Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kje v Lj najboljši pohan piščanec!

Kje v Lj najboljši pohan piščanec!

leta 2010 si ga lahko še v ROG-u kupil.

Tukaj v UKCju se nas ogromno strinja, da je najboljša piška oziroma pohan piščanec, Pohana Piška na Poljanski. https://pohanapiska.si/ponudba/

Meni najboljši pohan pšanc je v Pohani Piški. Lahko greš iskat al ti pa pripeljejo.

Odgovor na objavo uporabnika
mjammi, 13.03.2010 ob 18:23

Mal naprej od LJ-TROJANE! Tam je sigurno najboljša pohana piška.sam dober se je prej naročiri,ker se dolgo peče,da ni krvavo…

Okroh kosti je lahko problem, če ostane roza. Salmonela ni hec.

Pohana piška obvezna malica v našem oddelku.

UKC Ljubljana, 11.01.2024 ob 08:19

Tukaj v UKCju se nas ogromno strinja, da je najboljša piška oziroma pohan piščanec, Pohana Piška na Poljanski. https://pohanapiska.si/ponudba/

Na Poljanski?  Od kdaj pa to?

Sicer je res najboljši pohan piščanec v Ljubljani, se strinjam.  Če poskusiš njihovega, drugega nočeš več jesti.

KFC in Spar Vič-toploteka je pred restavracijo

Zakaj bi doma smrdel s cvrtjem, če si ga lahko privoščiš že pripravljenega. Njami. Naročiš ga po telefonu iz gostilne Maček.

piška307, 05.08.2024 ob 08:57

Na Poljanski?  Od kdaj pa to?

Sicer je res najboljši pohan piščanec v Ljubljani, se strinjam.  Če poskusiš njihovega, drugega nočeš več jesti.

Meni pa ni tako zelo všeč. Meni je všeč pri Gradu pod Šmarno goro.

Petja364, 05.08.2024 ob 08:59

KFC in Spar Vič-toploteka je pred restavracijo

V KFCju še nisem probala, ampak za Spar Vič pa lahko rečem, da bolj nagravžnega pohanega piščanca še nisem jedla.  Mislim na tiste piščančje kose v vitrini pri vhodu.  Prežgano staro olje, ki se cedi iz drobtin…  Večkrat kupila, ker sem upala da “vedno” pa le ni tako mastno in neodcejeno in vsakič me je bolel želodec, čeprav sicer nimam nobenih težav s prebavo.  Zato sem vrgla puško v koruzo s tistim piščancem.

V Trnovem v fritezi, ki jo moja zahajca vsake tolk cajta. Bolj svež ne more biti.😁☝️

Anonimno 5032, 05.08.2024 ob 12:07

Meni pa ni tako zelo všeč. Meni je všeč pri Gradu pod Šmarno goro.

Ga imajo še vedno ?  Meni je bil pred 20 leti, ko sem še bila v Ljubljani, tam najboljši od vseh. Na njihovem vrtu, v senci. Pa pražen krompir in radič s fižolom zraven.  Res je bilo slastno.

Je še?

Covid 2021LE, 05.08.2024 ob 22:38

V Trnovem v fritezi, ki jo moja zahajca vsake tolk cajta. Bolj svež ne more biti.😁☝️

Hehehe -kje;  v Trnovskih vratih, na Koleziji morda, ali pa kje v okolici Riharjeve? Ali morda na Kolezijski ( bloki), ali pa bloki za trnovsko cerkvijo ? 🙂 , kje v  bližini gostišča Jurman morda ?   😀

Update v 2024:

Najboljši pohan pšanc v Sloveniji je še vedno:

1. Pirc Rova pri Radomljah ( cca 17 km iz Lj),

2. gostilna Januš v Podrečju pri Domžalah

3. Frunca Street food Murska Sobota –  celi  pohani pipek za 16 ojrov v 2024

sobotainfo.com/novica/lokalno/v-srediscu-murske-sobote-bo-se-bolj-disalo-po-picekih-prihaja-tudi-pohana-verzija

4. Super pšanc : http://www.superpsanc.si/poslovalnice/ ( take away) -LJubljana Trubarjeva in paviljon na Tržaški – oboje tudi  take away

5. za take away pa tudi, ko “v sili ko hudič muhe žre”:  naročip po telefonu celega pohanga španca in prideš iskat v Jurmana na Zaloški v Ljubljani.

Nam je dober pri -Gostilna pri Micki- Ljubljana Dobrunje / Sostro / ; prej pokličemo in ga lepo spakirajo za domov…

Pirc!!

Mal naprej od LJ- Trojane?? A je to mal naprej od domžal? Mogoče mal naprej od Lukovice?? Al kje?

Pr Koširju. Pika.

poglej kako bivajo piščanci in ne boš rabila vedeti

Alaria: pri nas doma😁☝️

Aja, blizu TVD Partizan. Več pa ne povem, ker se mi boste na vratih nabrali….😂

Covid 2021LE, 06.08.2024 ob 23:43

Aja, blizu TVD Partizan. Več pa ne povem, ker se mi boste na vratih nabrali….😂

Trnovski bloki ali “Konjušnica” ? 🙂

Sej ne no…   Lep večer 😀

Tudi vam☕☝️

Zakaj nek se oglašaš, če nimaš nobenega nasveta ampak hočeš samo zafrkavat?

Vsako pohanje je rakotvorna jed. Pooglenele drobtine spražene na prežganem olju.

PRI NAS DOMA…..

New Report

Close