Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek kje zunaj Slovenije lepe stvari za malčke

kje zunaj Slovenije lepe stvari za malčke

Prvi vnuk, mamica nakupovalka. Kje kupujete še zunaj, stvari ki se jih pri nas ne dobi ???? ali pa se dobijo, pa so ful predrage. Smo iz Notranjske Hvala vnaprej..

POjdite kam v New York morda nadete kaj primernega za vašega sončka. Nekaj kar ne bo imel nihče v mali Sloveniji. Ali Haralds v Londonu. Tudi kje v Albaniji lahko kupitekaj posebnega, ali Bosni celo, če greste na periferijo. Važno je, da bo vaš eden in edini. Ali je tudi spočet po posebnem postopku ali z navadnim stari f…m?

Enanormalna, hvala za tole 🙂 zdajle sem prav rabila nekaj za smejat 🙂

nova
Uredništvo priporoča

POjdite kam v New York morda nadete kaj primernega za vašega sončka. Nekaj kar ne bo imel nihče v mali Sloveniji. Ali Haralds v Londonu. Tudi kje v Albaniji lahko kupitekaj posebnega, ali Bosni celo, če greste na periferijo. Važno je, da bo vaš eden in edini. Ali je tudi spočet po posebnem postopku ali z navadnim stari f…m?[/quote]

Skrajni cajt da se dol daš.

drgač pa cunjice kupi preko neta: Next, Gap, Ebay, Getthelabel, …..

vsak normalen kupuje v Sloveniji

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Jaz kupujem v spletni trgovini otroška oblačila Seevil. Izdelana so v Sloveniji iz kvalitetnega, mehkega bombaža in so zares lepa. Poglejte na njihovo stran. Oblačilca so takšna kot na sliki in ni nobenih slabih presenečenj. Naš malček nosi v glavnem samo še ta.
Prej smo kupovali v Baby centru, ki pa se v kvaliteti s Seevil sploh ne more primerjati.
To so naše izkušnje.

Tašča poskusi v Pemamam v Gorici, pa še blizu imaš…super lepe in zelo kvalitetne stvari za otroke do mislim da 12 let.

A misliš na Premaman, ali Prenatal? ker abbigliamento premaman, je vse za nosečnice, in dojilje na splošno, Prenatal je ena znana tal. firma za mamice in dojenčke, tko da potrudi se vsaj pravilno zapisat, če že svetuješ….

Ker PEMAMAM, NI NIČ.

New Report

Close