Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek KLEMEN SLAKONJA

KLEMEN SLAKONJA

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno55, 09.05.2025 ob 09:54

pač padla mu je uspešnost in prepoznavnost, pa se je šel izpostavljati v nov šov, katerega je prej parodiral, evo, zdaj je postal karikatura samega sebe.. da neko osebno hudo zgodbo o bolezni obesiš na Eurosong, lepo te prosim, meni je izgubil vse pike, čeprav sem ga kot osebo cenila, vsaj dokler se ob njem ni začela pojavljat ta možača Mojca, ki je jasno, da nosi hlače, on je pa kot en copatek ob njej.. sem poslušala en intervju, kjer sta bila oba, katastrofa, ženska blebeta in blebeta, govori v njegovem imenu, ga prekinja, prehiteva, sploh mu ne pusti izraza.. mi je bilo tako neprijetno, da sem ugasnila, ker ni bilo gledljivo.. očitno on pač rabi neko tako dominanco ob sebi, ker je sam premehak, itak je pa tudi precej starejša, ima že polnoletni hči iz prejšnjega zakona s Škofom..

Meni sta prav patetična. In s to evrovizijsko zgodbo sta izgubila (ne le Evrovizijo, ampak tudi spoštovanje in integriteto) na celi črti..

Kje ste to gledali?

dajmo Klemen, 09.05.2025 ob 08:23

Grdi ste. Kako lahko tako pišete. Kaj sta pa naredila narobe….svojo zgodbo sta povedala…bodite prijazni do njune družine….tudi če vam pesem ni všeč, vam ni treba bit nesramen….vsak izmed nas lahko prispeva k boljšemu svetu, včasih tako, da molčiš, če v tistem trenutku nisi sposoben povedati kaj lepega, pozitivnega

Dajmo Klemen!!!!

Tako je! SVOJO zgodbo sta povedala! Tu sta samo onadva-oba polnoletna in vse posledice tega bosta nosila sama.

Ko je en prodajal zgodbo svojega bolnega otroka, ste pa dol padli in tipa kovali v zvezde.

Čudni ste to ljudje.

pateticna sta do amena. on je bil še kar, s to Faturjevo je pa zabluzil totalno. brezveznika, ki jima je padla popularnost, pa je bila bolezen taka sluzasta opcija, da spet prideta v ospredje… noben normalen tega ne bi zlorabljal za lastno promocijo na nekem bebastem šovu, kar eurosong gotovo je..

Ne spusti ga z verige. Kaj pa če bi še sinove in Milo pripeljali na oder ?

Pač eni ga hvalite, izbran je bil za vso Slovenijo, nam pač ni všeč, da je do njega pokroviteljska kot kakšna ostarela mati.

Vsak nosi svoj križ, 09.05.2025 ob 11:24

zmagovalka evrovizije, 08.05.2025 ob 10:05

Anonimno086, 08.05.2025 ob 09:05

Itak, Slakonja je pusi, ki se pisti tej dominantno možači ženski, da dobesedno upravlja z njim. Smo videli, takoj ga preglasi, utiša, nadvlada. On pa sledi, bogi revež, totalno je popušil odkar je s to Faturjevo. Da o tem, kako mu pada promocija in je bil Eurosong dobra izbira, ne govorimo. Itak so ga potisnili naprej, ljudje take pesmi ne bi izbrali. In zdaj jokca in je spet bogi in čustven in blabla, skratka, meni sta oba katastrofa. Da se spusti pa tako nizko, da se gre že neštetokrat prežvečeno zgodbo o neki intimni hudi bolezni v družini in to izrabi za svojo promocijo, ma za bruhat.

Pametno napisano, kako ženska poneumlja in ponižuje svojega partnerja in on, ki je veliko mlajši, se ji pusti.

Verjetno ima razloge za to. Res obetaven igralec, imitator, morda bi se razvil tudi v satirika, a ga njegova spolna usmerjenost, s katero se ne želi izpostavljati tlači k tlom. O bolezni njegove žene ne morem nič komentirati, želim ji zdravja, a če bi šlo res za eno od  pravih levkemij, ne bi imela moči ga takole srati kot ga. Za igralko ni ravno ne vem kako nadarjena, za kaj drugega tudi ne, se pa na tak način igračka in skrbi, da je ne pozabimo. Da ne pride kazen usode v obliki prave bolezni, tega ji nihče ne želi, a naj se zaveda, da je to možno.

Kakšna spolna usmerjenost ga tlači k tlom ???

Mar ni srečno poročen z ženo in dvema otrokoma ???

