Kje spoznate normalne moške, ker jaz te sreče nimam
Na začetku spoznavanja je vsak moški prijazen, spoštljiv in zanesljiv, po letu ali dveh pa vedno ista zgodba, maska pade in pred seboj imam človeka, za katerega se izkaže, da ima verjetno MOM ali NOM.
Sem v zrelih letih (50 +) povprečnega videza, urejena, delovna in izobražena ženska. Vsekakor ne naivna in lahkoživa. Pri spoznavanju sem previdna, počasna in imam svoje kriterije, a vedno znova naletim na NE – pravega. Zdaj pa mi res ni več jasno, ali sem jaz problem, ali so normalni moški mojih let redki kot biseri in diamanti.
Drage moje, prosim zaupajte mi, kako ste uspele dobiti normalnega partnerja? Iskrenega, zanesljivega, delavnega, ljubečega, ob katerem se počutite sprejeto in varno?
Anonimno 3355, 23.09.2024 ob 19:02
Daj spizdi mali mamin defekt.
O Be čeptarija… 😝😝😝
Et… zamisli si enega 40 letnika ki se spomni v teh letih da bi pa on/a stanovanje… prej pa nic v tej smeri delal…
Isto ti je za dobrega moskega…
Je treba bit bolj zavesten. Priseben… sofisticiran…
Ve bi😝😝😝😱😱😱… ma nemoj.
ne morem več557, 23.09.2024 ob 18:44
Na začetku spoznavanja je vsak moški prijazen, spoštljiv in zanesljiv, po letu ali dveh pa vedno ista zgodba, maska pade in pred seboj imam človeka, za katerega se izkaže, da ima verjetno MOM ali NOM.
Sem v zrelih letih (50 +) povprečnega videza, urejena, delovna in izobražena ženska. Vsekakor ne naivna in lahkoživa. Pri spoznavanju sem previdna, počasna in imam svoje kriterije, a vedno znova naletim na NE – pravega. Zdaj pa mi res ni več jasno, ali sem jaz problem, ali so normalni moški mojih let redki kot biseri in diamanti.
Drage moje, prosim zaupajte mi, kako ste uspele dobiti normalnega partnerja? Iskrenega, zanesljivega, delavnega, ljubečega, ob katerem se počutite sprejeto in varno?
Zakaj ga pa nujno rabiš? Menda ne misliš imeti otrok, ali?
Uzivaj v svojem miru, kam boš z dedom?
Zartrose, 23.09.2024 ob 20:56
“Iskrenega, zanesljivega, delavnega, ljubečega, ob katerem se počutite sprejeto in varno?”
sodoben svet takih ne dela 🤷♀️, dinozavri so izumrli, nekaj fosilov nas še hodi po robu pa se ne srečamo.
današnja normalnost pa je to, kar spoznavaš-neresno, neiskreno, zlagano, reče eno dela drugo itd itn.
Bro🤣… you nothing special.
Na začetku spoznavanja je vsak moški prijazen, spoštljiv in zanesljiv, po letu ali dveh pa vedno ista zgodba
Prijazen, spoštljiv in zanesljiv hkrati ni nobeden. Mogoče lahko dvoje od tega, vse trojno bo težko. Previsoke kriterije imaš.
Pa najboljši ali so oddani ali pa so samotarji, ki nočejo družbe, težki za ujet. Lahki so luzerji in luftarji,
Na začetku spoznavanja je vsak moški prijazen, spoštljiv in zanesljiv, po letu ali dveh pa vedno ista zgodba
Malo tole zamenjaj. Prijazen z odločen, spoštljiv s spoštovanja vreden in zanesljiv s sposoben, potem se pa vprašaj, ali takega zmoreš slediti.
Ne glej okoli sebe proseče, ampak samozavestno. Delaj se, da te niti najmanj ne zanimajo, pa bo šla za tabo cela četa tistih pravih.
Kaj pa ti nudiš? Si sposobna, samostojna, odločna, ljubeča, prijetna in vedra sogovornica, ali jokajoča mona?
Nasmeh, ponosna drza in energičen korak, pa jih imaš za izvoz.
Mater, no!
točno, to- zakaj ne zmoreš bit samska…
to se nekatere kar silite, da je pod mus imet dedca… lej, pa ni…
ta kvalitetnih je malo, iz tvoje generacije- so srečno poročeni, ločenci, vdovci, mamini sineki…selekcija…
ali te mikajo mlajši…
živi lajf in ,če te življenje preseneti z ljubeznijo , bo to dar…ne pa nekaj izsiljevat…ljubezni se nikoli ne izsili…vse ostalo so pa kar neke veze na bazi koristi na stara leta… češ- da ne bom sama- bo ves ološ dober…dej, dej…