kje ugodno pohištvo po meri – omara
Nikjer, žal. Sama tudi iščem mizarske storitve in so vsi čisto neodzivni. Pišeš maile, kličeš … noben te ne šmirgla pet posto. očitno imajo preveč dela. Sploh za eno samo omaro se nikomur ne bo ljubilo ukvarjati s tabo. Vsi bi delali hotele in projekte za 10.000 eur+, manjših stvari se pa otepajo.
Poskusi mogoče na mojmoster.net, tam se zna kdo javiti.
a se vam zdi normalno, 24.09.2021 ob 16:25
- da za eno omaro 120 širine hočejo 650 eur??? cena za dvoje drsnih vrat, dva predala, en drog za obešanje in ostalo police.
Cene materiala so sle v nebesa!
Za 3x vratca, ena 100×30 in dvoja 60×30 cm ter 2 polici 70x30cm, s pripadajocimi panti, nosilce za police in rocke smo ze imeli, skupaj z montazo vse to, smo prejsnji teden placali 130€.
Prijateljica je lani jeseni nekaj narocila pri mizarju, spomladi ji je naredil in zmontiral, ji je rekel, da ima sreco, da je ze lani narocila in da je on nabavil mterial, ker so sle cene spomladi skoraj duplo gor.
Niti ne razmišljaj v tej smeri. Pojdi v Dipo, pa ne mislim zdaj tu delat kake reklame. Ampak te bo tam prišlo najmanj 5xceneje, tudi v primeru, da ne znaš sama sestavit omare in bi mogla nekoga plačat, da ti jo da skup. Mi smo prejšnje leto opremljali dnevno in otroško sobo. Ker imamo majhno stanovanje in je vsak cm pomemben, sem šla k našemu mizarju (še od moje mame). Čakalna doba več kot eno leto!! Da o ceni sploh ne govorim, sem si kar hitro premislila. Ker velja on za poceni mizarja drugače. In sva šla z mojim za foro v dipo in vse v nulo dobila, tudi vse rešitve za majhne prostore in sva vse skupaj opremila za majhen denar. Ko pride folk k nam samo UAU, ker imajo tudi te moderne barve.
Se strinjam z zadnjim komentarjem. Jaz sem se ravno prejšni mesec s fantom preselila, sva iskala kje dobro, pa ne pretirano drago pohištvo. Sva bla povsod, lesnina, jysk, ikea, momax. Ma al je drago ali pa se vidi da je poceni. Pol me je pa moj prepriču, da še zavijeva v dipota, ga sploh nisem poznala prej. Sva najdla takoj top kavč in omaro za v spalnico, pa še sama sestavla. Še sama sm bla presenečena, pejte vsaj pogledat.
Res je kot pravi Mojacaska123, tudi jaz sem imel zadržke glede Dipota, ker spada med poceni trgovine, ampak ko sva z ženo renovirala stanovanje in je na koncu zmanjkalo proračuna za novo spalnico (vemo, da so cene spalnic kar zasoljene), sva šla za hec pogledat v Dipota in tam za res ugoden denar dobila zelo luštno spalnico. Tudi zdaj, ko bo čas da zamenjava jedilno mizo in stole, bova šla najprej pogledat tja, če se kaj najde.
Jaz ne bi delal po meri, cene so šle v nebo. Leta 2020 januarja smo prenavljali otroško sobo, ko sem dobil predračun od mizarja, me je vrglo..Vse smo kupili ugodno, znižano, povsod malo, diskonti v Italiji, Dipo tukaj, dodatke povsod malo, tudi primark. Soba je prečudovita. Pomagala mi je žena s predlogi iz pinteresta, ker jaz tega nimam:)
Vsekakor je delo mizarja unikatno in seveda je dražje, včasih je narejeno slabo, ampak, če je preverjen, zakaj ne. Kot je nekdo omenil, to je ročno delo, veliko časa in truda.
Če pa želiš nekaj prehodnega, bo tudi kakšen Dipo ok. Mi imamo sicer doma vse narejeno po meri, za vikend smo pa kupili veliko v Dipu, nekaj v Ikei, pa je vse izpadlo super. Ne bo trajalo seveda do groba, bo pa še nekaj let
Obrnila cel splet za omaro za na vikend in pri vsaki omari mi je nekaj falilo, pa še cena je bila nesprejemljiva. Našla idealno v eni trgovini na Rudniku v Lj, kjer imajo ugodno pohištvo. Imajo rumen logo, ne spomnim se točno kako se reče trgovini. Omara je bila poceni, res enostavna za sestavit, pa še lepa. Sem jo preoblekla v samolepilne tapeta, take, ki izgledajo kot tekstil, in zdaj je to omara, ki vsakemu pade v oči takoj ko vstopi v hišo.
Jaz sem si pa eno fino omarco pri mizarju iz ene vasi v bližini Murske Sobote naročila. Človek poceni, ni bilo hitro, ampak jo občudujem! Žal pa gospod ne dela več … najdi svojega mizarja in se ga drži, ko bo kak dober. Sicer pa imam ostalo tudi jaz iz trgovin, tudi iz Dipa logično. Tam sem kupila stole za jedilnico in so super, pa isti dizajn za pol ceneje, kot sem gledala drugje
No, jaz ti žal ne znam nobenega priporočit. Ti pa res lahko priporočim, da se obrneš na mojmojster in zaprosiš za povpraševanje, ceno. Ampak samo v opozorilo. Smo dali povpraševanj eza dve leseni okenski polici. Dolgi 120. Cena obeh z montažo skupaj 380 evrov. 380 evrov! Tako da sem šel sam v Merkur po dve leseni obdelani deski in ju prišraufal. In je ravno tako lepo. Če imaš denar pa seveda mizar, vse porihta, od nečesa tudi morajo živet. In ja, gre za ročno delo, je treba podpirat naše obrtnike. Podpiram
No saj punca išče samo eno omarico. Pogooglaj, poišči na netu, v oglasniku, na bolhi, išči mojstre, pošiljaj povpraševanje. Mogoče dobiš koga in bo ugoden in ne bo treba čakat . Izgubit nimaš kaj. Jaz imam tudi v hiši kombinacijo, dipo-ikea in mizar iz vasi – ni uraden mizar, samo malo pomaga, en gospod in mu nekaj malega plačam. In zmaga, unikatna soba, da je kaj heh