Klemenxx
Primoz ti bi moral tega poba z nickom Klemenxx najet, da bi bil tvoj pomocnik, vsaj kar se tice te teme foruma 😉 hehe. No Klemen pohvalno da tako pridno pomagas. Jst do zdej sploh nism vedu da je Primoz “Racunalnistvo” notr dal.
Primoz ti ti, lahko bi kaj povedal, na drugih forumih, hehe 😉 no sej bom tut jst kej probal pomagat kukr bom pac na netu, malo mi studij odzira cas prezivet na internetu in s tem na tem pageu.
P.S. Primoz lepo skrbis za ta forum (Keep up the good work), bos dubu za pivo ko se vidmo 😉
LP Darko
Darko hehe.
Kako pa veš, da sem pobeč..
Kaj pa če sem že bolj starejši in samo želim pomagati ostalim ???
lp
Darko
tisto o pijači mi je bilo všeč, pa seveda še Klemna zraven 🙂
Bom pa v ponedeljek, zadevo, da l še na drugi strani, na tisti vstopni v forume. To je toliko, da smo probali, da vidimo odziv.
primož
Em Klemenxx ne bi glih reku da si starejsi (al se motim)?
Ja za pijačo sploh ni panike, bomo sli pa vsi trije (pa ce nimate proti, se kaksno bitje nežnejšega spola vzel s sabo ;))
P.S. mal pozn jst to pisem nazaj, ampak sm mal preveč pozabljiv, ampak obljubim da bom zdej mal večkrat sm pogledal.
Zelim vama obema lepe praznike.
LP Darko
Živjo.
Za kakšno pijačo ni nikdar prepozno.
Samo kak dan prej pa le povejta.
lp
Moja draga pogosto uporablja vaše strani (mogoče prepogosto, njena stvar) , zaradi tega tudi jaz malo pobrskam oduzadi.
Iz tega sklepam, daje Primož urednik med.over.net-a .
Če je to tako, potem poglej malo 213 vrstice tvoje kode na nekaterih forumih, kjer so se ti prikradle napake, ki večino aplikacij ne motijo (IE,Netscape,Opera…), vedrar pa z določenimi vračanji v history kličejo del memorije, ki je nepravilno alocirana in posledice, crash,bum,close,fatalerr, …
Mene ne moti ker jih mi aplikacija sama preskoči (VB) .
Drugače pa lahko pohvalim večino stvari.
Tip a si ti normalen kaksen radeon?!? K bi bil sto let za opicam
dej mal okrog poglej pa ksno buklo preber BUTHED
Ziher mas Spectruma doma (na gumice) -sicer pa ce bi mel tvoj
fotr gumico ti nebi kle brihtolu
Nataša živjo.
Imaš čisto prav, kar si napisala, da sem Buthead.
In zato se tukaj ne bom več oglašal.
Pa poizkusi ti pomagati ostalim, ko si tako pametna.
Lepo se imejte še naprej.
Klemenxx
NATASA a so se ti možganske krivulje malo povečale, pa misliš da si Einstein – si pa samo kura. Takšni su tisti, ki nekaj pametnega preberejo, pa mislijo da držijo boga za jajca. Sori ampak tvoj post je dokaz. Pljuvat zna vsak. Pa še nesramna si povrhu. Za čist brez veze.
Hvala bogu si prsu k pamet tud ti se lepo mej uni si nej pa sami
pomagajo -zato so pa servisi
Ves kva ti NN bol kura kot AMEBA , kokrat si pa ti prjel boga za jajca,ker jest ga se zmer drzim
tuki si me pa lahko ogledas:
http://www.slikce.com/seks/h008/index.html
razpoč se
Pa da bi najvecji del vate prletu
Upam da ne verjamete, da je tale NATAŠA res punca, se že po pisanju vidi, da je mulc, ki je verjetno pojedel vso računalniško znanost tega sveta, doma pa ima gameboya in upa, da bo dobil PC.
Zdej pa tkole bejbika prej bi zate rekla da si nek mulc k pojma nima zakaj
je sploh na svetu lohk se pa dobimo pa da vides kok babe sm
pa se lohk na 4 oci pogovoriva al pa na 12 kuker vas je vseh skupi
da videm kolk je teh decov v hlacah
nataša, tisti, ki res dost znajo, ne serjejo tko kot ti, tako, da nam je itak vsem jasno kam pašeš, ne glede na to kok pišeš.
NATASA falil si forum! Jasno je da nisi punca.
Kaj ni nikogar, ki bi takele ‘Natase’ s foruma popucal 🙂
Ej ti tajfun ne pihi takih klobas da te jest ne popucam pa da vidm kok bos lohk
srfu
No, ‘Nataška’, sedaj si prvič odgovorila brez zezanja in traparij. Pamet v glavo – pa naravo, namesto, da tle čvekaš po nepotrebnem.
Jebite se mi vsi pametnjakovici,pizduni,zahojenci,zblojenci,pihnjenci,
zafrostreranci,auspuharji,teleta in majhni kurci
AND @!#$ YOU ALL SUCKERS
A bi ti rad da jest teb ritko popucam,da ti tarzane z ritnih kocin popucam
Posran pozdrav
Klemenxx
Forum je zaprt za komentiranje.