Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kje v svetu do zastonj neobveznega sexa brez nagovarjanja ali plačevanja lepih najstnic?

Kje v svetu do zastonj neobveznega sexa brez nagovarjanja ali plačevanja lepih najstnic?

Kaj? Kje do zastonj neobveznega sexa brez nagovarjanja ali plačevanja? Pičk pod 20, ali tu okoli. Ki dajo, neglede na leta ali postavo moškega? Tko, prideš, si vzameš in greš. Pa naj o tem pišejo moški, ki majo kake izkušnje s tem. Babe bojo itak zabluzile!!

Tega NI!

Upam, da trollaš.

Zakaj bi trolal. Takšen brezobrazen folk dejansko obstaja. Ker ne morejo vzpostaviti normalnega odnosa z ženskami, si jih jemljejo na silo. Takim bi odrezala tiča, jim zašila tisto luknjo, ki bi zevala in naj se gledajo dol do konc lajfa.

In ker se mu želja, ne bo uresničila, bo šel v grupo MGTOW. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Povsod je zastonj, samo denar moraš imeti.

Star, zavaljen pedofil, prehitro odstavljen iz joške.
Jao, jao, matere in očetje nesposobni, kaj ste to pognali v ljubi svet.

Dragi avtor. Mislim, da tega ni nikjer,no morda se motim.Sex je dandanes povsod plačljiv, tako kot vse drugo. Morda imaš srečo da dobiš zastonj če imaš postavo in frizuro kot Brad Pitt.Če si pa nek zavaljen dedec pa boš zelo težko prišel do zastonj sexa. No vseeno lahko poskusiš in želim ti veliko sreče.

mokre sanje so dzabe 🙂

Dragi avtor. Mislim, da tega ni nikjer,no morda se motim.Sex je dandanes povsod plačljiv, tako kot vse drugo. Morda imaš srečo da dobiš zastonj če imaš postavo in frizuro kot Brad Pitt.Če si pa nek zavaljen dedec pa boš zelo težko prišel do zastonj sexa. No vseeno lahko poskusiš in želim ti veliko sreče.
[/quote]
Pridt do zastonj sexa je easy, če maš videz /gobec / karizmo. Pri avtorju je drug problem. Pričakuje, da bojo kr same hodile k njemu, pa še mlada, lepa more bit. Dokler nisi dejansko Brad Pitt, neka slavna osebnost, si še vedno na istem. 6peki/ vamp, dolgi lasje / letališče isti drek, v obeh primerih ne dobiš nič, če ne greš v akcijo.

A tko je to? Hvala za moške odgovore. Bo treba v štumf po keš. Nisem vedel, da je tudi pri še tako moralnih ženskah denar več kot ponos 😉 Če prav razumem, je najbolje posvojit hčer kakšne neodgovorne matere, ki jo je zavrgla. Ali poročit žensko, ki ima eno ali dve hčeri. Še bolje 3 ali več! Od viška glava ne boli. Vsaj ne zgornja :p

Se potrudim, da te izsledim. In maš vsaj eno glavo preveč. Bo bolelo.

Avtor je zrel za Dexterjev obisk, držimo fige, da se uresniči.

Ko boš imel pokazati kaj več kot smokija, bo laufalo 100 na uro!

Vem za kar nekaj primerov, ko očim natepava pastorko. In ko je pred tem natepaval njeno mamo. In kasneje je pastorka postala njegova partnerka, bivša poartnerka-njena mapa pa še dalje živi skupaj z njima. Folk, ki bere tle gor in odgovarja, še vedno živi v čisti idealni družbi. Poglejte malo skozi okno, pojdite kaj dlje od hladilnika in uzrite, da svet ni tako idealen. Glede želja pa – pazite, kaj si zaželite, da se vam ne uresničijo 😉

A ja, pa še to 🙂

“Pa pri sexu je vse dovoljeno. Razen, da oči sreča zjutraj v kopalnici hči, in ji reče, da je boljša od njene mama. Ona pa mu odvrne, da to ji je povedal že brat.”

Kako je pa z zakonom glede istospolnih družin glede posvojitve otrok? Kaj mislite, da bi posvojila dva moška? Ali pa dve ženski? 🙂

Folku vržeš kost pod noge, nazaj dobiš pa poleno pod noge. Življenje pač ni pošteno! 😉

Kaj bi pa ti zelel namesto polena, a kost? Ja potem pa ga ne meci okrog. Pa bo tudi zivljenje posteno. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

To kar počneš je kot, da oropas banko pa se delaš žrtev in nedolžnega, ker si ti vzel le 100 000, nekdo drug pa milijon.

Ker nekdo natepava sorodnika tebi zato ni mus 15 letnice.

In to nima veze z domišljijo ampak s staro dobro kmečko pametjo.

Bolan si. In pika. Zbudi se.

kdo pa govori o 15 letnici? in na mojem zelniku je zrastu prvi post, o free sexu, drugi, na katerga se zdej nanašajo vaš,in na še slapšem nivoju, replaji, je pa letel na post od zlate ripce 🙂 kontra psihologija pač, k rečeš, napišeš neki, kar še potencira že tako žarečo temo.

sploh pa je mene zanimu free sex, in tega ni, kar je itak jasn, če nisi, kot sta/sta lepo en al dva napisala, bredpit pa te scene, torej? men je blo vse jasn, še predn sm sploh karkol na to temo tle napisu, vaša od večine bolna psiho pisanja pa, če niste dojel ironije in ste nasedl provokaciji… sem svoje dosegu 😉

zdej pa mir!

Ti nisi osvojil osnov pravopisa, ne pa psiholoških trikov…. potem bi že tudi kako položil, pa ne sam nemočnih in slabotnih.

sem 20in ti povem, da se mi gabis :`D in vsem mojim vrstnicam tudi, garantiram.

Gamad smrdlljiva

Fuklandiji jih je nekaj. Samo vizum je težko za tja dobiti. Psihološki testi pa to.

De omnibus disputandum..

Dobra šaljiva tema, sem se nasmejal.

je ga no, vedno nekaj moraliziraš, sedaj si pa pokazal svojo pedofilsko plat.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close