-kje ste letos kupovali bunde za otroke – 8-12 let?
V kaksnem canovnem rangu in za kaksne namene.
Lidl in Hofer sta imela odlicne jakne in softshelle. Bunde so tudi v H&Mmu z dobro zaščito.
Pa ne pozabi na Sport Direkt. Najdes od njihove blagovne znamke Karimor do blagovnih znamk visjega cenovnega razreda. Poglej tudi v MEgaoutlet, ce jim je se kaj ostalo
A bejš no bejš.
Za 8-let starega otroka v BC še, za starejše pa ni številk!
Sicer pa smo za 7-letnika in 12-letnico kupili v TOM TAILORJU, za 10-letnika pa v S. OLIVERJU.
TT je imel 30 popust in se je kar poznalo.[/quote]
Kdaj ste bili nazadbje v Baby centru? Ker imajo oblacila do 12 let. Svojo in tuje blagovne znamke.
A bejš no bejš.
Za 8-let starega otroka v BC še, za starejše pa ni številk!
Sicer pa smo za 7-letnika in 12-letnico kupili v TOM TAILORJU, za 10-letnika pa v S. OLIVERJU.
TT je imel 30 popust in se je kar poznalo.[/quote]
Kdaj ste bili nazadbje v Baby centru?Danes. Ker imajo oblacila do 12 let. Svojo in tuje blagovne znamke.[/quote]
V našem BC se res najde kakšen kos 140, večjih velikosti pa ni.
Jaz vse kupujem TUKAJ. Je poceni, kvalitetno, pride v 3 dneh z DHL dostavo.
avtorica se strinjam. v babycentru res ni velikih cifer. ne vme kje bomo kupovali za našo. ko bo prevelika. nekje že bomo! ampak okaidi in tom tailor imajo tako ozke modele. pa vem da bodo sedaj spet neke na silo pohujšane mamice skočile, češ ker je debela itd itd. pa nič nič debela. atletska je. trenira redno, plava itd. dosti kolesarima. hodiva. preprosto, ti modeli seda jso za neke suhcene za moje pojme na pol rahitične punčke!! sam zdaj bom spet poslušal. tudi opažam ,da prodajalke menijo, da moški ne znamo sami zbrat lepih oblekic za punčko. ?? pol pa te čudno gledajo. pa rečejo, ja saj res ni tako slabo kar ste izbral. mislim!!! KAJ?
ta moda sedaj, je za tako suhe punce,da je kriza. ali pa za debelez vlko ritjo ze od malega. za atletske pa lahko samo legice ali trenerko, kvabojke pa že teško dobiš! ko je vse tak ona ozko ukrojeno! ja pa mamice hitro me napadite da ni res, da imam debelo hčerko!!! hitro!!
Jaz sem za fanta št. 14 kupila v Intersportu pred cca enim mesecem, je bila akcija znižano 30{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, njihova znamka Etirel. Se mi zdi ok.
Je pa odvisno kakšno rabiš. Jaz kupim tako, da je za na smučanje (vodni stolpec, spodaj v pasu za zapet…), pa tudi istočasno za vsak dan za v šolo. Imamo pa še eno iz Hoferja, kupili lani, ampak je slabše kvalitete, ta se nosi sedaj ko še ni tako mrzlo, pa potem je za rezervo.
Pri puncah je mal drugače, rabijo po moje eno za šminkirat, potem pa drugo za v sneg.