kje ste vsi??
Pa dajmo, ker pri “resnih” vsebinah so nekateri nezmožni brati “med vrsticami”. Da vidim, če znajo recimo tipi pr resnih temah sam na kratko filozofirat al’ majo tut kej domišljije in se ne oglašajo sam’ k se v nečem ne strinjajo. Da vidim, če majo tut kej v glavi ne sam v jajcih. 😉
————–
Postavimo dogajanje na …………. smučarijo nekam na ……. Mariborsko Pohorje? Ma sej je vseen. Recimo, da sem te videl vijugati po Partizanki. In Potem sem ti na varni razdalji sledil do Areha, kjer si – kot se je izkazalo kasneje – še z dvema paroma preživljala podaljšan vikend.
————–
med sproščenim pogovorom sem opazila tvoj zapeljiv pogled… slačil si me s pogledom…počasi in nežno si me začel božat po razgaljenih prsih…z roko si se dotaknil nabrekle bradavičke in jo nežno masiral, čutno in z občutkom…začutila sem tvoj mokri jeziček in se kar stresla od vzburjenja…postal je vedno bolj strasten…tik preden je tvoja roka poiskala ščegetavček sem zaslišala ‘halo, a ti boš kar tukaj stala?’…madonca sme bila jezna, da so me prebudili iz mojega sanjskega sveta…
sem vedela, da so naprave na partizanki predpotopne, ampak da tko špana tole sidro, ne, tega si pa nisem predstavljala…zvekli so me semle, ok, 3 dni bom že preživela…medtem, ko se trudim in z rito previdno prenašam težo navzdol, da me na prvem kuclu ne dvigne, slišim za sabo smeh…”hej, ti spredaj, ti žakelj cementa navežemo v naslednji turi, da ne boš poletela?!”…nasmehnem se in odmahnem z roko…naslednji kucelj je grozen, zopet me dvigne in spet slišim smeh…jezno se zasučem, da ga vidim junaka, ko me preseneti luknja, sidro me zategne in v tej nori strmini mene usuje s sidra…ni časa za pobirat, še za koze prestrmo, edin kar vem je, da se tip za mano ne bo dolgo smejal…hehe, nabasala sem ga…
ma ja, sam men se to zgodi, da sesujem tipa in to tako, da me na koncu on pobira…medtem ko sedim ob robu strmine na vlečnici, se trudi in sestavlja sebe, odpleta moje palice in si otepa sneg…gledam ga in se nasmejim…ponudim mu roko in se z njegovo pomočjo dvignem…in ja, ker stojim višje, mi pred očmi zasijejo njegove ustnice, beli zobje in igriv nasmeh…ufff, lušno…”spravta se že tle dol” vpijejo mimo vozeči, men pa še kar zvoni v ušesih…ok, ok, greva…zapeljem prečno do smučišča in ga počakam…”si za zakuhano vino?” ga slišim, kako me vabi v kočo…”ma ja, zdaj me itak več ne zvlečeš tle gor še enkrat”…zapelje mimo mene in vidim, da dela vtis…zavoji so lepi, natančni, medtem ko jaz vidim samo njegovo rito, skrito v smučarskih hlačah…spodaj me počaka, vzame smuči, moje in njegove, jih odloži in me z rahlim dotikom njegove dlani na mojem pasu, usmeri v notranjost…paše…vsede se predme, se mi nasmehne in z nogami objame moje noge pri kolenih, jih stisne skupaj, medtem ko njegove dlani objamejo moje dlani…na hitro, brez možnosti odgovora, me poljubi na ustnice…”to sem si želel že ves čas, kar sem te zagledal v snegu”…ma ja, seveda…dar govora me zapusti v trenutku, samo očke se zasvetijo, medtem ko pod pulijem čutim nabrekanje bradavičk…hej noro, tle sedim s tipom, lušnim za znoret, še mignt ne morem tako me drži in odkrito, želim si ga…ja, resno…vino, zakuhano vino, polno sladke arome me sprosti in moje noge se začnejo igrat…najprej sam enmal, pritisk navzven na njegova stegna…mmm…nato se naslonim z rokami na njegove bedre, ga pogledam strmo v oči in si z jezičkom ovlažim ustnice…hehe, igrava se in pri vsem tem je najlepše ravno to, ker se nama nikamor ne mudi…oči in roke so povedale vse, neizrečene obljube čakajo pravi trenutek…da bo moj in jaz njegova…ker sediva v kotu mi je malo mar za ostale…noge dvignem na njegove in se pritegnem bliže sladkih ustnic…in vratu…in ušesne mečice…in, hehe, prijetne trdote, ki jo začutim, ko sedem nanj…njegove roke objamejo moje boke, me stisnejo tesno k sebi, medtem ko se moje