klapa!!!
No, klapa…kje ste? Da niste mogoče zaspali v službi? Gaia – kako potekajo priprave za novo službo? In mimogrede…mi nisi odgovorila na post od torka z naslovom (Gaia). P.S. Ali bo torej Andrejev semenj? Tana…a veš, da mi res noče pošiljat mail… Ne vem kaj je narobe. Full ti napišem, potem pa mi noče poslat… In ostali…Kako ste? Kako preživljate turoben četrtek? A vam že kaj diši kavica?
Ja, če sem prav razumela Nikito, se Andrejev semenj pripravlja že ta vikend.
Nova služba (stara služba, hehe) nekako visi v zraku,…kot pred nevihto je (a ste gledali ta film: Pred nevihto? Dobeeer)..
Jutri vam vsem skupaj pošljem en velik obsežen mail z dodatnimi navodili…
Zvezdica, na larin mail tudi meni ni hotelo odposlat…edino če ji na tistega službenega pošlješ…
En dan prej sem mogla bit do 10h notri, zato da sem popila tisti glupi sirup za odvajanje (bljak) pa zato da te cel dan stradajo, drugi dan naredijo preiskavo, pa itak se potem prebujaš iz narkoze in potem več ali manj popoldne prespiš, potem naslednji dan sem šla pa domov dopoldne.
P.S upam, da nisi huda ker sem kar zavrtela številko… Mi je bilo pa ful prijetno in dobro počvekat…
Hvala za informacijo…. Mimogrede…nisem prav nič jezna, sem ti prej hvaležna, da si ti zbrala pogum in me pokličeš…se pravi, da imaš »več jajc« kot jaz….HA!!! Kar se jajc tiče, ne bo ravno držalo, a ne? Skratka, sem vesela, da smo poklepetale, jaz bi sigurno še par dni študirala a naj te pokličem ali ne. Ker pa smo se sedaj že nekako spoznale, mi ne bo noben problem te več poklicat. Tko da veš!!!