Najdi forum

Klemenxx, Hmmm, Tajfun

pozdravljeni

Ali ste Klemenxx, Hmmm in Tajfun ista oseba?

lp

Tako je, verjetno to sklepaš po govoru, ker si otolaringolog (to je dohtar
za grla).

hehe..

lp

…ja res je to sem ugotovil na podlagi vašega prepoznavnega govora!

lep pozdrav

dohtar

Svečana izjava:

Spodaj podpisani Klemenxx svečano izjavljam, da je moje ime
Klemenxx, ter da nimam nobenih stikov z cenjenima kolegoma
z imenom Hmmm, ter Tajfun-om.

V zagovor lahko povem, da se razen preko foruma sploh ne poznamo, niti
pira nismo skupaj še popili, niti se nismo slišali recimo po tf, čeprav smo se
enkrat resno dogovarjali, da bi šli na en pir (ali na dva se ne spomnim več).

če bi velecenjeni Otolaringolog bil malce pazljiv pri prebiranju člankov obtoženih treh, bi lahko razbral iz odgovorov, da smo to tri različne osebe, khmm
mogoče smo pa samo različne osebnosti hehe..

Zakaj te pa to zanima..

lp

Pa smo spet pri piru :))

Zgleda, da se bo res končno treba dobit na tem pirčku, da ugotovimo ali smo ali nismo isti kloni nekega nutty profesorja, pa še grlamož bo lažje spal, ker se mu ne bo treba več ukvarjati z takimi podrobnostimi.

…če bo pa kdaj koga izmed tebe treh bolelo grlo, se pa le oglasite v moji ordinaciji, pa boste rekli “A” in bomo zadevo uredili.

Kar se pa tiče tega foruma je pa dobra zadeva, sem se že obrnil na vas ko je nekaj ponagajalo, pa smo z vašo pomočjo uredili.

Kar se pa tiče mojega poklica, pa naj povem, da nisem samo za grla ampak smo otorinolaringologi za grlo, ušesa in nos, he he…

lep pozdrav vsem trem

dohtar (za grla)

He, kako so lahko sporočilca na forumu zavajajoča. Jaz sem enkrat že obtožila Primoža, da je Klemenxx, ker ima tako zelo hiter odziven čas in tudi hčerki, pa je to Primož takoj v živo demantiral, he, he…

Karmen, Karmen cc,cc.

Jaz nikdar ne bi hotel biti Primož hehe..
Ali si ga spomnila tudi da mi je dolžan še eno kavo ?? A to pa najbrž ne.
Pa tudi moja črka r v sporočilih je malce drugačna od Primoževe, kar poglej hihi..

lp

Ker imam zadnje dni veliko opravka z zdravniki in zdravstvom, me vprašanje otorinolaringologa (madonca kakšna grda tujka, komaj sem pravilno napisal) niti ne preseneča. Tajfun ima že nekaj dni zelen trakec na roki, da ga na kliniki niti slučajno ne zamenjajo s kakšnim Klemenon ali hmmm. Ponujali pa smo mi že dietno prehrano in grenak čaj, kar sem prijazno odklonil.

Vse na forumu želim lep sončen dan, predvsem pa ZDRAVJA!
Če se bom v prihodnje redkeje oglašal tule, boste že vedeli, kje sem ‘zaprt’.

Tajfun

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close