Klemen-homič?
A si vidla, kako nerodno je stal na plesišču zravn ene bejbe, Emil in Grega sta kar kipela od hormonov in norela na odru, on pa se je držal kot en krmežljav pobič.
Ne me narobe razumet, nimam nič proti homo… Tud en moj kolega je homo, pa je ful vredu fant, pa sodelavec je homo, pa ful štekamo. samo ta Klemen mi zadje čase ni nikakor všeč. Kot da nekaj skriva. Ful se mi je smilil, ko je šel ven, sedaj pa mi izgleda, kot da se na prikrit način maščuje za tisto. Ne vem, mogoče se motim, ali pač?
Pa naj meni že končno nekdo razloži po čem sklepa da je Klemen gay!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mam kar nekaj moških prijateljev gayev in popolnoma poznam njihovo obnašanje, način življenja itd. Pri Klemnu pa ne vidim ničesar takega s čimer bi ga lahko povezovala z homoseksualnostjo.
Celo nagrado je razpisal za najdeni dokaz o njem da je gay! (itak,da v hecu)
Če ta ni, pol ni noben??? :))) Da dol padeš! A zdaj, če se pa ne daje dol in ne šlata vseh bejb po vrsti je pa kar gay? Boga mi, jaz bi mu za to dala roko, Gregorju in še komu pa nikoli. :))
Glede plesa pa… Plesala sta na Time od my life (iz filma Umazani ples) – hja, res se ni glah najbolj znašel, ampak se je bejba itak tolk zvijala, da se marsikakšen ne bi. :))
LP