KLEMEN SLAKONJA
Poznamo ga s televizijskih zaslonov kot vrlega, vsemogočnega mladeniča, ki je iz otroka postal tak fant, da bi gore premikal.
Skupaj s Tilenom Artačem, Juretom Godlerjem so bili taka ekipa, ki je vnesla v medijski prostor svežega, vitalnega vetra.
Potem pa-konec. Postal je cagav mož, ki brez svoje Mojce nič ne more. Ona ga je popolnoma spremenila.
Sedaj pričakujemo njegov nastop na Evroviziji, kjer bo zapel balado o svojem zakonskem stanu. Toda, glej ga, zlomka, brez njegove partnerice, obrata z glavo navzdol ne more narediti.
Za take podvige so potrebni športni inštruktorji ali voditelji joge, ki te znajo natrenirati.
Dragi Klemen, naš popevkarski predstavnik, upajmo, da ti bo uspelo- zmagati.
Itak, Slakonja je pusi, ki se pisti tej dominantno možači ženski, da dobesedno upravlja z njim. Smo videli, takoj ga preglasi, utiša, nadvlada. On pa sledi, bogi revež, totalno je popušil odkar je s to Faturjevo. Da o tem, kako mu pada promocija in je bil Eurosong dobra izbira, ne govorimo. Itak so ga potisnili naprej, ljudje take pesmi ne bi izbrali. In zdaj jokca in je spet bogi in čustven in blabla, skratka, meni sta oba katastrofa. Da se spusti pa tako nizko, da se gre že neštetokrat prežvečeno zgodbo o neki intimni hudi bolezni v družini in to izrabi za svojo promocijo, ma za bruhat.
Anonimno086, 08.05.2025 ob 09:05
Itak, Slakonja je pusi, ki se pisti tej dominantno možači ženski, da dobesedno upravlja z njim. Smo videli, takoj ga preglasi, utiša, nadvlada. On pa sledi, bogi revež, totalno je popušil odkar je s to Faturjevo. Da o tem, kako mu pada promocija in je bil Eurosong dobra izbira, ne govorimo. Itak so ga potisnili naprej, ljudje take pesmi ne bi izbrali. In zdaj jokca in je spet bogi in čustven in blabla, skratka, meni sta oba katastrofa. Da se spusti pa tako nizko, da se gre že neštetokrat prežvečeno zgodbo o neki intimni hudi bolezni v družini in to izrabi za svojo promocijo, ma za bruhat.
Pametno napisano, kako ženska poneumlja in ponižuje svojega partnerja in on, ki je veliko mlajši, se ji pusti.
Laveen, 08.05.2025 ob 13:02
Besedilo, o katerem se gre zamisliti.
Ni pa to za na tak oder. Ja, ljudje se ujamemo na zgodbo, sploh če je pretresljiva. A ne v smislu dajanja glasov na Eurosongu.
Škoda Klemnovega potenciala. Ta oder bi lahko bil njegov.
Točno to delajo na eurosongu, izkoriščajo privatne zadeve za glasove, en ima slabo srce, je gay, trans, okupiran, …
Mogoče upa na boljšo uvrstitev, ker je bogi, ne vem. Mene je grozno razočaral, pa sem nekako upala, da bo naredil dober šov.
Meni zadeva deluje, kot da si ne upa sam iti tja, kot da ga je strah “skušnjav”….tako se zdi na prvi pogled. “Naj me žena čuva, da ne bom kaj narobe naredil”…(tam so verjeto divje zabave ..).
Na drugi pogled je tu tudi njena nečimrnost. Baje imata 2 otroka, ki sta še v šoli. Onadva bosta pa kje? Tudi zraven?
Grdi ste. Kako lahko tako pišete. Kaj sta pa naredila narobe….svojo zgodbo sta povedala…bodite prijazni do njune družine….tudi če vam pesem ni všeč, vam ni treba bit nesramen….vsak izmed nas lahko prispeva k boljšemu svetu, včasih tako, da molčiš, če v tistem trenutku nisi sposoben povedati kaj lepega, pozitivnega
Dajmo Klemen!!!!
Na RTV Slovenija so ga kot bivšega njihovega sodelavca nekako določili za predstavnika Slovenije na Eurosongu, čeprav so kao ponudili še možnost drugi izvajalki, a so dobro vedeli, da bo publika glasovala zanj, ker je bil skoraj edini od nastopajočih, ki ga je na letošnji Emi poznala. Gre za čisti nepotizem in ne vem, kako lahko gre to vsem na očeh sploh skozi.
Imel je promocijski video posnet, še preden je uradno zmagal na Emi in nikomur nič. Jasno je, da je že lani vedel, da bo šel na Eurosong.
Prej mi je bil ok, zabaven, drugačen, a kar je prikazoval v svojih parodijah na Eurosong in izbrane slovenske zmagovalce, je zdaj (kako ironično) postal tudi sam. Šolski primer, s kakšno pesmijo in nastopom ne smeš na Eurosong.
