Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek KLEMEN SLAKONJA

KLEMEN SLAKONJA

Ne pozabite, ona dva sta igralca. Igralca. Pustimo ali dobra ali ne, ampak sta igralca. Slovenski raji res ni zahtevno prodat neko tako osebno zgodbo, ki je nihče pri zdravi pameti ne bi izpostavljal. Vi pa kupujte to jokcanje in sentiment, ko vas vlečejo za nos. Naivneži Slovenčki.

No, pa še ena primerjava: v čem se njuna zgodba razlikuje od Nine Osenar? V ničemer.

Imaš neko bolezen, ki si jo prebolel sam in s pomočjo partnerja. Nato govoriš o tem, kar daje ljudem vedeti, da ne glede na to, kakšna je bolezen, če imaš super zakonca, lahko vse rešita sama. Ne rabiš pomoči od zunaj (zdravniki, zdravila…).

Torej pri obeh je nauk zgodbe: super zakonec te reši vsake bolezni.

Zdej je itak moderno, da vse izpostavila javnosti, vse najbolj intimno osebno, samo da se trži in promovira. Za bruhat, Slakonja je padel nizko, da nižje skoraj ne bi mogel. Poleg tega smo dobili vpogled, kako delujeta kot par, ah, porazno, totalno obrnjene vloge, ona možača in on copatar, ampak očitno jima super truper funkcionira. Še o prvem seksu po njeni bolezni naj govorita, kot je to Osenarica, ker je menda tako zelo jokala. Ja ja, pet let ni vstala iz postelje, zdaj pa ko rožica.. eh..

Meni sta pa oba super. Kot osebnosti, ustvarjalca, polna idej, kreativna. On izjemen talent, samo poglejte vse imitacije evrosonga, pa seveda vse ostalo umetniško delo

Pesem je pa res malce resna in žalostna, ampak vredu, uresničil si je svoje otroške sanje priti na evrovizijo. Pa naj bo, poleg vsega ostalega šunda, ki ga sicer imamo… ni bilo boljše pesmi, žal. Tudi to bo minilo.

So pa spoznali Slovnijo nekoliko bolje in pobliže, že zaradi vseh imitacij drugih evrosong izvajalcev. Je vsaj pozornosti pritegnil veliko več kot kakšni prdhodniki, da ne omenjam tistih zaspanih dveh mladičev, ki se jima glasovanja še spremljati ni dalo… pa to je ja šov, bi morala skakati, unadva pa spala v zaoderju…eh, je pa Slakonja milijonkrat boljši,

Odgovor na objavo uporabnika
Še en komentar, 10.05.2025 ob 21:26

Meni sta pa oba super. Kot osebnosti, ustvarjalca, polna idej, kreativna. On izjemen talent, samo poglejte vse imitacije evrosonga, pa seveda vse ostalo umetniško delo

Pesem je pa res malce resna in žalostna, ampak vredu, uresničil si je svoje otroške sanje priti na evrovizijo. Pa naj bo, poleg vsega ostalega šunda, ki ga sicer imamo… ni bilo boljše pesmi, žal. Tudi to bo minilo.

So pa spoznali Slovnijo nekoliko bolje in pobliže, že zaradi vseh imitacij drugih evrosong izvajalcev. Je vsaj pozornosti pritegnil veliko več kot kakšni prdhodniki, da ne omenjam tistih zaspanih dveh mladičev, ki se jima glasovanja še spremljati ni dalo… pa to je ja šov, bi morala skakati, unadva pa spala v zaoderju…eh, je pa Slakonja milijonkrat boljši,

To je pa zelo grdo. Zalagašper sta nas zastopala z drugo najboljšo pesmijo kar smo jo kdaj izbrali (po Samo ljubezen).

helsinki23, 10.05.2025 ob 23:47

To je pa zelo grdo. Zalagašper sta nas zastopala z drugo najboljšo pesmijo kar smo jo kdaj izbrali (po Samo ljubezen).

Slakonja ne seže do gležnjev Zali in Gašperju, tole bo itak polomija, kako sramoto si je naredil, je pa itak vsem z zdravo pametjo jasno…

TUDI meni sta bila Gašper in Zala top!

Gora se trese, se je miš že rodila?

Vsak nosi svoj križ, 09.05.2025 ob 21:50

Kakšna spolna usmerjenost ga tlači k tlom ???

Mar ni srečno poročen z ženo in dvema otrokoma ???

Ahm, pa Gašper Tič, bog mu daj mir in pokoj je bil tudi poročen s 6 let starejšo in je imel tudi 3 otroke. Če še ne veš, še ne tako dolgo nazaj so bili homoseksualci večinoma poročeni  in so imeli poljubno število otrok. Svoboda, ki jo imajo zdaj traja šele kakšnih 30-35 let, prej je ni bilo.

Upam, da ne boste napisali, da mu je natvezila, da ima enaka nagnjenja kot Gašper Tič.

dajmo Klemen, 09.05.2025 ob 08:23

Grdi ste. Kako lahko tako pišete. Kaj sta pa naredila narobe….svojo zgodbo sta povedala…bodite prijazni do njune družine….tudi če vam pesem ni všeč, vam ni treba bit nesramen….vsak izmed nas lahko prispeva k boljšemu svetu, včasih tako, da molčiš, če v tistem trenutku nisi sposoben povedati kaj lepega, pozitivnega

Dajmo Klemen!!!!

Lep komentar. Se zelo pridružujem mnenju.

