Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kje volna v LJ

kje volna v LJ

Živjo!
Danes bi rada kupila volno, ker mislimo angažirat babico, da splete otrokoma volnene gamaše. In glede na vse možne spremembe po lj. trgovinah pojma nimam kam naj jo grem kupit. A ima katera kakšno idejo? Meni pride na misel le Centromerkur.
Hvala in lep pozdrav!

V maxiju ali pa podhod (pod maxijem) – tam je ena privat štacuna. Mogoče nama?

Tudi Nama. Moja tašča vedno kupuje tam.
In kot sta že napisali: maxi in centromerkur.

Nama da še ima volno? Tja grem vedno le direktno na otroški-ženski oddelek…
Jaz sama ne pletem, v življenju sem naredila le neke rokavice pa odejico, sedaj pa že leta in leta nič. Sem pa lansko leto vzela rokave nekega starega puloverja in jih predelala v gamaše – in hčer je bila navdušena. Punce imajo sedaj hlače na zvon in s hlačnicami je opletala po plundri in snegu, da je imela vedno vse mokro, v škornje pa jih ni hotela zatlačit. In ta rešitev je bila prav ok, pa še zeblo jo ni.

Hvala obema, bom kidnila tja!

verjetno malo pozno,ampak vseeno…
veliko izbiro volne imamš v ASTRI za Bežigradom, VELETEKSTIL na Masarykovi in zgoraj omenjeni blagovnici,
lp,
lela

V Mullerju imajo po novem v kleti volno, ki je namenjena pletenju nogavic- (vsebuje 75 ali 80 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} volne, razlika je poliakril). Je pa enobarvna ali pisana, cena ene klopke (50 g) je 900 SIT.

LP
Andreja

Volno imajo tudi v BTC-ju (City Park) in v kleti Hale A.

LP,

IrenaK

Spodaj pod Maxijem trgovine ni več!

New Report

Close