Kje ste zdej vsi, ki ste pljuvali Italijo
Se spomnim 1 mesec nazaj kako so ljudje pisali in govorili zakaj je v Italiji prišlo do toliko okužb, ker se objemajo, ker se ljubčkajo, ker jih ne briga, ker so umazani in nevem še kaj.
Danes ima Švica in Avstrija več okuženih na milijon prebivalcev kot Italija.
Kakšne umotvore si boste izmisli pa za ti dve super duper napredni državi, ki so mokre sanje vsakega slovenca? V Švici imajo kolaps zdravstva…
a pri nas pa ni kolapsa zdravstva?
Saj nič ne dela?
vsi nenujni pregledi odpovedani, kar pomeni, da ni nujno nič, kar ni bilo že prej diagnosticirano kot nujno.
Koliko ljudi bo umrlo, ker ne bodo pravočasno diagnosticirani?
Ker so na smrt bolni, pa še nimajo tako hudih težav, da bi težili pri zdravnikih?
Koliko jih bo imelo trajne posledice zaradi nepravočasnega zdravljenja?
Morali bi imeti 2x več domov za stare, pa je sedaj uršula pogruntala, da bi bilo najbolje, da jih svojci vzamejo domov, pa plačujejo oskrbo?
to pa ni kolaps?
Še nihče ni v drugo zbolel. V bistvo so preboleli veliko bolj varni, ker njihovo telo po domače, da boš razumela, pozna virus in ga bo znalo uničiti. Mi, ki še nismo okuženi je težje, ker naše telo, ne pozna tega virusa in nihče od nas ne ve, kako se bo odzval. Ker si tako lepo napisala pazi, kako se bo odzval njegovo telo v drugo, pazi raje, kako se bo tvoje telo odzvalo v prvo. Kar pišejo mediji, mene ne zanima, mene samo zanima, kaj so rekli naši strokovnjaki in tuji v strokovnih člankih.
V bistvu bi morali pljuvati Avstrijo.
Vaš link
Italijo pa zato, ker so trdili, da jim nobena država EU ni hotela pomagati. Ampak takrat, ko še ni bilo kot na fronti, oni ne bi materiala in rabljenih naprav, oni bi raje denar.