Klepet ob kavi – obe ločeni
Ne poznam oddaje in voditeljic, a tako je danes. Poglej recimo Savino, vsake par let neizmerljivo srečna z drugim, tudi zakonska psihotetapevtka Veronika…zraven gre še čaščenje vsega luksuznega in plastični posegi do neprepoznavnosti.
Jaz se smejem, ker vem da je vse marketing, razsvetljenost pa produkt, odjemalkam pa ni pomoči, pač plačujejo davek na glupost.
jasmina630, 08.06.2022 ob 11:32
Velikokrat pogledam oddajo Klepet ob kavi. Jasmina mi je všeč, prav tako druga voditeljica Neža. Danes pa sem zvedela, da sta obe ločeni. Jasmina je celo med nosečnostjo spoznala drugega.
Ne gre mi skupaj. Naj bi bili duhovni in razsvetljeni, pa niti osebnega življenja nimata uštimanega?
Glede duhovnosti in razsvetljenosti se najglasneje oglašajo tisti, ki jim manjka tako enega kot drugega.
Ne vem no, kje ti vidiš pri Jasmini tako duhovnost … saj tudi sama se sploh ne predstavlja kot posebej poduhovljena oseba, njej predvsem gre za zdrav življenjski slog in za spoznavanje vedno novih in boljših metod za osebnostno rast. Jasmina ambicija je v televizijskem voditeljstvu in v tem je dobra, čeprav malo hodrasta včasih, na vsak način pa-kot edina odpira določene teme na popularnih televizijah. Meni je simpatična prav zaradi svoje inovativnosti.
Obnaša se pa kot mala estradnica, zato me njeno burno privatno življenje ne čudi. Važno je, da sta se razšla v nekem normalnem vzdušju.
Hjoj,haha,jaz ko sem bila pri Jasmini v oddaji,sem preden smo snemal,nisem mogla verjet kok suha zgleda v resnici. Kamera doda 10kg sto posto,to zdej verjamem. Sem ji rekla,kok si vitka,čist preklana,jst bi ti dala za jest. Pa sve se režale,pa je rekla,a res,moj mi pa skos žlico iz ust jemlje
Je pa meni Jasmina zelo prijazna. Mene je objela.
Morana, 08.06.2022 ob 15:58
Ej Redna, povej malo – zakaj si bila pri Jasmini? To je pa kar lep podatek o tebi. Zdaj povej na dolgo in široko
Ni mi treba nič govorit. Sej je oddaja na youtubu. Izvoli
.https://www.youtube.com/watch?v=rBBFbAGqAmg&t=8s
prava kava, 08.06.2022 ob 12:19
Ne poznam oddaje in voditeljic, a tako je danes. Poglej recimo Savino, vsake par let neizmerljivo srečna z drugim, tudi zakonska psihotetapevtka Veronika…zraven gre še čaščenje vsega luksuznega in plastični posegi do neprepoznavnosti.
Jaz se smejem, ker vem da je vse marketing, razsvetljenost pa produkt, odjemalkam pa ni pomoči, pač plačujejo davek na glupost.
Zakaj se smeješ? Ta Savina je dejansko vsakih 5 let srečna, zakaj ne. Zagotovo bolj kakor ti, ki se 30 let držiš zdolgočasenega partnerstva, kjer živita drug mimo drugega in si tem ženskam samo fauš…Čudovite pravljice trajajo v povprečju samo 5 let, potem se vse poliže in Savina oddide na lov za novim partnerjem. In kaj ji manjka? Nič, uživa…
Slednje ne poznam teh voditeljic, ampak menim, če je ena noseča spoznala drugega partnerja, ki ni oče otroka pomeni-da se je s tem samo uštela, otrok bo v vsakem primeru srečen, boljše tako, kakor se slepit in ostat z očetom otroka, ki te je mimogrede morda celo varal pa si si zatiskala oči, pa saj bo pa saj bo, otrok spremeni vse, res spremeni, samo na slabše….zaupala je kretenu in se ga pravi čas losala. pametna poduhovljena ženska, ki ima jajca:) kar marsikateri copatar nima.
ravno zato, 08.06.2022 ob 11:39
Saj ravno zato, ker sta prosvetljeni, sta se locili in nasli prosvetljene partnerje.
…ki tukaj ločitev argumentirate kot nekaj slabega, ste nesposobnice, nesamozavestne kure, ki Brez deda ne preživite….
še niste slišale reka Če ni za bit je za it…danes Se take sirotinje bolj poslužujete, bo kar za bit, ker nimam kam it, SIROTINJE UPRAVIČENO.
Jasmina pa duhovna, ona pojma nima kaj je to duhovnost. Kaj pa je ta oddaja drugega kot prodajno okno, saj samo prodaja. Ima neko temo npr. o raku, potem pa predstavi žensko, ki o npr. ČAGI nekaj ve in Jasmina v nadaljevanju 1 uro prodaja ČAGO. tako izgledajo vse njene oddaje. Vmes ko ne more nobenega gosta dobiti, ker b+vse po vrsti nategne, pa zlepi eno oddajo iz 10. oddaj in tisti dan pač prodaja 10 artiklov…Neža- ona pa tam samo dela kot s.p. ni tam zaposlena, ampak dela kadar jo rabijo, kadar Jasmina ne more.. Klepet ob kavi. ta oddaja se seli iz TV na TV ne vem kje vse je že bila in povsod jo skinejo po določenem času.
Rednamay, 08.06.2022 ob 16:00
Ni mi treba nič govorit. Sej je oddaja na youtubu. Izvoli
.https://www.youtube.com/watch?v=rBBFbAGqAmg&t=8s
Evo, pogledal oddajo. Konkreten dokaz, da vredne ljudi monovski brežmožganski tupavci najbolj spljuvajo. To pa je ničvredna golazen, ne pa nekdo, ki ima neko bolezen.