Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kje uničiti ključe

kje uničiti ključe

Pozdravljeni,

prosim za pomoč. V službi moramo uničiti določeno število ključev – kje se to lahko naredi.

Da bi jih kar nekam odnesla ne pride v poštev, ker potrebujem potrdilo o uničenju.

Hvala za odgovore in lep pozdrav,

U.

Pri ključavničarju.

In kaj bo na potrdilu pisalo ključi so uničeni, kako pa bo naročnik vedel da so bili uničeni ravno te ključi, ki je on želel???

Ker ne poznam te praske sem se obrnila na vas – vem da obstajajo naprimer za uničenje zaupne dokumentacije podjetja, od kaerih dobiš potem potrdilo,… dobila sem nalogo, da uničim ključe in dobim potrdilo o uničenju.

Ker na tem področju nisem domača, sem se obrnila na Vas – če ima slučajno kdo kaj več prakse.

Hvala .

Greš do najbližjega ključavničarja in prosiš za uničenje. Na račun za opravljeno storitev napiše “uničenje 5 cilindričnih ključev” in to je hkrati tudi potrdilo.

Ključe neseš k klučavničarju in zahtevaš uničenje s potrdilom.
Ključavničar bo ključe fotografiral, jih uničil, ponovno fotografiral in ti predal dokument o uničenju z opisom načina uničenja, ter uničene ključe.
Cena? Okoli 8,00€ po ključu od deset ključev dalje, drugače pa 20 za enega, 15 po kosu za dva itn…. Prevzem ključev : 10,00€. Vsaj tak je bil na zadnje izstavljen račun za dokumentirano uničenje.

Edit:
čisto nič drugače ni z računalniškimi ključki – gre za fizično uničenje.

New Report

Close