Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Klepet

Klepet

Pazi da ga kap nebo.

Mat kurja, jst pa razmišljam kaj ti to o kukavici. Ne, kukavica med kure, to pa ne!!!

KR GREM, NUBEDEN ME NE MARA.

To pa nebo držalo.

daj daj, ne jokaj, rajši eno zapoj!

Si te predstavljem kot onega grdega račka iz risanke, kako pobesi kljunček, žalostno gleda in presunljivo gaga, da ga nihče ne mara.
No, no, saj te maramo.

GLEDE TISTE IZJAVE.se boš pa zjutraj tuširala-popravilo-se boš pa še zjutraj-bolje 2-krat kot nikoli ha,ha,ha

Piki, ljubica draga, še KAKO te maram ! Ampak se zdajle raje malo smejem, kot, da bi več pisala…

Kje ste sedaj vse?

Punce jst vam želim prijeten klepet še naprej……..jst grem spančkat. Filma je konec in posteljica že čaka 🙂

Lepo nedeljo vsem skupaj!

Nočko,Kristi*

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

ha ha, čakam, da bo kira naj napisala…al, pa da bo kakšen martini ponudila… ojoj, ne danes ga ne bom, me je preveč glava bolela…

pod tušem

..sama?

hi hi hi….

Pa daj no, saj more met dobre živce, tako kot vsi naši moški!

Škoda da odhajaš.
Lahko noč in prijetno nedeljo.

A tebe tud, mene že cel dan mal glava boli, pa ne prehudo. Nekaj je v zraku.

pa ne nad vami. Nad to kišto. Mi dela s polžjo hitrostjo. Sploh ne morem kulturno čvekat. Ste pa me vse nasmejale, jst vas mam tud rada, en velik objemčekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.

Aha,jeklene.

ja, v zraku, dreka, nekaj je v moji glavi…migrena..

VIRUSI! Zaradi virusov dela kiušta počasi! Pa ne tisti virusi, da ne boš zdaj limone , pa vitaminov na računalnik špricala…

Daj tej kišti eno z leve in eno z desne,mogoče bo kaj pomagalo.

..pa še eno brco med jajce…

Divje! A imaš lap-top seboj?;-)

Uj,to pa boli.

aha, pa še kak! samo potem takoj uboga…

Si že poskusla?

New Report

Close