Ne, ni poročen in skupaj imata “otroke”, torej 3 ali več.

In vsi bodo na odru, da, da bo solz še več….ženska je preživela, ne umrla. Pesem bi morala biti vesela ? Ne pa oda trenutku ko ni vedel, kako se bo bolezen odvijala.

Koga zanima slab začetek, ko je konec dober??????

Še vedno upam da bo speljal vso promocijo, intervjuje, generalko…potem pa na nastopu tudi ust ne bo odprl v znak protesta.

Samo to ga lahko reši.

Sram me je zanj, da je šel delat.reklamo zase na račun ženine hude bolezni in s temi vprašanji v pesmi ” koliko časa še imava,” pa se mi je totalno zasrral, da tako brez občutka zanjo kaže lastno moško nesrečo celemu svetu in jo vnaprej na smrt obsoja ! Sebe daje na levo mesto in ji v obraz govoro kot da je že umrla, a sploh ve kako težka je smrt od raka??To pa zato, da bi požel lovorike kreten pokvarjeni!

Razen če jima je vseeno za vse in skupaj ciljata samo na keš

Ahm, pa Gašper Tič, bog mu daj mir in pokoj je bil tudi poročen s 6 let starejšo in je imel tudi 3 otroke. Če še ne veš, še ne tako dolgo nazaj so bili homoseksualci večinoma poročeni  in so imeli poljubno število otrok. Svoboda, ki jo imajo zdaj traja šele kakšnih 30-35 let, prej je ni bilo.

Spoštujem oba, ampak ta pesem ne spada na evrovizijo!!! In ja, če je preživela, bi morala pesem biti živahna. Pa nehajte že balade pošiljat na evrovizijo!!! Omar je mel dobre rockovske komade zmer, pol je šel pa na evrosong z enimi fag baladami. Pejte nekam s tem.

Takole bi rekla: če se film začne s tragedijo (npr smrt žene) in se nato tekom filma zgodba srečno konča (nova žena, nova družina), se film konča z veselo pesmijo.

Whoopi Goldberg je igrala v takem filmu, ko je njen delodajalec izgubil ženo, a se nato ponovno zaljubil (vanjo, seveda).

Nasprotno se je Titanik končal z žalostno pesmijo, ker se je film začel obetavno, a končal žalostno (on umre).

Klemen bi moral peti odo življenju in ljubezni do “svoje” Mojce, saj ima zgodba srečen konec.

Ko bo pel o svojem strahu izpred par let nazaj in bo ona na odru živa in zdrava, bi se moral vsak vprašati: “pa saj je živa fant, kaj jočeš in te je strah???”

Patetično, res!

Večje patetike že dolgo ni bilo videti. Kako ga ona trenira kot enega otroka je pa itak vsem jasno. Patološko do amena, ampak copata se pač pusti svoji možači dominantni ženi. Bljak, ogabna sta, sploh s to zgodbo, prav prodala sta se za nek šov. 🤮

Ne vem, kaj ste gledali, ampak sploh ne morem verjet – a sta bila res tako porazna?

Ok – kje in kdaj ste to gledali? 

Sicer je pa njuna in predvsem njena zgodba s smrtonosno boleznijo, ki jo je ozdravila sama na naraven način zelo ganljiva in radikalna in neobičajna v vseh smislih, predvsem sta pokazala in dokazala, da močna povezava reši (skoraj) vse težave. Vsaj Mojca je enkrat rekla, da ji brez njega zagotovo ne bi uspelo preživeti. Deep.

Dovolj ganljivo in pomembno, da se ovekoveči v pesmi.

In kakšne neprimerne pesmi smo že videki na evroviziji … nič ne bo hudega, če bo Slakonja ‘poseben’. Dvomim, da nas bo popolnoma razočaral. Mogoče ni dobro vedno razmišljati v stereotipnih okvirjih, kaj sodi ali kaj ne sodi na evrovizijo, ko pa vemo, da so včasih zmagovali totalni čudaki!

Prosim, naj nekdo že končno napiše, kje in kdaj ste to gledali. Slakonja in Mojca, ki ga komandira.

Hvala

Nikjer.  Saj vidiš, da ena in ista zlobnica piše vse možne bedarije.

V vsakem časopisu, ki ga kupim, razprodajata njuno zgodbo.

Pa niso avtorji njune zgodbe vedno eni in isti.

klepet, 10.05.2025 ob 09:04

Prosim, naj nekdo že končno napiše, kje in kdaj ste to gledali. Slakonja in Mojca, ki ga komandira.

