Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kje sredi zime kupiti poletne obleke?

Kje sredi zime kupiti poletne obleke?

Januarja potujem na karibe in rabim obleke za poletje. Kje sredi zime kupiti kopalke, kratke hlače, obleke za na plažo? Prehodila sem cel city park… v niti eni trgovini nimajo, razen v hervisu tekaške obleke. Ne bi kupovala preko spleta, ker bi rada prej probala :)) hvala vam ful!

A drugace poletja prezivljas v Sibiriji?

Kaj si nosila letos poleti?

Od poletja sem toliko shujsala, da mi niti kopalke, niti hlace niso vec prav. Majice bodo pa se sle, ker ni treba da so oprijete…

Decathlon poglej

1) Oblečeš, kar si nosila letos poleti
2) Kupiš na spletu
3) Kupiš na Karibih

P.S. lahko pa vmes skočiš v Afriko po nakupih.

Izberes kar se da se nosit, ker 30kg sigurno nisi shujsala, ostalo pa kupis na Karibih. (vem, da se da pokombinirat, ker sem tudi jaz precej shujsala)
Drugace zna kaksna specializirana trgovina s spodnjim perilom imet kopalke, Lisca recimo, Intimisimi, je za vprasat.
Ostalo pa ni tak problem kupit na licu mesta na dopustu.

Pa po kakih trgovinah potem hodiš? Jaz sem gledala obleke za novoletno zabavo v hm, ca, orsay… pa skoraj vse samo kratki rokavi!!
Če ti res ni nič prav (mislim res?) kar imaš doma, potem pač moraš kupit, vzela pa boš to kar je na voljo ali pa ne boš imela. Najde pa se zagotovo dovolj za ta teden dopusta, kljub temu, da je ponudba sedaj skopa. Ostane pa ti seveda internet, tujina, butiki, šivilja…
…no sposoja od koga mogoče edino, če rabiš kej bol finega ala večerna obleka.

Nama in Emporium imata stalna oddelka s kopalkami, samo pozimi zmanjšajo na par polic. Poglej še v Intersport. Drugače pa zavij na kopališče, npr Atlantis je pred časom imel ob vhodu v kopališče tudi trgovino s kopalkami. Pri nas kupiš samo kopalke, ostalo nabaviš na končni destinaciji in ti bo še za spomin (pa še ceneje boš dobila kot pri nas).

Edino v outlet Triumph nisem šla pogledat, ker sem prej obupala.
Otoka Les Saintes in Gvadalupe kopalke prodajajo kar na plaži. Prodajalka ima s sabo ogromno ruto da se zakriješ in sprobaš. So kar solidne, itak nekaj moraš kupit.Tako je bilo pred enim mesecem.

V Italiji ( TS z okolico sigurno) in Avstriji so trgovine, kjer čez celo leto lahko kupiš tudi poletno garderobo. Malo poglej po spletu, sigurno boš našla.

Kopalke, ce so kvalitetne, ti šivilja popravi, prav tako obleke in krila. Drugače pa kupi svetleči pas, recimo zlat in srebrn, in tako lahko čisto solidno ponosiš vsako obleko, ki jo že imaš. Sem bila pred 14 dnevi na podobni destinaciji, pa ni bilo nobenih modnih revij, verjemi.

Ja če se že gre na Karibe, je treba bit nobel, ane?

v Ljubljani v C&A-ju sem prejšnji teden vidla še kar nekaj poletnih oblekic.

[/quote]

Sem bila na križarjenju tam, ladja 20 nadstropna. Ljudje od visoke elegance do klošarjev, na postankih pa hitenje, da kaj vidiš. Tako da, če ni ravno shujšala 35 kil, je kompliciranje odveč. Rajši naj pripravi denar, pijača je cca 15 eur po kozarcu.

[/quote]

Sem spregledala šaljiv ton 🙂
Agree 🙂

internet????

No, zaljivi pa res ne rabite bit. Vssk ima svoje prioritete. Eni dajo vse v avte, eni v iphone, eni v bajte, jaz pa pozimi rada kam grem. Nocem bit nobel in fancy, trenutno so mi samo 1 hlace prav, kar je pa malo premalo za 10 dni, ane :). Hvala za konstruktivne nasvete, sibam v C&a! Cene pa v avstrijo :)!

Sem šla nalašč skozi vse odgovore: kje si ti videla kaj žaljivega?

Tu imaš vsega, pa še znižano je.
https://www.next.si/sl/shop/issale-sis/gender-women#1_0

Jaz bi vseeno na internetu kupila.

v Outletih imajo dovolj takšne robe. Drugače so pa obleke na Karibih cenejše in lepše kot v Sloveniji. Lažje se boš vključila, če jih kupiš kar tam.

V Celovcu imaš tri Palmersove trgovine, tudi popusti so decembra.

Vem, da si rekla ne online, amak jaz bi vseeno online.

Veliko žensk pravi, da nikoi ne bi kupovale online – v čem je težava…..dobro prebereš opis (ampak dobro!), vidiš, če ti je vse ok, se izmeriš, pogledaš, katera velikost bi ti ustrezala…in to je to.

V Cityparku majo veliko trgovin, v HMju majo sto posto..

New Report

Close