Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kje so stilisti?

Kje so stilisti?

V nazivu foruma so napisani tudi stilisti. Upam, da je kje kak, ki bi mi svetoval oz. upam, da mi boste svetovale ve.
Shujšala sem 30 kg (ja, bila sem zavaljena prasica). Zdaj imam še kakih 5 kg preveč, pa bo šlo tudi to (upam).
Problem je v garderobi, ki se je toliko kolikor bi je imela, ne morem privoščiti. Vse kar sem prej nosila, mi je preveliko in se tudi ožati ne da.
Rada bi bila oblečena sodobno, ne ravno po najnovejši zadnji modi, pa vseeno moderno. Ne bi imela kaj hudo oprijetega, saj imam še vedno nekaj kilc viška. Bi pa nekaj športno-elegantno, za vsakdan in službo, primerno mojim tridesetim letom.

Kaj naj si kupim, kaj je najbolj uporabno? Kje naj kupujem, kje se cenovno najbolj splača? Tudi čevlje potrebujem, saj so mi lanski kar preveliki.
LP
Andrea

Ko me čaka nakupovanje večino garderobe (ker sem tudi jaz hujšala in potem nosečnost, pa nekaj časa potem bolj okrogla, pa sedaj spet shujšala) grem kar v BTC ali kak drug večji center, kjer je več trgovin na kupu.
Vsaka trgovina ima določene izdelke, ki so znižani. Trenutno so tudi znižanja zaradi zamenjave in ukinitve določenih lanskoletnih modelov …
Ne morem ti svetovati kake določene trgovine, ker večino kupujem v Trstu.

Užitek pri izbiranju oblek ti želim

Jaz imam tudi težave z garderobo. Kot je že vsem znano, sva z možem shujšala in oba potrebujeva nove cunje.
Hlače sem dala zožat (je še šlo), puloverje tudi lahko še oblečem, so sicer široki, ampak ni tako zelo hudo. Poleti je bilo lažje, saj so majčke precej cenejše.
V omari prevladujeta črna in bež barva (najlažje jih je kombinirati). Imam bež in črne hlače, bež in črn puloverček, bež in črno srajčko, bež in črn puli (kako pusto). Imam nekaj cunjic v rdeči in svetlomodri barvi, kupila pa bi si še kako stvarco črtasto in kavbojke (nisem jih nosila kar nekaj let). Čevlje imam v bež in črni barvi, lepe nizke. Stil je nekako univerzalen, hlače ravne ali malo na zvonček, da sem lahko z majčko športna s srajčko pa elegantna, čevlji pa pašejo na oboje. Kupujem ko naletim na kako stvar, ki je ugodna po ceni in kvaliteti, ter mi je res všeč. Večkrat hodim po BTC-ju in Sparu, pa se kdaj kaj najde.
Z možem je težje, ker je izgubil kar precej kil, tako da si ne more nič ožat. Ima nekaj polo majc, puloverji so pa dvakrat preveliki. Zanj kupujeva v New Yorkerju v Sparu. Se mi zdi, da so cene kar o.k. in se najde marsikaj. Tudi zame.

Uspešno nakupovanje
Čoko

New Report

Close