Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek klemen jelinčič boeta

klemen jelinčič boeta

Je kdo včeraj spremljal pogovor z njim na TVS1 pri Čolniku? Meni je bil ogovor zelo zanimiv, tudi on zelo zgovoren. Ampak a ne da ima rad fante? Me ne moti nikakor, vsak po svoje, samo mislim, da se ne motim.

Tud jaz sem gledala, zelo poučno,zanimivo kot vsak Čolnikov gost. Po čem pa sklepaš da ima fante rad?

Mah, saj pravzaprav ni pomembno, ker sem res samo hotel povedati, da mi je bil pogovor zelo všeč, sproščen. Drugače pa način govora, gibi rok … Pa res ni pomembno.

Tud jaz sem gledal-ne v celoti, bolj proti koncu. Je on Jelinčičev (Zmagov) sin?

ja.

Sicer izven konteksta:

Klemnova mama je bila Berta Bojetu, sicer že pokojna. V mladosti smo jo klicali Bertica. Napisala je knjigi Filio ni doma in Ptičja hiša. Zanimivi knjigi.

R

Morda sklepaš tudi po slikah, ki jih je pokazal, na katerih je v družbi fantov. Ena slika je bila taka, da sem to tut jaz pomislila.

Ne po slikah, po energiji 🙂

Tudi njegova mama ni bila heteroseksualna.

Pogovor je bil zanimiv, ampak še bolj je zanimiva njegova spolna usmerjenost a ne??!!

**************************************************** Počasi umira, kdor postane suženj navade, ponavljajoč vsak dan enake poti, kdor ne zamenja prestave, kdor ne tvega in zamenja barve oblek, kdor ne govori tistemu, ki ga ne pozna. Pablo Neruda

jst mam tut fante rada!

Meni je bil pogovor izredno všeč. Verjetno še toliko bolj, ker zadnje čase veliko sodelujem z Izraelci in me njihova kultura, način življenja, način razmišljanja zelo zanimajo. Zanimajo me tudi razmere v njihovi državi in je bilo zanimivo slišati še nekakšno “nevrtalno” mnenje.

Človeku se vidi, da je pameten, razgledan … Ga kar malo občudujem.

Če sodeljuješ z Izraelci potem ti njegov pogled na judovstvo in izrael ni mogel veliko povedat.Ja,je govoril gladko,tekoče,zanimivo…ampak daleč od tega,da bi zadel bistvo izraela…žal.

Meni je bil intervju zelo fajn. Kaj pa je bistvo izraela?

New Report

Close