kje ste vsi??
… počasi in temeljito, do zadnje kapljice. In ne, nisem prenehal. Medtem ko si mi vztrajno in močno drkala do skrajnosti napeto, vročo in utripajočo žilo, sem nadaljeval s sesanjem, rahlim grizljanjem in ljubkovanjem tvoje dlani, se počasi sprehodil do podlahti in notranje strani komolca. Čutil sem, kako v tebi raste napetost, kako se vsaka celica prebujena odziva na vse moje dotike. Vroča in neučakana, prijela si me za prav tako lepo depilirano glavo in me dobesedno utopila v kipečem rdečem mesu, polnem slastnih sokov. Goltal sem sokove kot žejen potnik v puščavi in hlastal za zrakom, ti pa si kot lačna volkulja pogoltnila mojo moškost in mi v ritnice razila svoje ostre kremplje…
no, volkulje, kje ste, da nadaljujete?
med ustnicami čutim utripajočo žilo tvojega k**ca, medtem ko moj jeziček boža njegovo glavico…spustim se po vsej njegovi dolžini, do korena, rahlo stisnem ustnice in nadaljujem nazaj…tvoja roka se dotakne mojih las…pogledam te…priprtih oči me opazuješ, ustnice imaš napete…dvignem se in te poljubim…v svoje ustnice objamem tvoje in te okušam…telo zvijam bliže tebi, medtem ko se jezička stakneta…sladek si…na bokih čutim tvoje dlani, stiskajo me in vlečejo na mogočno trdoto…obrnem se s hrbtom proti tebi in medtem, ko držim tvojega k**ca ob korenu, na glavici začutiš dotik moje vlažne mucke…objame te in ob rahlem pritisku navzdol slišim tvoj vzdih…zakrožim z boki in mmm…tvoje dlani na bokih me stisnejo in odločno posadijo do konca na mogočnega k**ca…stegnem se naprej, se primem tvojih meč in začnem s spuščanjem in dviganjem…medtem pa ti opazuješ prav vsak cm k**ca, kako izginja v mojo vlažnost…mmm…vrat usločim in se ti prepustim…na bradavičkah čutim tvoje prste, medtem ko me poljubljaš in dražiš s jezikom po usločenem vratu…
še???…