klepetalnice na spletu?
Misija nemogoče. Probala parkrat, pa obupala, še posebej bolj kasno zvečer. Meni je namreč dolgčas šele ko gredo vsi spat in bi poklepetala, saj ne morem opolnoči letat k prijateljicam na kavo.
Si predstavljaš, jaz stara baba, na drugi strani pa eni sami manjaki, nimajo niti pol mojih let, pa če imam tangice itd., pa kamero, res, svašta.
Ja, približno tri četrt je takih, ki bi avanturo ali kaj po msn prek kamere, ampak takim se pač zahvališ za sodelovanje. Sploh dopoldne kar mrgoli fukfehtarjev.
Jaz sem ravno včeraj klepetala s samimi normalnimi in se celo zmenila za en biznis. Bom videla, če bo kaj iz tega, če bom sploh upala poklicat, ker mi je rahlo nenavadno, da se prek chata menim take reči
Virtualne klepetalnice na twitterju dploh spejsi, ti jih odsvetujem sploh srbske.
Notri imas polno moskih manijakov 50 plus brez sluzbe iz Srbije, ene celo zena zivi pol si drkajo tisto uvelo hrenovko na neznanke iz drugih drzav, vecina se lazno predstavlja.
Sam opozorim te! Ker te klepetalnice so audio slisi se tvoj glas, pol bodo hotli s tabo iti v zasebn pogovor prek video klica na vibru.
lilly78421, 14.07.2025 ob 04:19
Virtualne klepetalnice na twitterju dploh spejsi, ti jih odsvetujem sploh srbske.
Notri imas polno moskih manijakov 50 plus brez sluzbe iz Srbije, ene celo zena zivi pol si drkajo tisto uvelo hrenovko na neznanke iz drugih drzav, vecina se lazno predstavlja.
Sam opozorim te! Ker te klepetalnice so audio slisi se tvoj glas, pol bodo hotli s tabo iti v zasebn pogovor prek video klica na vibru.
JAz sem imela hardcore probleme s temi moskimi srbi 50 plus iz teh klepetalnic, en me je hotu zvabit v prisilno prostituvijo v Svico, drugi pa denarno izsiljevanje/ prevare s kesom prek Western Uniona, eni se vtikujejo v tvoje osebno zivljenje, o sebi vecinoma lazejo ali molcijo.
Nininini, 19.03.2010 ob 23:03
Misija nemogoče. Probala parkrat, pa obupala, še posebej bolj kasno zvečer. Meni je namreč dolgčas šele ko gredo vsi spat in bi poklepetala, saj ne morem opolnoči letat k prijateljicam na kavo.
Si predstavljaš, jaz stara baba, na drugi strani pa eni sami manjaki, nimajo niti pol mojih let, pa če imam tangice itd., pa kamero, res, svašta.
Ali virtualne klepetalnice na tiktoku tam so tud prevarantje iz Afrike….ne hvala.
Danes sta dve klepetalnici – klepet123 in pa ‘spin off’ slochat.
Na prvi je več ljudi, na drugi zelo malo, v glavnem gre za isti ali vsaj zelo podoben folk. Tipi v glavnem bolj ali manj direktno moledujejo za seks, nekateri imajo težave z drogo ali psiho, a skušajo pri ženskah zažgati z nekimi kobajagi filozofskimi temami. Ženske so v glavnem vezane (partner ali prijatelj z ugodnostmi) in gor prodajajo dolgčas, po možnosti imajo tudi kakšne čudne nazore ali psihične težave, dobila se ne bi nobena (edino kakšna obupana), poleg tega se pod ženskimi imeni skriva dosti tipov. Žalitve, obrekovanje in podtikanja so pa itak ves čas na dnevnem redu, moderatorji pa ne ukrepajo, z izgovorom, da se na račun tega vsaj dogaja kaj zanimivega, čeprav bi bilo marsikaj od tega zrelega za pregon.
Boljša ideja – pojdite ven in poiščite ljudi s podobnimi interesi, bo bolj koristno.