Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Kje ste zdej vsi, ki ste pljuvali Italijo

Kje ste zdej vsi, ki ste pljuvali Italijo

Se spomnim 1 mesec nazaj kako so ljudje pisali in govorili zakaj je v Italiji prišlo do toliko okužb, ker se objemajo, ker se ljubčkajo, ker jih ne briga, ker so umazani in nevem še kaj.

Danes ima Švica in Avstrija več okuženih na milijon prebivalcev kot Italija.

Kakšne umotvore si boste izmisli pa za ti dve super duper napredni državi, ki so mokre sanje vsakega slovenca? V Švici imajo kolaps zdravstva…

Tudi v Švici in Avstriji živijo Italijani

V Svici je ogromno dvakrat zapecenih

Ti mojster si malo neizobražen se zdi….

a pri nas pa ni kolapsa zdravstva?
Saj nič ne dela?
vsi nenujni pregledi odpovedani, kar pomeni, da ni nujno nič, kar ni bilo že prej diagnosticirano kot nujno.
Koliko ljudi bo umrlo, ker ne bodo pravočasno diagnosticirani?
Ker so na smrt bolni, pa še nimajo tako hudih težav, da bi težili pri zdravnikih?
Koliko jih bo imelo trajne posledice zaradi nepravočasnega zdravljenja?

Morali bi imeti 2x več domov za stare, pa je sedaj uršula pogruntala, da bi bilo najbolje, da jih svojci vzamejo domov, pa plačujejo oskrbo?
to pa ni kolaps?

Kolk vidim, je pri na skolaps zdravstva od začetka “karantene”.

Sej delajo samo nujne službe, vse nenujno ne obratuje. Sem kaj spregledal?

pa nič se ne omenja, koliko se bo v resnici s tem prišparalo?
vsaj v zdravstvu bo moralo biti denarja po koncu korone za odmet.
Intenzivno zdravijo par sto ljudi, odpovedanih pa je na tisoče pregledov in operacij?

Švica in Avstrija niti slučajno nimata več okuženih kot Italija. Nekomu se spet blede.

In stanje v Švici je hujše kot pri nas, pa ljudem vseeno niso omejili gibanja, prepovedano je samo zbiranje več kot petih ljudi. Ampak tam imajo normalno vlado.
In stanje je tako hudo, da celo francoske paciente prevzemajo.

švica ima 2.055 okuženih na 1 milijon prebivalcev, italija pa 1.829 po zadnjih podatkih.
avstrija pa je daleč zadaj.

Italija 1829 okuženih na milijon prebivalcev
Španija 2358 okuženih na milijon prebivalcev
Švica 2055 okuženih na milijon prebivalcev
Avstrija 1204 okuženih na milijon prebivalcev
Slovenija 431 okuženih na milijon prebivalcev

Ti pa si “ekonomist”.
Tisto, da ena operacija in pregled stane xxxx eur je larifari. Stane toliko, kot stane brušenje nožev pa par krp in va, cvirn. Zdravnike, sestre, aparate…. bomo plačali tudi če ni operacij.

Koliko pa avtomehanik prišpara, če zavrne v popravilo xx avtomobilov?

Saj ravno zato, ker v Švici nimajo omejitve gibanja, je tam hujše kot pri nas, ti kura zabita neumna.

Saj ravno zato, ker v Švici nimajo omejitve gibanja, je tam hujše kot pri nas, ti kura zabita neumna.
[/quote]

Jaaa, amapak ne dojamejo tega. Ta folk to obrne tako : tam je se huje pa lahko normalno setkajo pa kofetkajo 🙂

Sej nevem, a naj jim ploskam al…

Švicarji so sami krivi, ker so še mesec dni nazaj vozili italijanske delavce za proizvodnjo. Gre pa Švici kljub temo dobro, ogromno okuženih, malo smrti. Avstrija isto.

Jaaa, amapak ne dojamejo tega. Ta folk to obrne tako : tam je se huje pa lahko normalno setkajo pa kofetkajo 🙂

Sej nevem, a naj jim ploskam al…
[/quote]

Ampak res, no … sploh se ne zavedajo, da bomo jutri to mi.

Meni je vseeno jaz sem že prebolel. juhuhuhu. Sem napisan, po celem svetu, kot številka, ki je virusu podala roko in ozdravela, heheh. Saj to smo, številke.

naprej!

napises kako si počutil, je bilo grozno?hvala in Čestitke.

[/quote]

Ne kot mila gripa. Kašelj, bolečine. Sploh vedel ne bi, da imam nekaj posebnega.

[/quote]si se zelo mlad.

Ja, večina okužb je prišla v Švico in Avstrijo ravno od Italijanov – dnevna delovna sila iz Italije jim jo je v večini prinesla. So pisali in govorili tudi o tem.

pazi se druge runde – je boj zahrtbtna…Imunosti ni.

Še nihče ni v drugo zbolel. V bistvo so preboleli veliko bolj varni, ker njihovo telo po domače, da boš razumela, pozna virus in ga bo znalo uničiti. Mi, ki še nismo okuženi je težje, ker naše telo, ne pozna tega virusa in nihče od nas ne ve, kako se bo odzval. Ker si tako lepo napisala pazi, kako se bo odzval njegovo telo v drugo, pazi raje, kako se bo tvoje telo odzvalo v prvo. Kar pišejo mediji, mene ne zanima, mene samo zanima, kaj so rekli naši strokovnjaki in tuji v strokovnih člankih.

V bistvu bi morali pljuvati Avstrijo.
Vaš link
Italijo pa zato, ker so trdili, da jim nobena država EU ni hotela pomagati. Ampak takrat, ko še ni bilo kot na fronti, oni ne bi materiala in rabljenih naprav, oni bi raje denar.

New Report

Close