Klemenxx ,pomoč rabim

Iz neta sem si preneso en program (bearshare) !!! Ko pa ga hočem inštalirat pa mi nikakor ne uspe !!! Pojavi se mi problem izpiše se mi namreč opozorilo z vsebino
C:\DOCUME~1\JANJA ~1\TEMP\VVSNInst.exe-to napiše v modri vrstici
Windows nima dostopa do navedene naprave , poti ali datoteke , morda nimate ustreznih dostopnih naprav .
Vse skupaj pa traja inštalacija do 82 % !potem pa še opozorilo od antivirusnega NOD32 , da da je nekaj dano v karanteno in ,da lahko okno zaprem !!!
Upam , da sem dosti napisal v čem je probrem

Česa pa ne razumeš ?
NOD je na varno dal (sklepam da) virus ki je (sklepam da) prišel s tem programom.

Izprazni TEMP direktorij in vse druge nepotrebne datoteke…
Lp, Max

Kako pa se izbriše TEMP direktorij in druge nepotrebne datoteke
Greš v mapo c:\Documents and Settings\JANJAneki\TEMP izbereš vse in pritisneš tipko Del.
Samo dvomim, da bo to rešilo tvoj problem

hmmm- kaj pa pol misliš ,da je narobe , da ne gre ?!?
To kar ti je povedal že Andrej.
Namestitev očitno razpakira neke datoteke v temp mapo, antivirus pa zazna, da gre za adware (WhenUSearch) in ne pusti naprej.
A to želiš namestiti Bearshare, ali si z Bearshare nekaj potegnil in želiš namestiti tisto?

Ko želim inštalirat bearshare !!!

Kateri pa je potvoje najboljši – hitrost- jaz imam zdaj eMULO pa je počasna -odprte oči pa kljub temu !!!!

Nekaj “najboljših” P2P programov:
Bitcomet:
BitTorrent:
eMulePlus:
utorrent:
Lp, Max

Čisto možno, da ti je našel tegale Win32/Bagle.FA , ki ga opisujejo na nod-ovi strani:

Sej dela tudi Emula kar hitro sam moraš odpret porte in imet malo potrplenja pa gre.Na primer COD2 mi je zvleklo v ~2 dneh.
Forum je zaprt za komentiranje.