Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kje spijo vaši dojenčki?

kje spijo vaši dojenčki?

mene pa zanima ali spijo vaši dojenčki v svoji postelji poleg vas, v svoji postelji v svoji sobi , v vaši postelji ali celo kje drugje. in koliko so stari.

V posteljici v najini spalnici do prvega prebujanja ponoči. Potem naprej spi pri meni oz. pri nama z možem. Starost 4 mesece.

Do 6. meseca v najini spalnici in svoji posteljici….naprej pa enako kot je napisala predhodnica. Stara je 9,5 meseca in se zbuja 3x na noč, prej je prespala celo noč, ali se je pa 1x zbudila.

Dokler niso prespali cele noči, so spali v posteljici v najini spalnici. Ko so začeli spati celo noč, pa so šli v svojo sobo. Deklici pri petih mesecih, fant pri dobrem letu. V najini postelji so spali samo, kadar so bili bolni (tako še sedaj) in v izjemnih primerih dojenja, ko sva po dojenju oba zaspala.

6 mesecev, spi v spalnici v svoji posteljici. Ko ponoči ne bo več jedel oz. pil, se bo preselil v sosednjo sobo. Zaenkrat še ne kaže, da bo to kmalu.

moj dojenček star 38 let spi poleg mene

V zibelki v spalnici, stara je 4,5 meseca. V otroško sobo bo šla ko bo šla iz zibke v otroško posteljico, računam, da bo tako vsaj nekje do sedmega meseca še v spalnici. Se pa ponoči ne zbuja, oz. je to prej izjema kot pravilo, pa tudi če se, se dojiva v dnevni sobi na kavču.

No, ampak v postelji z možem vseeno nisva sama – vsako noč k nama pricaplja naš štiriletnik in bivakira v zakonski postelji do jutra (on pa je svojo sobo in posteljo stran od naju dobil šele pri 3,5 letih).

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Naša malčica stara 4 mesece spi v posteljici zraven naju od 9 ure zvečer pa do 1 ure zjutraj. Takrat se prebudi in potem je vsako uro cmok, cmok,. tako, da spi poleg mene.
Lp

Naša pa že od prvega dne spi v svoji posteljici in v sviji sobi. Tako se vsaj vsi naspimo.

8 let – spi na ” sredini ” dokler se moža televizija ne naveliča na kavču gledat.

Potem pa odvisno od ure – med 1 – 2 ponoči so možni strateški premiki v otroško sobo ( gladko glumim spečega )

Če pa je ura 2 ponoči se pa itak priplazi in se brezšumno infiltrira v posteljo.

Starejša dva (4 in 2 leti) spita v otroški sobi najmlajši 6-mesečnik pa v posteljici v spalnici. Ko bo prišel čas celonočnega spanca se bo tudi najmljajši preselil.

V svoji posteljci zraven naju že od takrat, ko smo prišli iz porodnišnice. Stara bo 10 mesecev.
Ko sem še jo ponoči dojila sma kar obe zaspali in ko sem se jaz zbudila, sem jo dala brez problema v njeno posteljco.
Z tavečjo je bilo isto, le da je malo pred porodom druge punčke šla v svojo sobico in od takrat niti enkrat ni prišla spat k nama.

LP

Naša je stara 11 mesecev in spi v svoji posteljci poleg najine

8mesečnica v svoji postelji v najini spalnici. Striktno vsako noč od porodnišnice dalje.

Malo tu,malo tam. Do enga leta b.p. v svoji posteljici- celo noč. Sedaj pa sploh ne vem več,kaj je noč brez spanca. Mal je v svoji posteljici,mal je v naši galeji,mal na ležalniku……Pol noči prežura in ob enih štirih zjutraj od obupa zaspi,pa jo nesem v njeno posteljico,da se vsaj mal naspimo.

Od prvega dneva v svoji postelji, v svoji sobi. Bo pa v kratkem stara eno leto.

8 mesečnica, v svoji posteljici v najini spalnici, že od rojstva dalje :))

od rojstva v svoji postelji v svoji sobi

Otrok mora spati v pojstelji. Saj zato jo ima. Privoščite tudi njemu miren spanec.

------------------------------------------- Nasmehni se, nekdo te ima rad=)

Vsi trije so spali na sredini zakonske postelje.

¸Od začetka v svoji posteljici v spalnici. Ko sva se še dojili, je po podiranju kupčka vedno bila položena nazaj v svojo posteljo in nikoli ni bilo problemov.

Lp,
Misxy

5 mesecev in pol: v svoji posteljici v najini spalnici – se dojiva n-krat na noč, ampak vsakič jo dam nazaj v njeno posteljo, ker se drugače nič ne naspim. Edino po 6.00 zjutraj je med nama :-))
4, 5 let: v svoji postelji v svoji sobi

Ajs

Do 2 mesecev je spala v najini spalnici v zibki. Zdaj je še vedno v najini spalnici, vendar v svoji posteljici. Pri nama prespi samo, če je bolna on se bolj pogosto zbuja. Stara je 4 mesece. V svoji sobi bo okrog 1 leta!

New Report

Close