Pesem je sicer radijsko prijazna z lepim sporočilom, a ni za Eurosong. July Jones bi bila veliko primernejša, prav tako pa Kiki, Rai, Astrid, Zven… Škoda za novo izgubljeno priložnost za Slovenijo. Eurosong je podobno, kot odmevnejši športni dogodki, lahko lepa promocija za državo.
Čeprav mnogi kritizirajo prihod njegove žene na oder, pa osebno mislim, da je ravno to ok. Če ne bi bilo nje, bi vse skupaj izgledalo še bolj prazno.
Sicer mu zasebno želim vse dobro, a na Eurosongu pa žal ne, ker do njega ni prišel na korekten način.
tudi jaz imam tak občutek..da je ona vodja on pa pleše po njeno. 7 let je mlajši od nje. Prej je bil kul, zabaven, svež veter, zdaj pa tole, kar nekaj. Vse dobro Mojci in hvala bogu da je ozdravela, ampak delat profit iz tega in promovirat bolezen je pa meni mimo. Marsikdo je hudo zbolel in je ozdravel, pa tega ne obeša na velik zvon. Zame je to osebna zadeva.
pač padla mu je uspešnost in prepoznavnost, pa se je šel izpostavljati v nov šov, katerega je prej parodiral, evo, zdaj je postal karikatura samega sebe.. da neko osebno hudo zgodbo o bolezni obesiš na Eurosong, lepo te prosim, meni je izgubil vse pike, čeprav sem ga kot osebo cenila, vsaj dokler se ob njem ni začela pojavljat ta možača Mojca, ki je jasno, da nosi hlače, on je pa kot en copatek ob njej.. sem poslušala en intervju, kjer sta bila oba, katastrofa, ženska blebeta in blebeta, govori v njegovem imenu, ga prekinja, prehiteva, sploh mu ne pusti izraza.. mi je bilo tako neprijetno, da sem ugasnila, ker ni bilo gledljivo.. očitno on pač rabi neko tako dominanco ob sebi, ker je sam premehak, itak je pa tudi precej starejša, ima že polnoletni hči iz prejšnjega zakona s Škofom..
Meni sta prav patetična. In s to evrovizijsko zgodbo sta izgubila (ne le Evrovizijo, ampak tudi spoštovanje in integriteto) na celi črti..
Moj skromen pogled, samo zato, ker sem plačnik RTV, in RTV mora dobiti odziv gledalcev.
Da gre Klemen s to pesmijo na, Evrovizijo, kot osebno izpoved, nimam nič proti. Je zmagal in naj tako bo.
Ampak, da se sedaj zraven na odru prištuli njegova partnerka, je pa kaos brez primere.
Če mu ne zaupa, naj gre z njim privat. Ne pa takole. Kot plačnik RTV pa temu ostro nasprotujem. Ona na oder ne sodi. Zmagovalec je Klemen.
Sicer pa pesem izgubi na poeziji intime, veličini, ker jo nekomu poklanja. S tem, ko bo ona na odru vse to izpuhti.
RTV deluje po principu Netflixa, ki ima na placilni listi igralce, s katerimi kolobari in se pojavljajo v vseh njihovih filmih.
Raiven in Klemen se pojavljata v razlicnih projektih RTVja. Lani so bili vsaj posteni in so na internem izboru ‘izglasovali’ Raiven, letos so pa spet naredili sov za rajo, da bi si mislili, kako so imeli kakrsnokoli besedo pri izboru. Klemen je bil ze pred EMO zmagovalec.
Itak se je vedelo, da bo on zmagovalec Eme, imel je že vse naštimano in vnaprej pripravljeno, brez veze, potem pa deloval zelo šokirano, presenečeno… Igralec pač. To, da se meša v to ta frflja blebetajoča žena, ki v bajti nosi hlače, on pa kima (jasno kot beli dan), je poden od podna. Itak bo popušil, ampak popušil je tudi sam, kot oseba, da za lastno promocijo izbere neko tako sluzasto zgodbo, kot je smrtnonosna bolezen žene. Lepo vas prosim no, teh stvari ne obešaš na veliki zvon in ne greš s tem na nek šov…
zmagovalka evrovizije, 08.05.2025 ob 10:05
Pametno napisano, kako ženska poneumlja in ponižuje svojega partnerja in on, ki je veliko mlajši, se ji pusti.
Verjetno ima razloge za to. Res obetaven igralec, imitator, morda bi se razvil tudi v satirika, a ga njegova spolna usmerjenost, s katero se ne želi izpostavljati tlači k tlom. O bolezni njegove žene ne morem nič komentirati, želim ji zdravja, a če bi šlo res za eno od pravih levkemij, ne bi imela moči ga takole srati kot ga. Za igralko ni ravno ne vem kako nadarjena, za kaj drugega tudi ne, se pa na tak način igračka in skrbi, da je ne pozabimo. Da ne pride kazen usode v obliki prave bolezni, tega ji nihče ne želi, a naj se zaveda, da je to možno.