Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kje v Lj dober gastrolog ?

Kje v Lj dober gastrolog ?

Novo pri osebnem zdravniku sem dobila napotnico za gastroenterološko ambulanto označeno na napotnici je označeno hitro kam se naj prijavim kam pokličem kje so najboljši?

V Ljubljani, Kopru ali Murski Soboti?

Drugače pa ko jaz dobim napotnico, vprašam kar zdravnico, kam mi svetuje naj grem. In večinoma tudi upoštvevam njn nasvet.

Če sprašuješ za Ljubljano, meni je svetovala medicinski center Barsos.
Gre sicer za gastroskopijo, ampak v bistvu je to isto.

Sori sem spregledala naslov, sem gledala samo post.

Ne lahko so tudi Jesenice samo ne znam poiskat čakalne dobe za Jesenice

Poklici na Bled(Ljubljana) sem v enem te na vrsti….poklici dr.Bitenca so isto kratke cakalne vrste…

No sem se kar prijavila v Lj na Japljevo verjetno ,da bo najprej posvet je pa sum na ulicitozni kolitis

Ce govorimo o UK,omeji omega-6 in dodajaj omega-3(5-10 gramov) dnevno pa se bo stanje izboljsalo!!!!samo res omega-6 moras omejit na min. da se vnetje umiri…probaj…

CE je govora UK potem bos imela kolon,blato,kri…drugace so pa Bledu zakon!!!se enkrat,CE je govora o UK-su omega-3 5-10 gramov na dan,omega-6 omejit na minimalno in se bo stanje umirilo,kaj te pa pesti,ce ni skrivnost??

O potem bom pa veliko v Ljubljani samo upam ,da se vse reši do spomladi Pestijo me pa driske sluz in kri v blatu slaba zobna sklenina,malo zaprtja včasih pač nora prebava.Bom poizkusila z omega kisilinami

Probaj,samo res omega-6 moras omejit na minimum pa kaksen dober probiotik…kar nekaj pregledov te caka,vazno da se bo vse uredilo…srecno

Ce se kdo spozna na gastroenterologe se to jst. V treh letih sem imel pet kolonoskopij in ogromno preiskav. Zelo ti odsvetujem vse na gastro kliniki. Ni nobenega reda, delat se jim ne da, a v casopisih se predstavljajo kot bogovi. Grozne izkusnjez mlinaricem, smrekarjevo. Naduti, na izvide cakas po dva meseca. Priporocam ti dc bled podruznica lj.

AA kdaj to izvem sem že prijavljena jah nič bom počakala ,da grem 1 dol potem pa če bo sreča jih bom lahko zamenjala

New Report

Close