Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Kje v LJ preizkusiti ukrivljen monitor

Kje v LJ preizkusiti ukrivljen monitor

Pozdravljeni,

imam monitor, ki počasi izdihuje dušo, zadnjič so me doma spet zasuli z reklamami in vidim ukrivljene monitorje. Nisem takega še probal, noben od kolegov ga nima, pa me zanima, če kdo lahko priporoči lokacijo / trgovino, kjer to lahko preizkusim za kake pol ure. Tako, da vidim, kako mi oči pašejo, kako se kak film pogleda, v kaki višini to mora bit…

hvala vnaprej

Bigbang v BTC-ju in Cityparku, Harvey norman v BTCju, mogoče Mlacom tudi v BTCju. Mislim, da če greš za kako uro se sprehodit p BTCju, da boš našel

Kar je že gruntavec naštel… Sploh Big bang gotovo ima par takih.
Moj stric si je takega kupil, pa vsaj meni ni nič posebnega, ne vem v čem bi bila fora. On se je pa kot kaže navadil nanj.

Ukrivljeni monitorji so ponavadi večinoma zelo široki. Ko imaš enkrat zelo širok monitor, se levi pa desni konci slabše vidijo kot srednji del. Kot odboja zunanje svetlobe na monitor postane manj oster, tudi nasploh ni prijetno če je preširok in raven. Če je pa ukrivljen, se pa nekako malo ohrani kot in se lepše vidi. Malo se je mogoče za navadit ampak če hočeš res imeti večji ekran je ukrivljen monitor tudi dobra izbira. Naprimer z dvema monitorjema imaš v sredini vedno nek razmak, z večjim ukrivljenim pa ne, pa ti na koncu lahko tudi manj placa zavzame.

Ukrivljeni monitorji so ponavadi večinoma zelo široki. Ko imaš enkrat zelo širok monitor, se levi pa desni konci slabše vidijo kot srednji del. Kot odboja zunanje svetlobe na monitor postane manj oster, tudi nasploh ni prijetno če je preširok in raven. Če je pa ukrivljen, se pa nekako malo ohrani kot in se lepše vidi. Malo se je mogoče za navadit ampak če hočeš res imeti večji ekran je ukrivljen monitor tudi dobra izbira. Naprimer z dvema monitorjema imaš v sredini vedno nek razmak, z večjim ukrivljenim pa ne, pa ti na koncu lahko tudi manj placa zavzame.
[/quote]
Ah, cool. Jaz zaenkrat uporabljam 2 ekrana doma pa sem zadovoljen.

Ah, cool. Jaz zaenkrat uporabljam 2 ekrana doma pa sem zadovoljen.
[/quote]
Jaz tudi, mi nič ne manjka, sem pa videl pisarne opremljene z takimi in so tut fajn, samo so malce dragi…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close