kje v poreču je najlepša plaža
evo, točno u Delfinu sva midva (takra še brez otrok) bila z možem pred ca. 9 leti. Kako je zdaj stanje v hotelu, ne vem.
Zdaj se pa vsako leto (nismo nastanjeni v Delfinu) hodimo kopat na plažo pod hotelom Delfin, ki nam zelo ustreza….dosti je sence, za v vodo so manjši kamni, zraven je bazen, nekaj plaže je betonirane, lahko ležiš tam, ali na travici v senci ali pa čisto ob vodi na kamnih…skratka, nam je tam zelo lepo. Na plaži je tudi mala trafika s sadjem, trampolin za skakanje, tobogan za otroke…
kar se tiče plaže, je Delfin v redu.
Tamaris je SUPER izbira, mi smo bli tam pred dvemi leti. Vse je super krasno, le sobe so dokaj zanemarjene, mi smo jih opomnili in so nam povedali, da delajo na prenovi. Ko bodo prenovili sobe (zaenkrat so prenovljene le kopalnice) se še vrnemo.
Plaže je krasna, kamenčki, bistra voda in skoraj vsa v senci, popoldan kompletno vsa v senci!
hrana super dobra in sveža, animacija tudi fina.
Lepo se imejte in uživajte.
mi smo 7 let hodili v delfina, za tako ceno kot stane hotel so sobe super, osebje je prijazno, vedno se kaj pred hotelom dogaja, sobe res majhne in staro pohištvo ampak tam si še najmanj, plaže ok, bazena sicer pred hotelom otroškega ni, je pa res da tam nisem bila z malim otrokom – bom to leto prvič, tako je poceni da smo si ga za zraven privoščili 🙂
HRANA JE PA ODLIČNA, ful izbire res lačni ne boste, lp