Kje spoznati punce
Pozdrav!
Star sem 26 let in nevem kje in kako se naj lotim iskanja resne punce.
Proti koncu gimnazije in v času študija sem imel nekaj krajših zvez in tudi nekaj resnejših. Večino sem spoznal preko faxa oziroma prijateljev in znancev. Pred polovico leta, sem se razšel s punco po 4ih letih. Nekako sva se odtujila v tem času in pri tem prišlo do vrsto težav, katere so na koncu bile krive za zaključek zveze.
Sedaj imam fakulteto že končano in s tem ne spoznavam več novih ljudi. Prijatelje mi svetujejo v teh primerih naj hodim “ven” vendar sem to že opustil. V barih, koncertih etc po mojih izkušnjah punce, če že iščejo partnerja, po večini iščejo one night stande ali kajše avanture.
Torej iščem resno punco, v moji starosti, s katero bi morda imel kakšen skupen hobi. Sam veliko hodim in kolesarim po hribih, hodim na koncerte, berem in tudi kakšno serijo z veseljem pogledam. Nekako dvomim, da bom našel pravo preko neta, ampak sem pa odprt na kakršnekoli ideje kje naj bi pravzaprav tako sploh spoznal.
Najboljs da gres pred kaki fax k hodjo studentke na kavico. Vsak dan bod ob isti uri tam. Cez cas bos jih ze na videz poznal in one tebe. Pol pa ves kak naprej
Forum je zaprt za komentiranje.