Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Kje sta pa vanchy_ka, pa ondi?

Kje sta pa vanchy_ka, pa ondi?

Ma ondi, ne bodi zdaj jezen, tako bi ti rekel moj “sovaščan”, verjemi, če bi te slišal podcenjvalno govoriti o kmetih !:-)) Jaz sem dala primerjavo, je pa res nekaj: delam, ti najbrž veš kaj, ane, in dnevno se vračam domov v vasico, kjer ljudje delajo še doma, ker ima velika večina doma še kmetijo. Verjemi mi, ne glede na motoriziranost in strojno opremljenost, tile ljudje še fino delajo doma. In verjemi mi, zaslužijo spoštovanje, čeprav boš sedaj dejal, da delajo zase in zato, ker hočejo in zato, ker se jim splača. Takole ti povem, delajo na kmetji tudi zato, ker so jih starši naučili živeti z zemljo in zemljo spoštovani in drugače pač ne morejo.

==================================================== Tudi glavni dobitki so največkrat samo ... zadetki! (R.K.) ====================================================

No saj proti kmetom,no proti kmeticam,še posebno luštnim,nimam nič proti;-)

Sorry Ondi, nisem se želela prepirati, poglej, da sem ti dodala smeške! Ne bodi užaljen, pliiiiiiiiiiizzzzz!:-)))

==================================================== Tudi glavni dobitki so največkrat samo ... zadetki! (R.K.) ====================================================

Saj nisem,midva sva že stara dobra dolgoletna prijatelja:-)

Ja, točno tako ! In zato veva, kaj komu pomeni “mlad bikec”, ane ??:-))) V večih pomenih je lahko tole celo kompliment ? :-)))

No ja kakor se vzame:-)…Sem pa vesel,da sva se zopet našla tu:-)

Ej, sploh ni nič narobe….jaz sem tudi mami(ka), ma lahk sem pa maxi-ka, lušno mi je tudi maxica…..v glavnem pahorka po želji!

Ma ja zgleda, da se v tempu dneva mal sfaliva.
Huh, jaz imam danes en buul shit dan za sabo, mah saj sem ga že (skoraj) prečvekala. Tako, da….it will be better tomorrow!

Ps: A Kir praviš da bi ti pomagal?!hehe…. težka bo,nima on pravih dimenzij moškega za naju… ;-))

Heeeeeej … vaša Ledena Visokost … :-))))
Ne se sekirat za slab dan, moj tudi ni bil bog ve kaj …
Ja, saj bo boljše!

Te bom morala enkrat pobrat tam na pol poti, pa da jo mahneva med najine na en bowling … se mi zdi, da se mi bo počasi sfecljalo brez tistega ventilčka …

hehehehe (ledeno)
;-))))))))

Kamot prideš pome…ne, tokrat prideš do mene oz.ustaljene postajanke, jaz sem na vrsti, jaz tebe peljem naprej!
Lahk bi pa tudi kaj bližje blo spet, bova morale organizacijo prevzet!

aha, gospoda sedaj bowla, no v naših dneh smo kegljali, kmeti pač, kaj češ

ne, ne lažem , mi smo tud bowlali včasih, samo mal drugač ko sedaj, smo v eno veliko skledo stočili vse žgane pijače v gostilni , smo dobili bowlo( no temu se je strokovno reklo zemljotres)-in smo bili kmalu trdi, ko kegli, pa ne tam dol , da ne bo pomoti, oz na kar ženske rade insunuirate, madona se mi že prsti zapletajo

Kaj si siten?!
Ma ti pa res nekaj manjka, zgleda. ;-))

Ps; Ne sekiraj se….tudi meni, tudi meni kdaj… 😉

Pozdravljena Lunca….pa kje se ti skrivaš…te porešam(o)…

razumen človek se prilagaja svetu, nerazumen vztrajno prilagaja svet sebi... zato je napredek celega sveta odvisen od nerazumnega človeka

Kaj si siten?!
Ma ti pa res nekaj manjka, zgleda. ;-))

Ps; Ne sekiraj se….tudi meni, tudi meni kdaj… ;-)[/quote]
ne ne nisem siten, samo malo me romanitka grabi, saj veš kad uhvati me romanitika, u jednoj ruci bombonijera u drugoj… plafonjera?

Ma saj nisem rekla, da lažeš…
A boš deci refoška, da se prsti odpletejo?

Pozdravljena Lunca….pa kje se ti skrivaš…te porešam(o)…[/quote]
a mene pa nič ne pogrešaš …šmrc. šmrc

Ma saj nisem rekla, da lažeš…
A boš deci refoška, da se prsti odpletejo?[/quote]
trenutno sem na portovcu, se pa ne bi branil refoška, samo upam da nimaš kake žive meje?

baje mora človek piti trpka vina, ne kisla, ker kisline izpodjedajo značaje

Uf, srečna una, ki te pokasira…
Saj veš, ko moške grabi romantika, se ženskam smeška…;-)

Kaj ima pa živa meja pr tem?

ma včasih dobiš kje kako tako vino za pit ko da bi kdo živo mejo stiskal namesto grozdja, no edina živa meja ki mi pa je všeč je pa naša edina prava in avtohtona, skratka kraljica slovenskih ohišnic in napol divjih vinogradov savinjske doline, kozjanskega in še kje, njeno visočanstvo Šmarnica))))) a ti je všeč?

Aja, zanimivo.

nič, lepo se imejte, jaz moram iti še v štalo, se zna zgodit da bo krava povrgla ponoči, lep pozdrav

A me hecaš?
Ma ne, ni mi všeč. Jaz pijem (raj) rdeča vina.

New Report

Close