Hvala

To je bilo že pred meseci v Tedniku. Tudi jaz sem gledala, neprebavljivo. Kar naprej mu je skakala v besedo, dokončevala njegove začete stavke, ga usmerjala. Res grdo za videt. Kot dominantna mamica in otročiček.

Obadva sta zelo fajn človeka. Mojca je pač bolj klepetave sorte in ja, je prodorna in močna ženska, a daleč od tega , da bi gazila čez ljudi. Klemna pa dojemam kot zelo senzibilnega in inteligentnega človeka. Včasih si mislim, da so ljudje ‘še kar’ … potem pa vidim takšne prav zlobne, privoščljive komentarje in me prav razžalosti kakšni so lahko ljudje.

Vsak nosi svoj križ, 09.05.2025 ob 21:50

Ahm, pa Gašper Tič, bog mu daj mir in pokoj je bil tudi poročen s 6 let starejšo in je imel tudi 3 otroke. Če še ne veš, še ne tako dolgo nazaj so bili homoseksualci večinoma poročeni  in so imeli poljubno število otrok. Svoboda, ki jo imajo zdaj traja šele kakšnih 30-35 let, prej je ni bilo.

O kom ti to ????

Kakšna primerjava je to ?????

Jaz sem rekla, da sta mi oba ok, sam ta pesem je prav patetična za evrovizijo!!! Pa še besedilo je dobesedno, pravi tekstopisci so podobni pesnikom, ker znajo bolj z besedami. To bi lahko zapel recimo na pogrebu, kot je nekdo prej omenil.

Vedno je imel neke živahne pesmi, zdaj pa ta patetika.

Ze lep cas ne spremljam Slakonje. Nisem se niti slisala njegovega komada z Eme. 😀 Mi pa ta njegova partnerka deluje narcisticno in polna sama sebe. Mi je bila zanimiva na zacetku (dooolgo casa nazaj) s svojo zgodbo o tem, kako se je pozdravila. No, pa mi je kmalu zacela oddajati cudno, psiho energijo. V njej vidim podobnosti z neko mojo znanko (isti stil-obe igrata neko poduhovljenost, ki je krinka za narcizem) in tudi ta znanka komandira svojega partnerja oz. je vedno glavna. Revez sploh ne pride do besede, kadar smo se kje druzili, ona govori 80-90 % casa. On pa misli, kako je ona kul in super in poduhovljena. Ta znanka tega tipa se izkorisca (oz. same neke leve sluzbe oz. bolj kot ne brezposelna), morda pa tudi Mojca Klemna tako vrti? Skoda tega Klemna, tak talent, pa se je tako podredil neki fejk baburi.

Ma povsod, ko sta skupaj, ga komandira, dokončuje stavke, skače v besedo, še odgovori namesto njega.. možača je in prav na živce mi gre. Da prodajata neko osebno zgodbo za lastno promocijo, ki je zadnje čase umanjkala, je pamprav patetično. Meni sta oba čisto mimo, sploh zadnje čase, ta Faturjeva pa itak igra neko kvazi poduhovljenko, je pa psihično precej motena, narcizem ji seka ven na vsakem koraku..

Skratka – meni sta oba bedna, čeprav mi je bil on v preteklosti ok. Zdaj pa ga vidim kot neko copato, ves objokcan, čustven, sentimentalen, blabla, vse za slavo, vse za ponoven skok med “slavne” vse za prepoznavnost, vse za denar.

preživeta zgodba, videna in slišana že neštetokrat.. jasno, da jo zdaj opevajo, tako onadva kot javnost, ampak cmon no, nekaj tako osebnega hraniš zase, za svojo intimo, ne pa da greš s tem jokcanjem na evrosong. itak je bil nastavljen, vedelo se je da bo zmagal. meni sta ta dva čisto mimo, očitno jima manjka pojavljanja v rumenih tiskih, prej sem ju, sploh Slakonja, bolj cenila, faturjeva mi je bila pa vedno antipatična.. zdaj po bolezni pa je sploh ne prenašam več s svojimi izpadi.

k sm vidla nekej intervjujev z obema, mi je blo takoj vse jasno. tole je ena možača,on pa en otroček ob njej katerega je treba še v red spravit. tut zdele ne more bit sam v švici,se mu loh kj prevč zgodi,tale ga more skomandirat in ga met pod kontrolo čist vedno in povsod. en prav patološki parček ki to na veliko oznanja v javnost, ki je preglupa da bi to poštekala. no, sej imata se pa blazno rada, phaha. 🤦

New Report

Close