Klasična trenirka ali pajkice
Spodnji del pizame, ki jih namenoma kupujemo samo spodnji del, da jh imam tako za doma. Ce ni mraz, pa kratke hlace, recimo danes je bilo bolj toplo in sem imela kratke hlace.
[/quote]
Pižama je da best, če ni zelo očitno pižama, npr da je brez čipkic, trakcev, mašnic ali spodaj stisnjenih hlačnic, grem jaz še v štacuno v njej.
Prej sem bila 7 let v pajkicah in cez tunike, druhih hlac sploh nisem poznala!
Ko sem shujsala, sem prvo kupila navadne trenirke in so mi mega! Se celo tiste dolzine pod koleni imam za toolejse vreme. Zepi na trenirkah so zakon!
Imam par pajkic, ki mi zdaj stojijo fantasticno, lepa ritka, a jih redko oblecem, prav prenasitila sem se pajkic.
Prej sem bila 7 let v pajkicah in cez tunike, druhih hlac sploh nisem poznala!
Ko sem shujsala, sem prvo kupila navadne trenirke in so mi mega! Se celo tiste dolzine pod koleni imam za toolejse vreme. Zepi na trenirkah so zakon!
Imam par pajkic, ki mi zdaj stojijo fantasticno, lepa ritka, a jih redko oblecem, prav prenasitila sem se pajkic.
[/quote]
Jaz pa ravno obratno. Ko sem shujšala sem pospravila vse stare cunje, med njimi tudi trenerke. Trenutno si kupujem samo pajkice, od špotrnih do malo bolj elegantnih. Zadnje čase spet dostikrat oblečem kavbojke.
Jaz pa ravno obratno. Ko sem shujšala sem pospravila vse stare cunje, med njimi tudi trenerke. Trenutno si kupujem samo pajkice, od špotrnih do malo bolj elegantnih. Zadnje čase spet dostikrat oblečem kavbojke.
[/quote]
Ooo, ja, kavbojke tudi zdaj z veseljem nosim, me nic vec ne tiscijo in vezejo, pa se vsake so mi prav in mi lepo stojijo :))
Je pa fino zdaj, ko je malo več izbire na voljo, od majčk, oblek, spodnjega perila, žab, …… V xxl segmentu je bore malo uporabnih cunj.
[/quote]
Jooj, meni se pa dogaja, da je zdaj, ko nisim M, vse v xxl stevilkah, karkoli mi je vsec 😂
Prej, ko sem nosila 4xl, je bilo pa vse v S 😂
Je pa res fino, da karkoli oblecem, mi pase, res redko kaj, da probam, a da mi ne stoji dobro, se tista oblacila, ki jih imam od prej, ko sem bila suha, mi zdaj stojijo bolje.