To je njegova svobodna izbira.
Jaz nisem njegov tip, čeprav sem nežurerka :).

O? Smučaš? Poleti lažiš na plaži ali bi raje s čolnom obredla vse bližnje otoke?

O? Smučaš? Poleti lažiš na plaži ali bi raje s čolnom obredla vse bližnje otoke?[/quote]

Ja, tudi smučam. Na morje pa ne hodim. Ljubše mi je vesljanje po rekah, jezerih. Čeprav se to od otoka do otoka tudi ne sliši slabo. Nisem pa še prakticirala.

Ja, lahko nas večinoma najdeš po naključju zunaj. V mestu, na sprehodu, v kinu, v trgovinah, na kavici, na kakšnem tečaju, v kinu, pri zdravniku, preko prijateljev, na avtobusni, zdaj tudi na plaži/bazenu…v glavnem možnost je vsepovsod razen na žurih. No ja, mogoče tudi tam parkrat na leto.
Preko interneta pa tudi twitter, instagram, facebook…tudi tako se da spoznat mirne punce.

Haha. Vso srečo.

Če nima energije, bi potem tud v pojstli znala bit švoh.

Živjo,

jaz pa mislim, da te razumem. Sklepam, da si enostavno naveličan žurov in bi rad nekaj umirjenega, kar pa ne pomeni mrtvila v privat življenju.
Sama se tudi sprašujem, kako najti moškega, ki mu ni skoz do žura. Knjižnice itd. so morda res kraji, kjer se takšni in takšne zadržujejo, ampak vseeno lažje nagovoriš človeka na neki zabavi, kakor pa v knjižnici, kjer bere. Malokdo ima rad, da ga zmotijo med branjem.

Mogoče bi napisal več o sebi, bi bilo lažje dati napotke kje iskati. Mogoče se ti katera javi kar tukaj 🙂

Veliko sreče.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close