Kje ste kupovale/jih stvari za v solo?
V mislih imam barvice, flomastre, itd.. v knjigarni ali npr muellerju, kje se splaca kupiti? Katere barvice, svincniki itd so bolj kvalitetne? Iz mojih casov se spomnim barvic SATURN te sem imela zelo dolgo in se niso lomile. Pa puscica oz peresnica, predlagajo da kupim prazno in nafilam s kvalitetnimi zadevami…kdaj so kaksi popusti in kdaj se splaca kupovat? Hvala
Kupi dobro in kvalitetno. Lahko prazno peresnico kar priporočam. Potem pa slediš akcijam ali pa tudi ne.
Moji so vedno imeli dobra pisala. Povem,da so zdržala celo šolsko leto in celo na počitnicah so z njimi ustvarjali. Največ in najhitreje je obrabljena rdeča barvica, ki se je kasneje zelo teško dobi po knjigarnah. Skoraj nemogoče. Žal.
Me je izucilo in sem kupovala vse potrebno plus rdečo barvico.
Splača se barvice jolly superstar (pač klasične) in se jih lahko posamezno dokupuje v npr. office & more, mladinska, ker ti garantiram, da jih radi menjajo, zgubljajo. Zvezke pa nujno Tako lahko ali Lili in bine, ker imajo drug format in 11mm razmaka, kar je očitno treba v prvih razredih. Mislim, da bo drug teden v šparu vse za šolo do 40{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} znižan.
Glede barvic – v prvem razredu je sprobal 4 različne znamke, vendar so se daleč najbolje obnesle Jolly – so mal debelejše, se ne porabijo hitro in se ne lomijo. Razen rdeče, ta zgine en dva tri , ostale trajajo dolgo.Tiste trikotne ima, za pravilno držo.
V Mullerju se mi ne zdi kaj ceneje kot v Mladinski, npr. Kupi dobro, kvalitetno, prazno peresnico in jo napolni s kvalitetnimi pisali in barvicami. Hvala za namig za Spar – bom sledila akciji :).
Jaz sem zvezke in ovitke za zvezke, za prvošolca, kupila včeraj v Mladinski knjigi.
Barvice, flomastre, dvojni kovinski šilček, svinčnik HB, radirko – že imamo.
Puščici bo imel kar moji, še iz gimnazijskih časov. V večji bodo barvice in flomastri, v ožji ostalo.
Sem pa v dilemi kar se šolske torbe tiče. Za prvošolce so pošastno drage (130-200 eur, v MK). Starši, ki že imajo starejše osnovnošolce, so mi predlagali, da že kar sedaj kupim torbo na kolesih in da je škoda denarja drage prvošolske torbe, ker v 3. razredu že vlačijo polne torbe sem ter tja.
Kak nasvet/predlog glede torbe?
Ne kompliciraj preveč in ne kupuj tiste škatlaste torbe, pač pa nekaj, kar ima lahko za dlje časa. Glede torb na kolesih – če imajo čisto vse v pritličju, potem ok, sicer pa ne. Takšna torba je težja in nikakor primerna za nošnjo.
Po mojih izkušnjah so Target dobre torbe in moji otroci jih imajo – en dve leti (in bo sigurno še vsaj za eno leto), druga dva pa že četrto leto. Takšen model, ki ima ojačan hrbeti in dno, je primeren tudi za prvošolce.
https://www.babycenter.si/target-nahrbtnik-superlight-ergo-football-black-610325.html