Najdi forum

Splash Forum ‘Teorije zarote’ Kje ste vsi, ki ste se smejali teroetikom zarote?

Kje ste vsi, ki ste se smejali teroetikom zarote?

https://www.rtvslo.si/svet/azija-z-oceanijo/policija-vdira-v-domove-in-s-trakovi-pecati-soseske/551182

Glupi zagovorniki fašizma bodo rekli, da je tako prav in da tako mora biti.

Robi, ti si tudi od začetka videl resnico. Še najbolj glupi pa se počasi tudi prebujamo. Virus je le krinka, namen je suženjstvo.

Kar sem se pomembnega naučil v svojem življenju, je poslušati lastno intuicijo.
Ker sem spoznal, da se nikoli ne moti.

Nekaj nas je tukaj, ki se že od spomladi požvižgamo na ta strašno nevarni virus in nismo nikoli sprejeli nagobčnikov in ne sprejeli zgodbe, ki so nam jo prodajali. Robi, Ludi, Darwin, Marko in še nekateri. Kaj vse smo bili…..KRIVI ZA POLICIJSKO URO..

Odprta je bila celo tema:
ZARADI IDIOTOV KOT STA ROBI IN NYCI BOMO UVEDLI POLICIJSKO URO
https://med.over.net/forum5/viewtopic.php?f=151&t=11237017

To je bil lov na čarovnice in teoretike zarot, ki so krivi za vse grozote, ki se izvajajo.
Takšna bedna manipulacija, da raje ne razmišljam, kako so nekateri neumni, da se jih na takšen primitiven način izkorišča in ima dobesedno za norca.

a lahko poves kako si siguren, da je intuicija?nikoli ne podvomis?Morda lahko napises kaj več?

a lahko poves kako si siguren, da je intuicija?nikoli ne podvomis?Morda lahko napises kaj več?
[/quote]
Če se smem vmešat… Intuicija izvira direktno iz srca in ji rečemo notranji tihi glas. Nikdar se ne javi z glasom, temveč skozi občutke. Že od začetka plandemije se veliko stvari ni poklapalo z logiko. Intuitivni občutki so pa bili – nekaj fejst ne štima, nekaj zelo smrdi. Potem raziskujem v tej smeri, in ko najdem, tudi začutim resnico ali laž. Enostavno veš, kaj je res in kaj ne.

Še vedno se vam smejimo ker enačite Kitajsko oblast z našo.

mene zelo ZELO čudi, da je lahko kdor koli verjel tej PLAN DEMIJI.
Vse skupaj je bilo sicer zelo slabo narejeno, amatersko, ampak morali so zeloZELO prestrašiti vse politike, da so šli v to sranje in ti prestrašeni politiki- podkupljeni politiki morajo v zapor in to se bo tudi zgodilo.

Če se smem vmešat… Intuicija izvira direktno iz srca in ji rečemo notranji tihi glas. Nikdar se ne javi z glasom, temveč skozi občutke. Že od začetka plandemije se veliko stvari ni poklapalo z logiko. Intuitivni občutki so pa bili – nekaj fejst ne štima, nekaj zelo smrdi. Potem raziskujem v tej smeri, in ko najdem, tudi začutim resnico ali laž. Enostavno veš, kaj je res in kaj ne.
[/quote]

Tako je.
To so občutki.
Včasih pa se intuicija kaže kot sanje, ki imajo sporočilno in tudi preroško vrednost.

Hvala obema o intuiciji,sama je žal vcasih ne upoštevam in res kadar je ne ,sem v težavah.A se pri vama tudi tako pojavi nekako tako,da imas občutek,da to nemogoce,kar tako iz lufta?hvala.

tudi mene j obšel navdih intuicije. Ste opazili, da ko se narod dvigne in začne z demonstracijami ali grozi Janši odstop, se število okužb čudežno zmanjša???

Seveda, ker je številka umetno ustvarjena na podlagi lažnih testov ali dvojnega štetja.
Prav tako vse smrti s covidom, kamor so šteli skoraj vse umrle. Umrlo pa jih je več zaradi namernega okuževanja ljudi in obolelih po bolnicah ter DSO-jih.
In seveda zaradi strahu ter omejevanja zdravstvenih storitev.

V mlajših letih se obnašamo podobno kot najstniki, ki kljubujejo staršem in okolici ter nekemu vcepljenemu znanju, katerega so ga pridobili.
Ta naš jaz ali ego hoče delat nekaj po svoje in sebi dokazati, da je pomembnejši ali pametnejši od vsega ostalega bivanja.
Ko postajamo starejši, pa nam to dokazovanje ali ego ni več tako pomemben. Ego utihne in se nauči poslušati.
Kakšna močna prepričanja lahko zato kontrirajo glasu intuicije, ker intuicija ni pogojena z našimi pridobljenimi prepričanji. Prepričanja so nekaj kar nam je vsiljeno in kar lahko sploh nima nobene veze z nami.
Zato, ko spoznamo sebe, nam je tudi glas intuicije bližji in bolj domač, ker je preprosto del nas.

samo pomislite, kam smo že prišli od teorij zarote. Obvezna testiranja, nobeden te ne vpraša, ali si za, obvezno moraš biti za. Tako bo tudi s cepljenjem. Postali smo poskusni kunci

mala, ti si imaginarni poizkusni kur4c…

ponovno, kakšne demonstracije na Danskem, a naši mediji o tem niti besedice!! kaj nam še vse prikrivajo?

https://www.youtube.com/watch?v=zqWXjGurbP4&feature=emb_logo

New Report

Close