Kje sta pa vanchy_ka, pa ondi?
Ma ondi, ne bodi zdaj jezen, tako bi ti rekel moj “sovaščan”, verjemi, če bi te slišal podcenjvalno govoriti o kmetih !:-)) Jaz sem dala primerjavo, je pa res nekaj: delam, ti najbrž veš kaj, ane, in dnevno se vračam domov v vasico, kjer ljudje delajo še doma, ker ima velika večina doma še kmetijo. Verjemi mi, ne glede na motoriziranost in strojno opremljenost, tile ljudje še fino delajo doma. In verjemi mi, zaslužijo spoštovanje, čeprav boš sedaj dejal, da delajo zase in zato, ker hočejo in zato, ker se jim splača. Takole ti povem, delajo na kmetji tudi zato, ker so jih starši naučili živeti z zemljo in zemljo spoštovani in drugače pač ne morejo.
ne, ne lažem , mi smo tud bowlali včasih, samo mal drugač ko sedaj, smo v eno veliko skledo stočili vse žgane pijače v gostilni , smo dobili bowlo( no temu se je strokovno reklo zemljotres)-in smo bili kmalu trdi, ko kegli, pa ne tam dol , da ne bo pomoti, oz na kar ženske rade insunuirate, madona se mi že prsti zapletajo
ma včasih dobiš kje kako tako vino za pit ko da bi kdo živo mejo stiskal namesto grozdja, no edina živa meja ki mi pa je všeč je pa naša edina prava in avtohtona, skratka kraljica slovenskih ohišnic in napol divjih vinogradov savinjske doline, kozjanskega in še kje, njeno visočanstvo Šmarnica))))) a ti je všeč?