Konec koncev – zakaj bi Klemen prepeval patetično o nekih nedoživetih čustvih, če pa ima tako pomembno čustveno izkušnjo, da je družici pomagal  dejansko preživeti, saj jo je njegova skrb ‘opolnomočila’?

In, roko na srce, Mojca je drjansko ‘čudežno’ preživela. Obvladala je ‘neozdravljivo’ bokezen in se ozdravila, klinično potrjeno! V resnici je zmagala Ljubezen, njuna, ljubezen do življenja, otroka, narave, ljudi, ljubezen do ssme ljubezni. In ključno vprašanje, ki vznikne, je zagotovo ‘koliko časa na je sploh še ostalo’, kot se sprašuje v pesmi.

Sem hvaležna Mojci za njeno zgodbo preživetja in Slakonji, da jo je opeval in jo sploh omogočil. Naj praznujeta svojo zmago nad večnim dvomom na veke vekomaj.  In mi z njima.

KrEna2025, 11.05.2025 ob 08:28

Lep komentar. Se zelo pridružujem mnenju.

Konec koncev – zakaj bi Klemen prepeval patetično o nekih nedoživetih čustvih, če pa ima tako pomembno čustveno izkušnjo, da je družici pomagal  dejansko preživeti, saj jo je njegova skrb ‘opolnomočila’?

In, roko na srce, Mojca je drjansko ‘čudežno’ preživela. Obvladala je ‘neozdravljivo’ bokezen in se ozdravila, klinično potrjeno! V resnici je zmagala Ljubezen, njuna, ljubezen do življenja, otroka, narave, ljudi, ljubezen do ssme ljubezni. In ključno vprašanje, ki vznikne, je zagotovo ‘koliko časa na je sploh še ostalo’, kot se sprašuje v pesmi.

Sem hvaležna Mojci za njeno zgodbo preživetja in Slakonji, da jo je opeval in jo sploh omogočil. Naj praznujeta svojo zmago nad večnim dvomom na veke vekomaj.  In mi z njima.

Vse lepo in prav, skoraj idealno, če ne bi poslušali oddaj na TV, kjer ga partnerica podučuje kot nezrelega otroka.

In če ta balada, ki je sicer lepa, ne bi bila na Eurosongu, kamor ne sodi.

Je treba uporabiti za vsak komad temu primeren oder.

nemogoče je mogoče, 11.05.2025 ob 08:09

Upam, da ne boste napisali, da mu je natvezila, da ima enaka nagnjenja kot Gašper Tič.

Pa še malo za promocijo in reklamo.

Dej krena, ne bluzi, tvoj domet je tok omejen kt njun, pač podpiraš marsikaj, kar je sramotno in podlo. Pfuj!

A ste bili zraven, da veste, kako je ona čudežno oživela?

Jaz sem tudi, moja soseda tudi.

Papir prenese vse !

Patetika brez primerjave. Da bo na predzadnjem mestu, spet sramotno. Cel šov, od sece, petnajkrat popravljena v štikli, sploh ne razumem in ne želum, zakaj moram financirati rtv in dodatke k tem? In še novi davek, ki ga ne bom koristila. Plače aka gor, da neznancu pokrijem dso? Adijo pamet tam gor. Po rokovskih.

Ko bolezen postane egotrip za nek ultra bedast komercialen šov.

Porazno.

on mi je bil dejansko do zdaj kul..dober imitator, performer..

zdaj to v zvezi evrovizijo in ženo..omojbog no. Nisem si mislila, da je tako pod njenim vplivom, še v Švico je mogla it zraven..In ja, ni mi všeč njen način obnašanja, skače v besedo, končuje njjegove stavke, pa bi rekla, da ima Klmen kar visok IQ in je precej brihten..zakaj mu je tega treba. Presenečena sem precej.

Pesem sicer gre v uho, ampak iz bolezni naredit šov, pa mi ni ok.

Tudi jaz sem mislila, da je Klemen inteligenten, glede na to, kaksen talent (je bil). No, sem narobe mislila. Tudi moj znanec, zelo brihten IT-jevec, je pod absolutnim vplivom svoje partnerke, ki je kopija Faturjeve. Prav njo sem videla v Mojci, tako zelo podobna primera. Narod naiven oz. nepoducen o tematiki narcizma/toksicnih odnosov, pa ploska in naseda tem zgodbicam o ozdravitvi. Kot kaze je tudi Klemen travmatiziran in sam sebe nima rad oz. nima nikakrsne samozavesti in taksen clovek potem avtomatsko pritegne baburo kot je ta njegova. Kajti moski z zdravo samozavestjo bi to Mojco odpikal po hitrem postopku. Pogosto pa sicer mesamo custveno inteligenco z inteligencnim kvocientom, ki sta pa dva razlicna pojma. Vsi skupaj so ze posteno tecni, Faturjeva in Osenarjeva.

Prepričana sem, da se bo uvrstil v finale, če že ne bo dosegel doslej najvišje uvrstitve.

To kar sta naredila s svojim nastopom, je popolnoma očaralo Evropsko glasbeno sceno.

Klemen, vso srečo ti želim !

Predstava za javnost ni uspela.

Bolje, da bi nastopal sam.Bolj mladostno.

cocola426, 12.05.2025 ob 16:48

Prepričana sem, da se bo uvrstil v finale, če že ne bo dosegel doslej najvišje uvrstitve.

To kar sta naredila s svojim nastopom, je popolnoma očaralo Evropsko glasbeno sceno.

aaaa rees, si prepričana? No, bomo videli.

New Report

Close