Kje sta pa vanchy_ka, pa ondi?
Maxi, a ti to poveš men zdej, da KIR ni za mene in tebe. Zdej ko sem si skoraj protezo razbila, ko sem se metala na zobe pred njim, če bi mi pomagal.Jao meni. Maxi, pridi ti k meni na refošk al pa teran. Mal čudna izjava: pijem port, pol mi pa hvali šmarnico. Maxi ta je za-te: Pot do sreče je magistrala, po kateri lahko vozijo tisti, ki vedo, kje so bankine. Voznik si pa ti. Srečno vožnjo, maxi.Vem, da si dobra šoferka, ne dvomim.In zdej bomo organizirale Klub vražjih babnic,jaz bom pa predsednica, a ne društvo. Mefisto mi je že rekel, da sem direkt iz pekla, pa prav on.Lp, danes sem filozofsko nastrojena, kaj čem druzga ko pa nimam tiča fantiča. Pa vsi frajerji tule, se me bojijo. KIR, ondi, sam gobcajo, drugi bi pa delal,jih pa kritizirajo. Lp
Ondi sem ti že v enem postu razložila kako je z rinčki. Ne bi jaz klistira,vau,in ne blefiraj.Ker res zelo malo folka uporablja klistir prej (slovenskega),ker je to za- te že visoka tehnologija. Ondi, a ti veš, kaj je to zlati dež. Dej majstore,pokaži se v znanju.No jest bi teb zlati dež dala, da ne bi tolk g……..!Ni mi všeč. Ampak zate vse, do kolen v špricarje. Štajerske.Lp
ti si tud cela malo čudna pa se nihče več ne čudi nad tabo tu gor, z vinom je pa tako meni nima veze ali se vinu reče reče teran, refošk, šmarnica, porto, prošek ,kvinton, kerner, izabela… gre se za to ali je vino dobro; sem že pil refošk za katerega so hoteli imeti 10 evrov za liter pa je imel tak okus kot bi si kdo noge v njem umil, kar se pa šmarnice tiče meni je všeč njen okus in to zato ker je to pristno vino, tako kot so mi všeč pristni ljudje,kakšno vino pa kdaj paše je pa stvar trenutnega razpoloženja, družbe,hrane,… takole po večerih pač paše kozarec desetnega vina kot je porto ali pa sladek refošk ali celo teranov liker, ne razumem pa ljudi ki pijejo kisla vina, no sicer pa potem ni čudno če imajo razrahljane značaje- tako je to pahorka, mi je pa zanimivo kako si omilila stil pisanja ; od začetnega razbijaštva in napadalnosti si prišla že skoraj do neke mere kultiviranega pisanja-si kot nebrušen diamant, še malo te obrusimo pa bo, je tako?