Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Klasična, senzualna, erotična masaža

Klasična, senzualna, erotična masaža

Živijo, sem 38 let mlad, poročen, nisem maser po poklicu, vendar različne masaže izvajam že dolgo +15 let le za družino in ožje prijatelje/ice. S kar nekaj ženskami sem v preteklosti prakticiral tudi erotično masažo do vrhunca, pa tudi senzualno masažo, tako ki te sprosti in vzburi, da ko prideš domov si želiš da te mož poseksa 🙂
Zadnje čase se posvečam prakticiranju vaginalne masaže, ki odpravlja napetosti na/v tem predelu in hkrati odpravlja morebitne spolne/čustvene blokade, ki lahko preprečujejo popolno uživanje v spolnosti in partnerskih odnosih. Cilj take masaže ni orgazem, lahko pa se zgodi. Zmasira se kompletno področje vagine, noben del ni izključen.
Tovrstno masažo sem že preizkusil na ženi in dveh prijateljicah (seveda ne na vseh naenkrat) in njihov odziv je bil neverjeten.
Poročale so mi ne samo o neverjetnem užitku in odpiranju čustev, saj ženske niti niso vajene tovrstnega tretmaja v današnji zavrti družbi, ampak tudi o boljšem sprejemanju samih sebe in svoje ženske narave. Večina žensk je še vedno zelo zavrta zaradi vpliva družbe, ki tako rada stigmatizira. Tako so sramežljive in se bojijo pokazati svojo pravo ženskost, ter tlačijo svoje potrebe in želje nekam v podzavest, kar pa vemo, da lahko pelje v nesprejemanje, blokade, frustracije, celo psihoze in razne bolezni.
Baje se ženska lahko tudi zjoče, če po dolgem času odpre nakopičena čustva. Jaz kaj takega sicer nisem doživel, ena je zahtevala orgazem na koncu, do katerega sem jo z veseljem pripeljal, seveda manualno. Druga je orgazem doživela med masažo in se mi na kocu zaupala, da kaj takega še ni doživela, bi pa rada še:)
Žena je deležna take masaže 1x tedensko in takrat ostane brez besede in v nebesih, potem še cel naslednji dan razmišlja o tem. Tudi libido se ji je povečal zarad tega in imava več seksa.

Zdaj pa mene zanima, koliko je vas takih, ki si tako delite dotike na dnevni bazi in vam je masaža nekaj naravnega?
Je kdo tu, ki je poskusil/a vaginalno masažo?
Bi kdo prakticiral tako masažo z možem ali ženo?
Kaj menite o tem?

Lp, Alekss

Jaz sem interesent. Ampak bi vas vprašal prvo, bi zmasirali tudi kurca ? Plačam.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close