kladivast prst – operacija
Ali imamo v Sloveniji kaksnega kirurga, ki je specializiran za popravila rok/dlani? S tem mislim konkretno za kladivast prst. A obstaja kdo, ki dejansko izvaja tovrstne posege, in ne le pac “kr en plasticni kirurg, ki ima to storitev pac na ceniku, brez pravih izkusenj”
En UKC mi je prst ze zafural, ker niti svojih lastnih ambulantnih izvidov & kartonov ne berejo, in se z fizioterapijo ni dalo popravit.
Sedaj imam kvecjemu moznost operativnega posega – in to bi zelel k nekomu, ki je dejansko zverziran za tovrstne operacije … Ali imamo kaksnega strokovnjaka, ali pa naj iscem sreco preko meje???
A mi ga svetujete na podlagi kaksnih izkusenj/informacij glede njegovega dela? Ker kirurgov za roke je pri nas kar nekaj, vendar nikjer ne zasledim informacije, kateri je bolj/manj “tadober” za operacijo kladivastega prsta, ter da ima tudi vec izkusenj s tovrstnimi posegi. Napotnica gor ali dol – pripravljen sem iti tudi samoplacnisko, da bo le koncni rezultat spet normalno funkcionalen prst …
Ker sem imel ocitno povsem napacno predstavo – da taksne poskodbe namrec ni tezko sanirat – glede na to da smo v letu 2025 …