Klepet
Moj je v gatkah od 15-30 minut, v bistvu počakam da se vsaj polula, če pa se pokaka, pa ga potem dam v pleničko. Danes ko pa je že tako bilo toplo, je pa imel čez dan samo bodi, trenirkico in štumfke. Ko je imel malo hladne nogice, sva pa zamenjala za žabice. Moje mnenje je, da se tako utrdi. Za inf. moj prvi je bil prehlajen zelo malokrat v 6 letih, lahko na prste preštejem.Kolegica pa je svojo ves čas preoblačila, oblačila, filala z vitamini, pa je bila non stop na antibiotikih. Jaz svojega še ven peljem brez kape, mora res hudo pihat, da mu jo dam. Je pa itak v zavetrju košare.Isto smo počeli s prvim, pa je imel samo 1x vnetje ušesa. Nevem, meni to nekaj pove. Sicer pa jaz nikogar ne silim, da dela po mojem receptu.
Uživajte še naprej, se grem posvetit filmu, se prav fajn razvija.
Ej, punce dejte nehat no. Saj ni hude krvi. Jst nobeni ne zamerim, morda pa bi katera še ugotovila, da moj recept drži. Jaz sem globoko prepričana vanj, dokler me nekdo ne prepriča v nasprotno. Res mislim, da veliko mamic preveč zavija svoje otroke. Pa da ne bom pametno izpadla, tudi sama sem prvemu hotela dat kapico recimo po kopanju, pa je moj rekel, da ni govora, da se to sam pajca. Podučil me je, da je pomembno, da se ne šetam iz prostora v prostor, če so različne temperature in počakam, da se ohladi. Naj povem, da sem kot otrok imela huda vnetja ušes in da me je mama prav posiljevala s kapami in ruticami. Zato recimo verjamem v to teorijo.
Drugače pa sem danes kar vesela, očitno Žigec spi in to že od 21h. Me prav zanima, kdaj se bo zdaj zbudil in ali bo hotel jesti? Jedla sva ob 19.30h. Tole bo zanimivo.