Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Klepet

Klepet

Ups,se spomnim ja.
Me pa res daje pozabljivost.

Ampak,mogoče pa niti ni tako smešno!

Sušit pamperske, hvala ne, je že brez tega problem z vneto ritko…

je rekel moj mož,pa ji dajva en paket,pa človek še vprašat ne upa,odkod je-pa itaq ne veš,a je res a ni(a za internet pa je dnar)

Še dobro da ne jem kaj tukaj zraven.

ne bi rada katere užalila, res ne, ampak men je že to čudno, ko se ene napisale, da majo otročke doma v gatkah in štunfih. no, saj sem napisala, da se mi zdi mal hladno (kljub kurjavi), brez žabic, ne vem no….

No vidiš!

Punce, saj ne zamerite, usput gledam film z Barbro Streisand na Poptv. Me ma, da bi se kar na novo zaljubila. A nista dobra?? Pišuka, filme pa znajo delat.

To pa zveni jezno.

nam ne dela pop tv

Jaz ga tudi gledam z enim očesom.

pa je men tut to na misel prišlo

Evo, July, isto sem pomislila sama, čeprav me je najprej melo, da bi kar prečekirala kaj imam za podarit:-(

Kako pa ve partnerju poveste (če sploh mu), da greste oz. bi šle rade mal na forum?

Pri men se je začelo takole:
Dej sprav se prosim mal s kompjuterja, ker morem neki nardit!
Pa gre in pride če pol ure nazaj in vpraša, če še delam.
Ja valda, men gre kr na smeh.
Pol pa pride bliže in vidi, da čvekam neumnosti.
Od takrat naprej je “delam” sinonim za visenje na forumu.
In včasih me pokliče, pa vpraša, kaj delam. Jaz pa pravim, da “delam”. On pa, ja uboga revca, saj se boš čist istrošla.

Joj, tolk mam dela, da se ven ne vidim, pa ve?

ej, pa sej mogoče je pa res. maš pač svašta folka. v materinski tut svašta sprašujejo. na primer, ali je vloga očeta pri porodu dvojčkov kaj drugačna kot pri enem. pa ta še ni tok huda.

Ja, meni tudi, ampak a bi se vedve faj počutile, če bi imele občutek, da se nekdo malo norčuje iz vaju, iz vseh?

Jaz ne rečem nič , kar grem, mojemu je tak vseeno za računalnik….on pa je najbolj srečen, da ima pred Tv mir…

No v te debate se pa ne bom spustila. Jaz sem to napisala in škoda, ker ne moreš videt mojega sončka, kako je srečen ko ga odvijem (no saj ni tako zelo nesrečen ko je zavit, pa vendar), začne kar vriskat in da je ritica rožnata, mu nataknem hlačke in potem leži in dviguje nogice ful v zrak. Ne počnem tega zaradi pampersk, ampak ker mu paše, res pa je da zagotovo na ta račun prišparaš kakšno pleničko.

Tudi če je šlo za provokacijo, ne obsojam nikogar, mislim, da je bil moj nasvet vseeno dober in namen pošten.

mogoče sva se narobe razumeli. tudi jaz mojega pustim nekaj časa pri previjanju odvitega, imela pa sem občutek, da jih mate vi cele ure. in ker si napisala brez žabic, sem pač pomislila, da moj je pa v dvojnem (žabice plus trenirkica), pa da te mali ne uravnavajo temperature pa tko… pa res ne mislim provocirat. se mi zdi, da je na tem forumu ogromno tega, takoj vse pomislite na provokacijo.

assya, srce, ampak tole je pa čist odbito! A ti to resno?;-)))))))

Ja, mi isto. Zdaj pa ne odpiram več kakšnih neznanih linkov. Enkrat sem prav na tem forumu, fasala enga vraga. Če se še spomnete Severine in njenega filmčka? En norc je napisal, da je na enem linku tak filmček, ko ga še nobeden ni vidu in jaz @fna seveda kliknem in joj. “You are an idiot, tralalalalalalala……” Sn mogla direkt računalnik izklopit, ker nisem mogla strani zapret. Pol pa čez en mesec sredi ljubega miru začne računalnik peti: “You are an idiot, tralalalalalalala……” Sem se skor srala, ker sem bila sama doma.

Se nebi čudila če bi kakšna mamica to prakticirala (pampers),ko pa nekateri ne pridejo z denarjem iz meseca v mesec.

Moj “nesrečnež” itak ve kaj delam, se dostikrat skupaj smejima…

Zdaj sva že super uigrana, kdaj kdo lahko obvisi na rač.;-)))))))

Sem se nasmejala,še sedaj se smejim.

nč srce, me že kregajo :((((((((((((

ahah, tudi jaz sem bila med temi norci…groza, ker sploh nisi mogel izklopit…jaz sem kar iz elektrike kabel potegnila…Mož me je pa tak nahrulil…ja baba radovedna!

New Report

Close