Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kje v Sloveniji lahko kupim Oleovit D3

Kje v Sloveniji lahko kupim Oleovit D3

Kot že v naslovu..kje v Sloveniji lahko kupim kapljice Oleovit D3, ki so drugače iz Avstrije? Ali jih prodaja kakšna lekarna, mogoče kdo od vas?

Imam jaz nekje še ene zapakirane se mi zdi… pišite mi na mamikaj2012 🙂

V Kranju v Lekarni pri kranjskem orlu.

Ol3, ne gre vam napisati sporočila…

Ja…ker sem pozabila drug del maila…jaz kura zmešana 🙂 evo: mamikaj2012@gmail.com

http://www.bibaleze.si/clanek/dojencek/dojencek-ga-potrebuje-vitamin-d.html

A morajo bit Pčepvot, lahko kupiš Plivine D3

oleovit so dosti boljše, že sama kapalka je bolj priročna in dozira se sprva samo ena kapljica, kasneje dve. Plivit pa povzroča več krčev in izgubiš potrpljenje preden se nakapljajo kapljice na žličko, pa še grenke so. Oleovit pa je kot neko olje in lahko ga nakapljaš direktno v usta.

Jaz sem jih pred leti, ko sem imela dojenčke naročala v Kranju pri Kranjskem orlu, privat lekarna v centru mesta ob vodnjaku zaviješ v ulico- upam, da so še tam, že dolgo nisem šla čez Kranj…

Ali je za Oleovit v Sloveniji potreben recept? Kaj pa v Avstriji?

Hvala!

Da, za Oleovit dobiš bel recept (kapljice je potrebno plačati). Za Avstrijo ne vem, mi smo kapljice napročili po telefonu pri Ptujskih lekarnah, pa so nam jih poslali na dom (mi pa prej njim omenjeni bel recept) in seveda plačali poštnino.

V lekarni Kosobrin v Grosupljem – stanejo cca 7 eur. Recepta ne potrebujes.

Pozdravljeni, če katera potrebuje Oleovit D3 kapljice jih imam še 2 škatli original zapakirani, smo jih kupili v Avstriji 08/05/2014.
Lahko me pokličete na 051 88 00 88

So še na voljo?
Lp

mi smo jih dobili pri ga. irena 031 629 728. Poslala nam jih je in plačali smo po povzetju.

New Report

Close