Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Kje ste se poročili?

Kje ste se poročili?

Mene pa zanima kje so najlepši kotički za poroke, kje sta se vi ali vaši najbližji poročili. Midva sva se zunaj v parku zravilišča Laško in bilo je čarobno.

Kaj pa vi?

Lep dan,
T.

Midva pa sva se poročila v Vili Bistrica pri Tržiču. Za zimske poroke imajo lepo opremljeno sobo s kaminom, poletne poroke organizirajo v čudovitem parku na prostem. Ženin po obredu nevesto nese po stezi sreče, blizu je tudi majhen ribnik tako da je vzdušje res čarobno. Res lep odmaknjen kraj za najpomembnejše dogodke v življenju…Nama je bilo zelo všeč.
Pa še super je, ker je v Tržiču fotograf iz Foto Čebron in Cetličarna, tako da vse potrebno za poročni dan dobiš na enem mestu.

Lp,
LauraTaNiTa je pisal/pisala:
>
> Mene pa zanima kje so najlepši kotički za poroke, kje sta se
> vi ali vaši najbližji poročili. Midva sva se zunaj v parku
> zravilišča Laško in bilo je čarobno.
>
> Kaj pa vi?
>
> Lep dan,
> T.

Hi mene pa zanima kolk imaš kaj komplikacij z dogovorom o poroki na prostoru, kjer še ni matične knjige!?

Moja sestra se je na gradu Sneznik in je bilo prav pravljicno!!!

tudi midva sva se poročila v Vili Bistrica nad Tržičem. poleti so poroke zunaj (mora biti zelo romantično). ker sva se poročila v začetku tega meseca, pa smo bili notri. tudi ni bilo slabo (zakurjen kamin je dal svoj čar). po obredu smo bili zunaj in nazdravili s šampanjcem. vsem se je zdelo zelo lepo.
če koga zanima tudi stroškovno: najem prostora: 40.000 sit, šampanjec (najcenejši): 4.500 / steklenico.

Tudi midva sva se poročila v Vili Bistrica in sicer 25. maja. Bili smo zunaj pod šotorom in bilo je super. Pa splača se najeti foto Čebrona, ker so slike enkratne.

Epilog: Je drago, ampak se splača.

midva pa sva se poročila v Štanjelu, bila je zadnja sobota v oktobru in dan je bil čudovit!

Midva pa sva se poročila v Bistri pri Vrhniki. Samo ena beseda obstaja za najino poroko: čarobno. Poroka se je odvijala zunaj, v belem paviljončku, svatje okoli, lepa zelena travica, majhen ribnik…hm, nostalgija

lp, Petrca

Midva sva se tudi v Štanjelu.Z eno besedo:sanjsko.

Na gradu Bogenšperk. Prelepo!!!!!!!!!! Nepozabno!!!!

Midva sva se poročila v Opatiji na Hrvaškem. Ta kraj je zame čaroben že od malih nog, ker se tam sprehajamo vsako nedeljo in praznike, pa tudi vmes. Živim namreč v Ilirski Bistrici, to pa je kakih 35 km stran. Bilo je na Martina, 11.11.2000.
Dva tedna prej je non-stop lilo in dva tedna potem je non-stop lilo. Takrat je bilo veliko poplav. A tisto najino soboto je sijal sonček 100/uro samo za naju!!!! Bilo je super!!!
Lep pozdrav vsem!

MIdva sva se civilno poročila na gradu v Škofji Loki, cerkveno pa v cerkvi Sv. Antona Padovanskega na Viču. Bilo je ravno tako nepozabno! in še srečo sva imela, ker je bila cerkev ful dobr okrašena, ker je bilo naslednji dan obhajilo.
LP, Katja

Jessy in ostale lep pozdrav!
Mene pa zanima, glede na to, da se je tvoja sestra porocila na gradu Sneznik, kje ste imeli porocno vecerjo oz. kosilo, slavje karkoli pac ze.
Ze vnaprej hvala za odgovor!

Mene pa zanima, ce se je kdo porocil v Kendovem dvorcu v Idriji in kako je bilo?

New Report

Close