klasično dopisovanje
Sama sem stara čez 30 let in sem si kot osnovnošolka veliko dopisovala. Ne prek neta, ampak navadna pisma, po pošti. Imam lepe spomine na ta čas. Žal sem z vsemi dopisovalkami čez čas izgubila stik. Zanima pa me, če si punce sploh še dopisujejo klasično pošto, ali samo še prek neta? Imam hčerko v oš in bi ji morda dala predlog, da si dopisuje. Ne vem pa kje dobiti kakšen kontakt punc, ki bi si pisale?
stara sem 20 let in se s tem ukvarjam že kakšnih 9 let. Včasih sem dopisovalke iskala preko teleteksta, pa so to ukinili.
Zdej se pa velik najde na: http://www.interpals.net/
Zdravo.
Stara sem 22 let in se z dopisovanjem po pošti ukvarjam že od svojega 10. leta. Dopisovalke sem sčasoma izgubila, vendar si trenutno dopisujem z nekaj super ljudmi iz tujine. Spodaj sem dodala povezavo do strani, kjer si posamezniki iščejo prijatelje za dopisovanje (snail mail pen pal).
Že nekaj časa pa si želim dopisovati z nekom na področju Slovenije. Da ne bo pomote, zanima me dopisovanje preko klasične pošte (pismo, kuverta, znamka), ne pa preko e-mailov, telefonov itd. Torej, če je kdo zainteresiran za dopisovanje preko pošte naj mi to sporoči na zasebno sporočilo in se dogovoriva kako pa kaj.
Lep pozdrav, bobrovka
po pošti, 02.01.2015 ob 14:42
Sama sem stara čez 30 let in sem si kot osnovnošolka veliko dopisovala. Ne prek neta, ampak navadna pisma, po pošti. Imam lepe spomine na ta čas. Žal sem z vsemi dopisovalkami čez čas izgubila stik. Zanima pa me, če si punce sploh še dopisujejo klasično pošto, ali samo še prek neta? Imam hčerko v oš in bi ji morda dala predlog, da si dopisuje. Ne vem pa kje dobiti kakšen kontakt punc, ki bi si pisale?