ustnice polastijo njegovega vratu…drsim po vratu, više, njegove roke pa počasi najdejo pot do moje kože…”hmm, ti, premik bo treba nardit” mu zašepetam na uho…”se mi zdi, ja” ga slišim…”morš res imet na sebi dvoje žab, kup majic in še naramnice za povrh”…hehe, nasmehnem se, blizu ustnic, sladkih in toplih in ga poljubim…najprej rahlo, nato mu jih razprem in se jih polastim…”mmm, kaj že!?” ga dražim…”dajva se igrat, sladek moj” sliši moj glas ob svojih ustnicah in že naslednji trenutek se poglobi vame…roke me stisnejo, mi usločijo hrbet in vrat, medtem ko njegov jezik najde pot vame…privzdine se, z mano na sebi in slišim ga “ljubica, dajva, greva ven…trd sem, ti pa vroča za znoret”…nahitr oblečeva bunde in njegova roka lastniško objame moj pas…in medtem ko moji boki važno nihajo levo in desno, ujamem njegov pogled, nasmeh in sladko obljubo…cmoka zate…
med sproščenim pogovorom sem opazila tvoj zapeljiv pogled… slačil si me s pogledom…počasi in nežno si me začel božat po razgaljenih prsih…z roko si se dotaknil nabrekle bradavičke in jo nežno masiral, čutno in z občutkom…začutila sem tvoj mokri jeziček in se kar stresla od vzburjenja…postal je vedno bolj strasten…tik preden je tvoja roka poiskala ščegetavček sem zaslišala ‘halo, a ti boš kar tukaj stala?’…madonca sme bila jezna, da so me prebudili iz mojega sanjskega sveta…
“Živjo sončica. Tale tip je prinesel nekaj kar zna biti tvoje. Čaki, nej ti kar sam da. Kje si zdej?” In me potisne v sobo. “Tole ti je padlo iz žepa na sedežnici na Partizanki.” z neprepričljivim glasom nekako izdahnem teh par besed. Kje je vsa tista korajža in postavljanje, ki so mi polnila misli, ko sem opazoval tvoje boke naslonjene na sidro, medtem ko sva se vlekla proti vrhu smučišča!? Cmok mi je napolnil grlo in vse kar sem utegnil storiti je bilo brez besed izročiti mobitel, ki sem ga imel pri sebi. “Ja hvala! Sem se že ustrašila, da ostanem brez! Kje si ga našel?” In že si me vsega lesenega kakršen sem bil, prijela za roko in povabila v sobo. Vrata so ostala odprta, jaz sem se usedel na kavč, ti pa odprla hladilnik. “Kaj boš pil?” “Karkoli, samo, da me mine tale trema.” In že sem v roki držal kozarec whiskeya, ki ga sicer ne pijem, ampak takrat je pasal ko naročen. Kot izgubljen otrok sem sedel tam v kavču in poskušal z nekim pogovorom, ko si prisedla. “Čuj mali. Ti je muca jezik snedla?” si me vprašala. “Če ti po pravici povem, mi je res mal nenavadno, da sem takole zlezel v tole zofo in samo gledam. Bo že. Dej mi povej, si sama tukaj?” Oči so se ti zaiskrile. “V bistvu sem in nisem. Tukaj sem načeloma sama, vendar še s štirimi prijatelji. V bistvu dvema paroma. Kaj misliš. Sem sama?” “Najraj mam retorična vprašanje”, mi šine skozi možgane in nagnem kozarec. Z enim požirkom sem ga izpraznil in čutil da bo za dvig prepotrebne samozavesti ravno dovolj. “Če me res sprašuješ, mislim, da si želiš ne bit sama. Mam prav?” Prijela si me za vrat in prislonila rahel poljub na ustnici. “Raje vidim, da ne govoriva preveč”, in že sem te ponovno okusil. Jezik se je nežno sprehodil po spodnji ustnici in mi privzdignil zgornjo. Vrnil sem ti poljub. Zdaj sta se jezika že prepletala. Poljjubi so bili slastni in nežni. Cuzal sem tvojo svileno slino in jo pretakal po ustih. Lepo si dišala. Medel vonj vanilije mi je polnil široko odprti nosnici. Idealno. Tokrat se mi je zgodilo, da je ženska pregnala nelagodje. Odprl sem oči in pogledal proti vratom. Tam je stala tvoja znanec in znanka, ki sta naju opazovala in z rokami prepletala drug preko drugega. Sprva so me zmotili, vendar sem v naslednjem trenutku začutil nežen poljub na vrat. Vseeno mi je bilo. Bosta samo gledala? Se pridružita? Ma naj počneta kar želita. Z rokama sem ti šel skozi lase in prisesal k sebi. Zajahala si me in skozi smučarske hlače pritisnila na otrdino.
