Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Klemen Janežič ne zna igrati!!

Klemen Janežič ne zna igrati!!

Sicer Usodnega vina ne gledam redno, ampak samo občasno, če ni nič pametnega po TV. Kadar je prizor s Klemnom Janežičem (Martin), ta govori vedno v enem in istem tonu. Naj bo situacija še tako šokantna, on bo še vedno govoril v istem, mirnem tonu. Ne zna igrati! Pa še glavna vloga je. Obup. Inja (Nina) pa ni kaj dosti boljša. Glavni osebi sta najslabša igralca!

Se strinjate?

Ne.

Lažem, eno sem skoraj celo. Sama serija nikakršna, Klemen….nič posebnega.

Ne.[/quote]

Zakaj ne?

V vsaki seriji se najde kakšen slab igralec. Ne vem, kako taki pridejo do vloge. Naj bi jih prej preiskusili, naredili nekaj posnetkov in se potem glede tega odločili ?

Moje sanje so že od nekdaj da bi uspel v filmski industriji.. mogoče pa nekega dne!:) in posledično pač pogledam OGROMNO filmov in ja, tudi usodno vino sem že malo pokukal. V primerjavi z tujo televizijsko sceno, z tujimi filmi, nadaljevankami itd, je žal žal igralska ekipa usodnega vina zanič. Kot pa da to ni dovolj, je vsa oddaja ZELO slabo posneta in zrežirana. ne želim zdej drugim vsiljevati svojega mnenja, ker pač nimam nobenega filmskega priznanja oz. doktorata, zato prosim tiste, ki jim moje mnenje ni bilo všeč, da nepirmerne komentarje in opazke pridržite zase. lp

Slovenski igralci pač.

V primerjavi s Štorijo je ras slaba. V Štoriji so vsi igralci dobri (skoraj vsi), v zadnji sezoni sicer malo slabši scenarij, a je povsem gledljivo. Vino za moj okus ni gledljivo.

Klemen zna igrati, mislim, da je pri Usodnem vinu najslabši člen Nina oz. Inja. Težko je narediti dobro sceno z slabim soigralcem.

Zame tudi nobeden od njiju ni dober igralec.

tudi jaz mislim, glavna igralca slaba izbira, pa še kdo bii se našel…

zakaj nepirmernih komentarjev in opazk ne pridržiš zase?

zakaj nepirmernih komentarjev in opazk ne pridržiš zase?[/quote]

pizda morš bit ti govedo ej… nevem kerga dela ” NE ŽELIM DRUGIM VISLJEVAT SVOJEGA MNENJA ZATO PROSIM DA NEPRIMERNE KOMENTARJE IN OPAZKE ZADRŽITE ZASE ” nisi razumel? fak ej dej spizdi no.. provokacija levela miljon res

Na zalost sta oba igralca zanic, tako inja kot klemen. Tudi mene cudi, kako sta dobila vlogi, ker verjamem, da obstajajo boljsi igralci..vse skupaj je monotono. Inja ne zna pristno odigrati custev, klemen ima nadlezen monoton glas. Preprosto negledljivo. Me jezi, da pop tv posiljuje vsak vecer s tem. Mar bi dali kaksen dober film.

Pa kako izgleda, da sta rifle in igralc, ki igra nininga fotra na izgled enako stara pa je en fotr drug pa dedek. Zmede te v nulo. Hvala bogu vsaj prejsnjega igralca, ki je igral ivana ni vec…tut on ne zna igrat…monoton in neprepricljiv.

Glavna igralka in ostali skoz samo neki sikajo.

V vsaki seriji se najde kakšna oseba, ki slabo igra. Pri Usodnem vinu imajo to smolo, da sta to ravno glavna igralca.

V usodnem vinu vsi slabo igrajo. Tako narejenih ljudi že dolgo nisem gledala. Več kot 3 delov preprosto nisem mogla pogledat. Sama negativa, zateženost, slabi igralci.

veš da se kr strinjam stabo:) nek del tega da mi njihovo igranje ni všeč je celo v tem, da so vsi ljubljančani oz govorijo z tistim “nadležnim” naglasom…

veš da se kr strinjam stabo:) nek del tega da mi njihovo igranje ni všeč je celo v tem, da so vsi ljubljančani oz govorijo z tistim “nadležnim” naglasom…[/quote]

…tudi scenarij zanič.
Samo kreganje, nasilje in nobenega humorja.
Gledala parkrat, pa mi ni bilo več zanimivo.

New Report

Close