Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Kje tankate?

Kje tankate?

Ali tankate čisto po naklučju ali izbirate ponudnika (Petrol, Omw, Agip..)??

lp,
Ž.

Ko zasveti lučka, grem na prvo bencinsko postajo.

Na Max-en avtomatskih črpalkah je cena nižja za 0.033 eur/liter. 🙂

Navajena na Petrol (najbližji), ker vedno še kakšno malenkost zraven kupim … Pa še prodajalec je simpatičen … nasmejan, vedno lepo besedo najde … opazi, da imam novo frizuro 😉

Jaz pumpam samo na Petrolu 🙂

Hoffer – najceneje, najhitreje, brez “skušnjav” da kupim kaj nepotrebnega in brez da stojim v vrsti za nekom ki bo 5 minut vplačeval “loto”

Vsaka oštarija je dobra za tankat…

. .......................................................................................................................................................................................... Več ljudi brez dlake na jeziku...in bi se sčasoma rodilo upanje za boljši svet... ...........................................................................................................................................................................................

A1 Tankstelle
Hauptstraße 197, 9181 Feistritz im Rosental

super 95 -1,16
diesel – 1,05

Jah,strašen profit teh par centov…eh

. .......................................................................................................................................................................................... Več ljudi brez dlake na jeziku...in bi se sčasoma rodilo upanje za boljši svet... ...........................................................................................................................................................................................

Tankam na Petrolu, ker imajo najboljšo kavico 😀

če sem v Lj – omw, če grem domov petrol.

________ Flectere si nequeo superos, Acheronta movebo.

Men je pa boljša na omw .. pa sploh mi je energija tam prijaznejša kot na petrolu. Sicer pa … tam, kjer mi gre bencin bolj h kraju in kakor obrnem, je to najpogosteje petrol (ker v našem kraju in okolišu je recimo 5 petrolov in 1 omw).

Ponavadi zavijem na Maxen… blizu doma. Če me pa ujame prazen tank pa kjerkoli že sem.

Agip, MOL, OMV, Petrol…

Po tem vrstnem redu, glede na bližino črpalke …

Pr’ Micki .. zmeram cvičk …

Na Petrolu, ker drugega ni v bližini. Pa še natankajo mi, ker so prijazni fantje in dekleta.

tudi pri meni tako, razen Petrola. Ne pomnim, kdaj sem nazadnje tankala pri njih..

Če se le da na OMV, ker mi gre na Petrolu na živce posiljevanje z njihovo kartico zvestobe in “boste še tole, imamo danes v akciji … ne? Rabite mogoče vitrex? Tudi ne? Kaj pa kakšno sladkarijo?”

PLIN na Verovškovi

na petrol ne grem vec, odkar so mi na blagajni hoteli uturit se liter alpskega mleka…pa se avto pralnice imajo na omv 100x boljse

Pri nas že dolga leta cela družina točimo na Petrolu in smo zadovoljni. Kar se pa tiče turjenja izdelkov, pa to počnejo vsi…pa ne samo črpalke, ampak tudi trgovina. Rečeš “ne hvala” in zgodba končana.

New Report

Close