Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Kje sta pa vanchy_ka, pa ondi?

Kje sta pa vanchy_ka, pa ondi?

jih je povodenj odnesla, al ji ondi le prstke cuza?

:-)))

pomojem sta vzela dan dopusta in šla v šoping. vancy je ugotovila, da si mora nujno kupit nove capri hlače, ker je stare že 3x oblekla, zraven pa seveda še sexy mrežaste nogavice, par čevljev, pas, torbico in jaknico. ondiju je pa mogoče zmanjkalo belih športnih nogavic:))

uh, sem težka, zdaj mi bosta zamerila. naj v svojo obramo napišem, da skupaj s karakterjem tehtam več kot 100kg…

---------- le vent nous portera...

:-)))

vančika vnetu brska po netu za hudimi fotkami ki jih bo gor prilepila, pa še italjani jo vmes motijo. ondi pa v massu opreza za fejst podplati. iz turbo shua so ga ven vrgli.

Noro vroče sva se zabavala v gorski koči;-)

Ne nosim belih nogavic,kot tvoji vsakodnevni ljubimci.Vanči je pa super ženska,ki ve kako se je treba napredno oblačit in ni zaplankana kot recimo veliko zaprtih in zavrtih žensk.

Ne sodi po krivem.Raje se ozri za tebi primernem partnerju,recimo kakemu kmetu s 20 glavami živine.

ondi 20 glav žvine ni nč, zračunej kolk država to subvencionira, boš videl, da se ti ne splača, morš met najmanj 50. a se zanimaš za kmetovanje?

Mene to ne zanima tebe pa očitno,vsaj po pisanju sodim:-)

in kaj je to slabega Ondi?

O kmetu z 20 glavami si napisal, kot o nekom, manj vrednem od normalnega pisarniškega molja?

Sama sem na podobnem delovnem mestu kot ti Ondi, pa bi rekla kmetu z 20 glavami živine prej GOSPOD, kot pa kakemu sodelavcu!

Bravo Mirella, zadela žebljico na glavico. Razo in vana sta skupaj na del. akciji,da pomagata revežem, ker sta odprtega srca, vana pa še odpete bluze,da razotu stoji in z njim blat odmetava. Oh, kako uživa, ko ima vsaj nekaj sluzastega gor. Mirella, kak si kaj. Vidim, da me ženske dobro nadomeščate tu.A ste se vzele v roke in nehale verjeti raznim češplicam, ki so že višek ne-inteligence. Pol pa prav vana, da ne kritizira in pusti vsakemu naj si misli svoje. Kako ste kaj (po vani) butaste ( to nisem jaz rekla) ženske? Vidim, da vas je 99 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} odličnih. Vana je pa na štumfah iz luknje naredla rožo.A si predstavljate te štumfe,luknje pa rože.Pa to je višek. A misliš Mirella, da je že vidla Milano od blizu.Jo bomo mal ,povprašal, ko se izvleče iz kjerkoli-že je.Pozdrav tudi tebi maxi, že dolgo nismo nobene rekli.Lp

Aja, za ondija pa ne vem kje je, me konec koncev ne zanima. No, ondi ti pošljem slikco od tvoje predrage vančike,kaj razo?

ja, jest znam tud seno grabit, pa gnoj kidat, brez skrbi, ampak hlev je še kar lahko zrihtat, pomojem bo treba prej prit na kako štalo v JU mal pokidat

s temi podražitvami ki se obetajo, bi bilo prav fino enga kmeta met

O tem bi se dalo diskutirat:-)

Pošlji,bom hvaležen.

Ondi,sorry,šele zdej vidla. A si men reku, naj pošljem slikco od tvoje vane. Mal počak par dni, če ne pošlje ona osebno, ti bom jaz, pa še svojo zraven. Javno, da vsi vidjo. Če ni blo meni namenjen,se globoko opravičujemo. Vana, ne se bat, te ne poznam, ampak kakšno teb prim slikco bomo že najdl. Pa men tud primerno – prosto po ondiju, KIR-u in Vani.Lp

;-))))))))))
Hello, helloo….no, teb pa rata mene v smeh spravt!
Bravo, za ta monolog! Sam p**** saj je vse res! ;-))

A bi kašno rekle? Daj, povod za dobro debato…ti maš namazan jezik!;-)

Ti si pa res svobodomiselna in temperamentna živahnost kar vre iz tebe.

Če imaš malo več kot pol litra novega vina v riti ti sigurno razveže jezik.

Jezus, jezus….hehe

Seveda, samo ne s teboj, Ondi!
Ima mirella popolnoma prav … tak kmet je zate gospod, ti pa si zanj najbrž v njegovem slengu … mladi bikec!:-)))

==================================================== Tudi glavni dobitki so največkrat samo ... zadetki! (R.K.) ====================================================

Maxi, pa en lep pozdrav, smej se, smeh je zdrav, za-to poskrbim jaz. Pa zgleda da imava midve bioritem ki se križa. Veš, če sem skoraj cel dan na poslu, potem zvečer niti ne pomislim na SVM, ampak pomislim na seks v moji postelji. Ki pa je trenutno prazna, šmrc,šmrc, sem KIR_a vprašala, če bi pomagal, ko se tako hval, pa me ne šljivi. Dej KIR sej sam enkrat,sej pol dobim svojo dozo. Pa kje je tu človeška solidarnost.Ha,ha,ha, Maxi,z velikim veseljem bi kakšno rekla, sicer pridem z zakasnitvijo, ampak pridem pa gor. Sem ko tornado, pride,razf…a, in gre.Posledice pa čistijo drugi. Ha,ha,ha,mami-ka lep pozdravček pa Mirelli tud. Lp

Sorry maxi hotla napisat maxi-ka ne mamika, da ne bo kdo narobe razumel.Sicer pa tud če bi bla, saj si to vsaka ženska želi, a ne. Lp

No lepo bi bilo,če bi še sebe malo bolj pogledala…in si zamislila.

New Report

Close