Kje sta pa vanchy_ka, pa ondi?
Prvo poročilo Kluba vražjih babnic: namestnice maxi in mirela, zapisničar: xxx, računovodstvo: vana (sej zato smo pa brez denarja v klubu, k tle piše, namest da bi dnar štimala) – vana ne odgovarjaj, tole je blo čist slučajno omenjeno.Joj marija (1) tebe pozabla: kaj bi bla, rec.Fleš, iz posta v post si bolj zakompliciran, kar želja me mineva. Teb naj kar prodajajo refošk po 10 eurov, jaz ga bom maxi in klubu prnesla od kmeta, pa bodo punce rekle če je dober al ne, če ne bo bomo pa druzga. Konc koncev, ga lahko izbiramo kot hočemo. Pa zihr ne bo 10 eurov, ampak manj. Če pa ti plačuješ etikete, ker ste pač gospod fin , je pa tvoj problem. Maxi sej lohk tud rose, ni problema.naya obdrž spominsko knjigo, ne znam risat, edin če ti dobrga deca not napopam.Ta je bla pa glupa.Pošlji flešu, on je poduhovljen, pa ti bo kaj pametnega napisal.Pijem tist kar mi paše,vodo, radensko,donat, spermo,rose,liker od refoška (fleš a ti ga nardim – ni problema),whisky,gin, pir (mirella pr tvojih klobasah).Tko zdej pa dost, dej fleš prizemlji se,sej nisem nič čudna, vsaj za tiste ki me obkrožajo. Za dobro kobilo se praši, a ne, fleš ne želim tvojega cinizma nazaj!!!Kakšna bo dons, kakšna jutr, je moj problem, ti si pa zdolgočaseno vsak dan vzvišen, zato se spusti k nam ubogim param in noben noče več prfoksov.Jaz sem diamant ,kdo me bo pa brusil je pa moj problem. A ti poznaš tisto: s komer se družiš, tak si.V začetku je blo pač tako, ne se bat, sej ti ga bom spustila, če bom pri volji. Zdej sem pa preveč happy, ker me moja ljubav kliče,zato fleš, pij še naprej SAM porto,šmarnico, jaz bom v dvoje, kar mi bo pač takrat pasal.
Kakršenkoli “zadatak” že imam, mi je prou vseen, sam da sem not, not, v klubu in tu želim biti full aktivna ! Če bom računovodja, kukaršno je maxijino zaupanje, bomo me babe ziher kr’ neki pršparale … drgač pa bi še k’šno aktivnost, kukar full zasvojena bi na tem področju še kej … :-)))))))) Pila pa bi tako, kot pahorka: kar mi paše! Najraje imam sicer srebrno radgonsko penino, a to si privoščim v redkih prilikah, zato jo tako zelo cenim. Od tu naprej pa pridejo na vrsto takoj za penino cviček, pol pa morda rose pa ostala redeča vina. Refošk mi je glih eno malo pertežak, bi ga bilo zadost le kozarček ali dva, z merlotom sva si dost dobra, le malo prekisel mi je, kabernet bi me pa spet v popolnosti zadovoljil! :-)))))
Ma če to ni res prava smola ej! In ti se mi na to mojo smolo upaš tako glasno krohotati, prav s “ha, ha, ha” ??? :-))) Ti pobalin pobalinasti ! Čaki malo, čaki malo … nisem še rekla zadnje besede !:-))