………….
Prijela sem te nad vratom in te božala po laseh…moji prsti so nežno drseli po tvojih močnih laseh…z rokama sem se te oklepala in z ritko drsela po tvoji nabreklini…rajcalo me je, ko sem čutila, da se pod pajacem skriva konkretni trdi korenjak, točno tak, kot mi je všeč…z željnim pogledom sem te pogledala v očke in se prisesala na tvoje čutne ustnice…ljubkovala sem najprej zgornjo ustnico in se poigravala z jezičkom, nato sem ti strastno razprla usta in prepletanje najinih jezičkov in mešanje najine sline se je pričelo…z jezičkom sem se sprehodila po vratu in nazaj do ušes…z odprtimi usti si nagnil glavo nazaj in užival, globoko in počasi si dihal…ni naju motilo opazovanje mojih smučarskih prijateljev…čutila sem utrip na tvojem trdem korenjaku, mmmmmm, zašepetala sem ti, da komaj čakam, da vidim in čutim bogastvo, ki se skriva za temle pajacem…med ljubkovanjem ušesa sem ti slekla majico, s prsti sem ti začela masirati nabrekli bradavici, ki sta se ob mojem dotiku še bolj napeli…z jezičkom sem se počasi sprehodila po vratu do bradavičk…ob igranju jezička s tvojima malima nabreklinama sem uživala, ko sem opazovala tvoje dihanje…z vsakim tvojim vdihom sem čutila, da se mi nabira več sokeca med nogami…slekla sem ti pajac, ostal si samo v boksercah, na katerih se je v vsej mogočnosti kazal tvoj trdi korenjak…pobožala sem ga…vstal si…moji roki sta smuknili za boksarce in te prijeli za lepo čvrsto ritko…gnetla sem ti ritnici…slekla sem ti odvečni del oblačila in ga vrgla kdo ve kam…vsedel si se na zofo in razširil noge…tvoj korenjak je kipel od trdote in kar klical moje sočne ustnice, da bi se odpočile na njem…počepnila sem…z desno roko sem ga pobožala in se počasi približevala z jezičkom…pogledala sem te…glavo si imel nagnjeno nazaj in z odprtimi usti čakal na dotik…na dotik mojega toplega jezička…ko si začutil mojo toploto na glavici si vzdrhtel, noge si instiktivno še bolj razširil…od užitka ti je zastal dih, zaokrožila sem glavico in ga počasi drkala…začela sem sesat glavico…iz tebe sem želela posesat vse tvoje sokove, slastne, kot jih imaš le ti…po celi dolžini sem ga polizala in se posvetila lepo depiliranim jajčkam…vzela sem ju v usta in ju z jezičkom izmenično lizala in sesala…moja roka je še vedno drkala tvojega mogočneža…z drugo roko sem se prebila do mojega ščegija in ga pobožala…prijel si me za roko in jo ponesel do tvojih ust, polizal si prstke…vsakega posebej…
no, diskretni nadaljuj;)))))…ali pa morda kdo drug:)))